1. In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2. Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Abri's en Mupi's

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
40
41
42
43
44

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4. Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Met buiten reclame ben je overal zichtbaar

Als je goed zichtbaar wilt zijn op centrale plaatsen dan is buiten reclame de perfecte reclame. Door Abri’s en Mupi’s (billboards) in te zetten voor reclame ben je permanent in beeld en niet weg te klikken. Reclame in wachthokjes op stations en bij bus- en tramhaltes en trekken ongewild de aandacht van iedereen die onderweg is. Dat geldt ook voor de grote, verlichte reclameborden. Auto’s, fietsers en voetgangers kunnen deze reclame niet missen. Met buiten reclame vergroot je je zichtbaarheid en bekendheid. Bij Adverteerweb is jouw buiten reclame binnen een handomdraai geregeld. Via deze website kun je stap voor stap precies aangeven hoe je het hebben wilt. Wáár wil je dat er geadverteerd wordt? Heb je voorkeur voor frame of board? Kies je voor basis of selectief? Bij basis selecteren wij een gebied en als je kiest voor selectief dan worden alle aaneengesloten gebieden meegenomen die aansluiten op de postcode die je hebt doorgegeven. Na uploaden van het design kan er worden afgerekend. eenvoudiger en sneller kan haast niet! Je buitenreclame is bij Adverteerweb in goede handen!

 

buiten reclame

De voordelen van buiten reclame

Buiten reclame heeft veel voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Reclame in Abri’s en billboards laten indruk achter door hun grote formaat en door hun permanente zichtbaarheid, ook ’s nachts! Met buitenreclame creëer je een groot bereik tegen een relatief lage prijs en je bereikt de doelgroep die geen tijd heeft om de krant door te lezen of folders door te bladeren. De informatie die deze groep onderweg voorbij ziet komen wordt door hen wél opgenomen. Wat een uitkomst is buiten reclame dan! Het versterkt andere reclame. Door een boodschap op verschillende manieren te zien word je aan een product herinnerd waardoor het beter blijft hangen. Buiten reclame is zeer effectief voor de doelgroep die veel onderweg is.

Buiten reclame: de enige reclame die niet irriteert

Buiten reclame is geen storende factor voor auto’s, fietsers of voetgangers. Het is belangrijk dat reclame niet gaat irriteren en daar hoef je bij buiten reclame niet bang voor te zijn. Bij Adverteerweb is veel mogelijk. Zo kun je in bijna alle steden in Nederland buiten reclame inzetten. Op deze website vind je een overzichtspagina van alle buiten reclame gebieden. Bij Adverteerweb heb je een voorsprong! Met buitenreclame is er 24/7 massabereik met als gevolg een razendsnelle bereiksopbouw. Wil je je omzet verhogen? Maak dan gebruik van buiten reclame! Je bent bij Adverteerweb aan het juiste adres!

 

buiten reclame

Waar kun je reclame in bushokjes inzetten?

Je kunt je reclame in heel Nederland in bushokjes plaatsen. Zo is het mogelijk in de volgende plaatsen:

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht

Jouw doelgroep bereiken door reclame in bushokjes te plaatsen?

Jij wil toch ook jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met de Abri buitenreclame of billboard? Dat is snel geregeld bij Adverteerweb.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag in onderstaand contactformulier, wij beantwoorden al jouw vragen over de Abri buitenreclame.