Abri reclame en meer soorten buitenreclame

Abri reclame is een bekende vorm van reclame maken. Ben je benieuwd welke soorten buitenreclame er nog meer mogelijk zijn?

Deze advertenties zijn zichtbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit is een doelgroep dat veel onderweg is waardoor het reclame maken in o.a. bushokjes zeer effectief is voor deze doelgroep. Naast Abri’s en Mupi’s is het ook mogelijk om te adverteren in billboards. Billboards zijn gelegen op hoofdsnelwegen, kruispunten en bij stoplichten in grote steden.

Wat zijn de voordelen van Abri’s en Mupi’s?

Maakt indruk: Abri’s en Mupi’s zijn groot, van hoge kwaliteit en door de levensechte kleuren laat het een indruk achter op de voorbijganger.

Bereikt alle doelgroepen: Met Abri’s en Mupi’s bereik je ook de doelgroep die geen tijd heeft om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren. Deze doelgroep is wel constant onderweg en nemen op dat moment informatie op dat ze voorbij zien komen. Neem als voorbeeld de reclame op Abri’s en Mupi’s, deze zitten grotendeels verspreid door de binnenstad waardoor ze een groot bereik hebben.

Versterkt andere reclame: Door een boodschap op verschillende manieren te zien, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

 

Je kunt een abri inzetten in de volgende steden:

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden
Bekijk hier het totale overzicht

 

Jouw doelgroep bereiken door op een Abri zichtbaar te zijn?

Ga naar onze bestelpagina en regel in 5 stappen jouw complete abri campagne