Buitenreclame, ook wel outdoor reclame genoemd, in Den Bosch zorgt ervoor dat de boodschap veelvuldig zichtbaar is waardoor de bekendheid van een merk of product vergroot wordt. Je bepaalt zelf waar, met wat voor type frame of board en wanneer er geadverteerd moet worden. De buitenreclame kan onder andere bushokjes reclame, reclameborden of mobiele billboards zijn.

Bushokjes reclame en meer soorten buitenreclame

Bushokjes reclame is een bekende vorm van reclame maken. Ben je benieuwd welke soorten buitenreclame er nog meer mogelijk zijn?

Bushokjes reclame spreekt voor zich, namelijk reclame in bushokjes. Deze advertenties zijn zichtbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit is een doelgroep dat veel onderweg is waardoor het reclame maken in bushokjes zeer effectief is voor deze doelgroep. Naast bushokjes reclame is het ook mogelijk om te adverteren in billboards. Billboards zijn gelegen op hoofdsnelwegen, kruispunten en bij stoplichten in grote steden.

Wat zijn de voordelen van buitenreclame in Den Bosch?

Maakt indruk: Buitenreclame is groot, van hoge kwaliteit en door de levensechte kleuren laat het een indruk achter op de voorbijganger.

Bereikt alle doelgroepen: Met de buitenreclame bereik je ook de doelgroep die geen tijd heeft om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren. Deze doelgroep is wel constant onderweg en nemen op dat moment informatie op dat ze voorbij zien komen. Neem als voorbeeld de reclame op bushokjes, deze zijn aan de doorgaande wegen zichtbaar waardoor ze een groot bereik hebben.

Versterkt andere reclame: Door een boodschap op verschillende manieren te zien, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

Waarom adverteren via Adverteerweb?

Buitenreclame in Den Bosch is binnen een handomdraai geregeld bij Adverteerweb. Korte lijnen en snelle afspraken, dat vinden wij belangrijk. In een paar eenvoudige stappen heb jij jouw buitenreclame geregeld, wij doen de rest:

1. Bij de eerste stap geef je aan waar er geadverteerd moet worden.

2. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board.

3. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden.

4. Als extra optie kun je kiezen uit basis of selectief. Bij de basis wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied, als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven.

5. Als laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend.

Regel nu ook jouw buitenreclame in Den Bosch!

Jij wil toch ook een indruk achterlaten bij voorbijgangers met jouw product/dienst? Jouw buitenreclame is dus snel geregeld via Adverteerweb.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl) of chat met ons, wij beantwoorden al jouw vragen over de buitenreclame in Den Bosch.