• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Abri reclame / Abri reclames

Van begin tot eind. Van alle gemakken voorzien.
Wij geven je die voorsprong.

Abri reclame / Abri reclames

24/7 massabereik. Razendsnelle bereiksopbouw. 
Wij geven je die voorsprong.

1 In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2 Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Bushokjes reclame

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3 Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
24
25
26
27
28

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4 Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5 Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Kies elementen
Verspreidweek
Kies een verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00
abri reclame

Wil jij je omzet verhogen?

Permanent in beeld en niet weg te klikken: Abri reclame is de perfecte reclame als je goed zichtbaar wil zijn in steden voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit is een doelgroep dat veel onderweg is waardoor het reclame maken in o.a. bushokjes zeer effectief is voor deze doelgroep. Abri reclame is effectief en zorgt voor een groots bereik.

Wat zijn de voordelen van abri reclames?

Het inzetten van Abri’s reclames en Mupi’s om je zichtbaarheid en bekendheid te vergroten heeft hiernaast nog meer voordelen:

Laat indruk achter: Abri’s en Mupi’s vallen op doordat ze groot en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is deze buitenreclame dag en nacht zichtbaar door de verlichting.

Veel bereik tegen een lage prijs: De Abri’s reclame is 24 uur per dag zichtbaar waardoor je veel bereik creëert en dat tegen een relatief lage prijs.

Bereikt alle doelgroepen: Met buitenreclame bereik je ook de doelgroep die constant onderweg is en informatie opneemt dat ze op dat moment voorbij zien komen. Deze doelgroep heeft geen tijd om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren waardoor buitenreclame een uitkomst is.

Versterkt andere reclame: Door een boodschap op verschillende manieren te zien, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

Geen irritatie: Abri’s en Mupi’s zijn geen storende factor voor auto’s, fietsers en voetgangers waardoor deze manier van reclame maken, niet voor irritaties zorgt bij jouw potentiële klanten.

abri reclame

Waarom kies je voor Adverteerweb? 

Bij Adverteerweb is het reclame maken via Abri’s en Mupi’s binnen een handomdraai geregeld. Via deze pagina kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem zoekt op basis van de ingevoerde plaats/postcode/gemeente uit hoeveel huishoudens daarbij horen.

Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden. Als extra optie kun je kiezen uit basis of selectief. Bij de basis wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied, als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven.

Als laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend. Eenvoudiger en sneller kan haast niet!

Waar kun je een abri buitenreclame inzetten?

Een Abri buitenreclame kan door heel Nederland in verschillende steden worden ingezet. Hieronder zie je een aantal steden waar gebruik kan worden gemaakt van de Abri:

Eindhoven
Almere
Amsterdam
Rotterdam
Breda
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Meer soorten buitenreclame

Naast Abri en Mupi is het ook mogelijk om te adverteren in billboards. Billboards zijn gelegen op hoofdsnelwegen, kruispunten en bij stoplichten in grote steden. Abri buitenreclame staat op de beste en centraalste plekken in de stad en langs snelwegen en is door de verlichting, dag en nacht zichtbaar. Door de permanente zichtbaarheid, bouw je snel een grote naamsbekendheid op. 86% van de voorbijgangers ziet jouw reclame!

Jouw doelgroep

bereiken door op een Abri zichtbaar te zijn?

Jij wil toch ook jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met de Abri buitenreclame of billboard? Dat is snel geregeld bij Adverteerweb.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag hiernaast in het contactformulier en wij beantwoorden al jouw vragen over de Abri buitenreclame.