Huis aan huis reclame in Maastricht is een effectieve manier van reclame. Ongeveer 6 miljoen huishoudens ontvangen folderverspreiding. Gemiddeld besteden de ontvangers wekelijks 45 minuten aan het bekijken van flyers en folders. Er wordt veel gekeken naar de aanbiedingen waardoor veel lezers overgaan tot actie en de winkel of website bezoeken. Bij Adverteerweb kun je kiezen uit verschillende soorten folderverspreiding zoals een flyer, folder, brief of kaart.

Voordelen van huis aan huis reclame Maastricht

Goedkoop: Het verspreiden van huis aan huis reclame is niet duur. Met folderverspreiding bereik je een grote doelgroep tegen scherpe prijzen bij Adverteerweb.

Opmaken zoals je zelf wilt: Wil je dat jouw folder de aandacht trekt of juist rustig overkomt? Je bepaalt zelf hoe de folderverspreiding eruit komt te zien.

Bereiken gericht de doelgroep: Als je een doelgroep wilt bereiken in een bepaald gebied, is huis aan huis reclame een uitkomst. Je bepaalt zelf een specifieke stad of wijk.

Inspringen op feestdagen/acties: Met huis aan huis reclame kun je kiezen om folders te laten verspreiden in de periode rondom een feestdagen of een actie.

Waarom folderverspreiding via Adverteerweb?

Wij maken de folderverspreiding in Maastricht zo gemakkelijk mogelijk voor je door ons complete platform waar alle producten met elkaar gelinkt zijn. Jij bepaalt zelf wie jouw reclame in de bus krijgt en dat tegen een relatief scherp tarief. Binnen vijf stappen geregeld:

1. Hier kun je aangeven waar je wilt verspreiden.

2. Bij de tweede stap kun je aangeven wat je wilt verspreiden: flyer, folder, brief of kaart.

3. Hier kun je invullen van welk papiersoort je gebruik wilt maken,

4. Wil je verspreiden met een folderpakket, sealpakket, separaat of met de krant mee?

5. Tijdens de laatste stap kun je aangeven in welke week je de huis aan huis reclame in Maastricht wilt verspreiden.

Verspreidt ook jouw huis aan huis reclame in Maastricht

Huis aan huis reclame verspreiden in Maastricht kan niet eenvoudiger dan bij Adverteerweb. Jouw complete marketingcampagne in een handomdraai geregeld.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl) of chat met ons!