• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kosten folders verspreiden

Share

Kosten folders verspreiden

 

Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit reclame instrument, dan zou ik als ik jou was er maar eens goed in verdiepen. Tijdens de beginperiode van de pandemie merkte je al gauw dat de budgetten on-hold werden gezet, wat ook vrij logisch is, maar nu de versoepelingen eraan komen is flyers verspreiden het ”ding” om op een snelle en makkelijke manier klanten naar je zaak toe te trekken. We hebben onderstaand de kosten van folders uitgelicht.

 

kosten folders

 

Flyers verspreiden huis aan huis kosten

Onderstaand wat tarieven van verschillende mogelijkheden om jouw flyer bij de mensen thuis op de deurmat te krijgen. Adverteerweb verzorgd het allemaal van begin tot letterlijk aan de deurmat. Alle prijzen zijn incl. drukken en verspreiden. Mocht je meteen naar de bestelpagina willen gaan klik dan hier.

 

Formaat + gewicht Oplage Prijzen
A5, 135 grams 15.000 € 660,00 e
A5, 170 grams 15.000 € 675,00
A5, 250 grams 15.000 € 735,00
A5, 400 grams 15.000 € 975,00
Alleen verspreiden 15.000 € 570,00

 

Formaat + gewicht Oplage Prijzen
A4, 135 grams 15.000 € 765,00
A4, 170 grams 15.000 € 825,00
A4, 250 grams 15.000 € 930,00
A4, 400 grams 15.000 € 1.260,00
Alleen verspreiden 15.000 € 570,00

 

Verschillende verspreidmogelijkheden

Adverteerweb biedt verschillende mogelijkheden aan om jouw campagne tot een succes te maken. Zo heb je de keuze uit verschillende formaten en gramsgewichten. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om op verschillende manieren te verspreiden. Zo is er de mogelijkheid om in een folderpakket te verspreiden. Dit is het pakket wat geseald op de deurmat verschijnt. Hier vindt je naast jouw flyer ook andere flyers zoals de welbekende landelijke retailers die wekelijks rondje Nederland verspreiden.

Naast het sealpakket bieden wij ook aan om in een krant mee te verspreiden. Deze weekkranten hebben een max van 3 flyers wat in een krant zit gevouwen. Het grote voordeel is dat je niet met veel andere reclamefolders wordt verspreid, waardoor de attentiewaarde vele malen hoger uitvalt.

Als laatst bieden wij als ”enige” speler op de markt de separate verspreiding. Deze ”losse” verspreiding kunnen wij landelijk voor je inzetten. Deze manier van verspreiden heeft naast alle andere verspreidvormen de allerhoogste attentiewaarde. De flyer wordt hoe dan ook opgepakt van de deurmat, of je hem nou wel of niet weg wilt gooien in de prullenbak. Het prijskaartje van deze verspreiding ligt een stuk hoger dan de andere verspreidvormen, maar wordt alsnog extreem scherp aangeboden.

 

kosten folders

 

Het ontwerp aanleveren

Mocht je helaas niet in het bezit zijn van een mooi advertentie ontwerp, dan kan Adverteerweb tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor jou ontwerpen. Zodra de foto’s en teksten zijn aangeleverd kunnen wij vervolgens aan de gang gaan met het design. Uiteraard is er de mogelijkheid om correcties door te geven waar nodig. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, per mail of via de online chat.

 

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Wat zijn de voordelen van een advertentie in de krant?
Wat zijn de voordelen van een advertentie in de krant?   Adverteren in de krant werkt simpel eenvoudig en snel. Het is een oud
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair
Huis aan huis kranten nog steeds waanzinnig populair   De wekelijkse krant die iedere week gratis bij alle Nederlanders op de deurmat belandt, blijkt
Employer branding krachtiger maken?
Employer branding krachtiger maken? Door je onderscheidend op te stellen ten opzichte van andere recruitment bureaus ben je eerder en sneller ”top of mind”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!