1. Hoe wil jij je directe mail verzenden?

Kies je gewenste verpakking

Volgende

2. Welk product wil je verspreiden?

Briefpapier toevoegen in je verpakking

Flyer toevoegen in je verpakking

Folder toevoegen in je verpakking

Vorige
Volgende

3. Kies je oplage

Vul hieronder je gewenste aantal in

Vorige
Volgende

4. Wanneer wil je gaan verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
44
45
46
47
Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.
Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Verpakking
Product(en)
Oplage
0 exemplaren
Verspreiddatum
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Direct mail marketing met Adverteerweb.nl

Ben je op zoek naar een bedrijf dat direct mail marketing van je overneemt? Ben je op zoek naar een manier om in één keer je doelgroep te benaderen zonder dat je er veel voor hoeft te doen? Bij Adverteerweb ben je van harte welkom. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en wij gaan graag voor je aan de slag. Het versturen van de direct mail is door ons binnen een handomdraai geregeld! In de loop van de jaren hebben wij veel naamsbekendheid gekregen en vele bedrijven weten ons te vinden. Word jij onze volgende tevreden klant en maak je binnenkort gebruik van onze direct mail marketing? Wij zien je aanvraag graag tegemoet!

 

direct mail marketing

Regel jouw direct mail marketing online!

Direct mail marketing kun je met een gerust hart uit handen geven aan de experts van Adverteerweb. Wij bieden jou onze jarenlange ervaring aan met het verzenden van persoonlijke en vertrouwelijke mails. Het is tegenwoordig mogelijk om jouw mail te personaliseren op basis van de gegevens van de ontvangende klanten. Door gebruik te maken van onze diensten met een persoonlijke boodschap kun je in één keer een grote groep mensen bereiken. Het versturen van een direct mail is persoonlijk en biedt daarnaast nog veel voordelen. Je kunt de ontvangers direct persoonlijk aanspreken, het grote voordeel van een direct mail ten opzichte van een online advertentie is dat een direct mail tastbaar is waardoor het meer aandacht van de ontvanger krijgt én de direct mail marketing is goed meetbaar. Adverteerweb maakt het versturen van de mail gemakkelijk met het complete platform waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn. Binnen een handomdraai kunnen wij jouw direct mail regelen.

 

direct mail marketing

Meer weten over de mogelijkheden van direct mail marketing?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor direct mail marketing bij Adverteerweb? Wij vertellen je daar graag meer over. Op deze website vindt je alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast kun je via onze gebruiksvriendelijke stappenplan direct zien wat de kosten en de mogelijkheden zijn voor het uit handen geven van jouw direct mail marketing. Via onze stappenplan kun je eerst je gewenste verpakking kiezen. Daarna kun je een product toevoegen aan de verpakking. Bijvoorbeeld een flyer, folder of brochure. Als laatste stap kun je de aantallen aangeven en de data van de verspreiding. Klinkt dit als muziek in jou oren? Een direct mail biedt vele voordelen; het is een persoonlijke en vertrouwelijke boodschap. Verhoog de kans op succes met direct mail marketing via Adverteerweb.