Buitenreclame/outdoor reclame

Buitenreclame, ook wel outdoor reclame genoemd, zorgt ervoor dat de boodschap veelvuldig zichtbaar is waardoor de bekendheid groter wordt. Outdoor reclame kan in meerdere steden, regionaal of plaatselijk waardoor het bereik hoog is. Je bepaalt zelf waar je reclame gaat maken. Of het nou om bushokjes reclame gaat, abri reclame of billboards. Alles is mogelijk.

Adverteerweb regelt dit gemakkelijk en snel voor je via ons complete platform waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn. Wij zijn het enige platform die de buitenreclame aanbiedt op eenvoudige wijze tegen een relatief scherp tarief.

Hoe gaat buitenreclame in zijn werk?

Bij de eerste stap kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem laat vervolgens alle opties zien in het desbetreffende gebied. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden. Als extra optie kan er worden gekozen uit basis of selectief. Als je voor basis kiest wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied. Als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven. Als laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend.

Buitenreclame is eenvoudig en snel geregeld!