1. In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2. Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Abri's en Mupi's

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
51
52
01
02
03

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4. Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Wil je je omzet verhogen? Maak gebruik van Abri reclame!

Permanent in beeld en niet weg te klikken: Abri reclame is de perfecte reclame als je goed zichtbaar wil zijn in steden voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit is een doelgroep dat veel onderweg is waardoor het reclame maken in o.a. bushokjes zeer effectief is voor deze doelgroep. Abri reclame is effectief en zorgt voor een groots bereik.

 

abri reclame

Wat zijn de voordelen van Abri reclames?

Het inzetten van Abri’s reclames en Mupi’s om je zichtbaarheid en bekendheid te vergroten heeft hiernaast nog meer voordelen:

Laat indruk achter: Abri’s en Mupi’s vallen op doordat ze groot en van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast is deze buitenreclame dag en nacht zichtbaar door de verlichting.

Veel bereik tegen een lage prijs: De Abri’s reclame is 24 uur per dag zichtbaar waardoor je veel bereik creëert en dat tegen een relatief lage prijs.

Bereikt alle doelgroepen: Met buitenreclame bereik je ook de doelgroep die constant onderweg is en informatie opneemt dat ze op dat moment voorbij zien komen. Deze doelgroep heeft geen tijd om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren waardoor buitenreclame een uitkomst is.

Versterkt andere reclame: Door een boodschap op verschillende manieren te zien, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

Geen irritatie: Abri’s en Mupi’s zijn geen storende factor voor auto’s, fietsers en voetgangers waardoor deze manier van reclame maken, niet voor irritaties zorgt bij jouw potentiële klanten.

 

abri reclame

Waarom kies je voor Adverteerweb?

Bij Adverteerweb is het reclame maken via Abri’s en Mupi’s binnen een handomdraai geregeld. Via deze pagina kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem zoekt op basis van de ingevoerde plaats/postcode/gemeente uit hoeveel huishoudens daarbij horen. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden. Als extra optie kun je kiezen uit basis of selectief. Bij de basis wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied, als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven. Als laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend. Eenvoudiger en sneller kan haast niet!

Waar kun je een Abri buitenreclame inzetten?

Een Abri buitenreclame kan door heel Nederland in verschillende steden worden ingezet. Hieronder zie je een aantal steden waar gebruik kan worden gemaakt van de Abri:

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht

Meer soorten buitenreclame

Naast Abri en Mupi is het ook mogelijk om te adverteren in billboards. Billboards zijn gelegen op hoofdsnelwegen, kruispunten en bij stoplichten in grote steden. Abri buitenreclame staat op de beste en centraalste plekken in de stad en langs snelwegen en is door de verlichting, dag en nacht zichtbaar. Door de permanente zichtbaarheid, bouw je snel een grote naamsbekendheid op. 86% van de voorbijgangers ziet jouw reclame!

Jouw doelgroep bereiken door op een Abri zichtbaar te zijn?

Jij wil toch ook jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met de Abri buitenreclame of billboard? Dat is snel geregeld bij Adverteerweb.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag in onderstaand contactformulier, wij beantwoorden al jouw vragen over de Abri buitenreclame.
  Ervaar Abri’s reclame bij Adverteerweb

  Benieuwd naar de mogelijkheden van Abri’s reclame? Wil je je omzet verhogen? Kies dan voor Abri’s reclame. Buitenreclame die in wachthuisjes bij bus, trein- of tramhaltes wordt gebruikt is permanent in beeld en niet weg te klikken. Het is de perfecte reclame als je goed zichtbaar wilt zijn in steden voor auto’s, fietsers en voetgangers. Deze doelgroep is veel onderweg en om deze vorm van reclame kunnen ze niet heen. Het inzetten van Abri’s reclame en Mupi’s om je zichtbaarheid en bekendheid te vergroten is bij deze doelgroep zeer effectief.

  Door Adverteerweb in te schakelen is jouw buitenreclame in een handomdraai geregeld. Via deze website kun je stap voor stap aangeven hoe je het precies hebben wilt. Wáár wil je dat er geadverteerd wordt? Heb je voorkeur voor frame of board? Kies je voor basis of selectief? Bij basis selecteren wij een gebied en bij selectief worden alle aaneengesloten gebieden meegenomen die aansluiten op de postcode die je hebt doorgegeven. Na uploaden van het design kan er worden afgerekend. Eenvoudiger en sneller kan haast niet! Jouw buitenreclame is bij Adverteerweb in goede handen!

   

  abri reclame

  Abri’s reclame: opvallend beter!

  Reclame maken door Abri’s reclame in te zetten heeft diverse voordelen. Wij zetten ze voor jou op een rijtje. Abri’s en Mupi’s vallen op door het grote formaat en zijn door de verlichting dag en nacht zichtbaar. Met Abri buitenreclame creëer je veel bereik tegen een relatief lage prijs. Je bereikt de doelgroep die constant onderweg is en geen tijd heeft om de krant te lezen of folders door te bladeren. De informatie die ze onderweg zien wordt door hen wél opgenomen. Wat een uitkomst is deze Abri’s reclame dan! Buitenreclame versterkt andere reclame zodat de boodschap blijft hangen.

  Abri reclame, reclame die niet stoort!

  Abri reclame is geen storende factor voor de verkeersdeelnemers. Het is belangrijk dat reclame niet gaat irriteren en daar hoef je bij deze vorm van reclame niet bang voor te zijn. Bij Adverteerweb is veel mogelijk. Zo kun je bijna in alle Nederlandse steden Abri reclame of Mupi reclame inzetten. Op deze website vind je een overzichtspagina van alle buitenreclame gebieden. Bij Adverteerweb heb je een voorsprong! Met buitenreclame is er 24/7 massabereik met als gevolg een razendsnelle bereiksopbouw. Als je gebruik wilt maken van Abri buitenreclame dan ben je bij Adverteerweb aan het juiste adres!

  5/5 (10 Reviews)