• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Outdoor reclame / Buitenreclame

Van begin tot eind. Van alle gemakken voorzien.
Wij geven je die voorsprong.

Outdoor reclame / Buitenreclame

24/7 massabereik. Razendsnelle bereiksopbouw. 
Wij geven je die voorsprong.

outdoor

1 In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2 Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Bushokjes reclame

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3 Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
52
01
02
03
04

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4 Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5 Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Kies elementen
Verspreidweek
Kies een verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Buitenreclame / outdoor reclame

Buitenreclame, ook wel outdoor reclame genoemd, zorgt ervoor dat de boodschap veelvuldig zichtbaar is waardoor de bekendheid groter wordt. Outdoor reclame kan in meerdere steden, regionaal of plaatselijk waardoor het bereik hoog is. Je bepaalt zelf waar je reclame gaat maken. Of het nou om bushokjes reclame gaat, abri reclame of billboards. Alles is mogelijk.

Adverteerweb regelt dit gemakkelijk en snel voor je via ons complete platform waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn. Wij zijn het enige platform die de buitenreclame aanbiedt op eenvoudige wijze tegen een relatief scherp tarief.

Hoe gaat buitenreclame in zijn werk?

Bij de eerste stap kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem laat vervolgens alle opties zien in het desbetreffende gebied. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden. Als extra optie kan er worden gekozen uit basis of selectief. Als je voor basis kiest wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied. Als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven. Als laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend.

Buitenreclame is eenvoudig en snel geregeld!

Over zichtbaar met opvallende outdoor reclame

Als je goed zichtbaar wilt zijn op centrale plaatsen dan is outdoor reclame de perfecte reclame. Outdoor reclame, ook wel buitenreclame genoemd, zorgt ervoor dat de boodschap frequent zichtbaar is waardoor de bekendheid groter wordt. Bij Adverteerweb is veel mogelijk! Zo bepaal je zelf waar je reclame gaat maken; in meerdere steden, regionaal of plaatselijk. Je kunt kiezen voor Abri reclame (reclame in wachthuisjes op stations of bij bus- en tramhaltes) of voor Mupi’s of billboards (grote, verlichte reclameborden). Je kunt het eenvoudig en snel regelen via onze website tegen een relatief scherp tarief. Wáár wil je dat er geadverteerd wordt? Heb je voorkeur voor frame of board? Kies je voor basis of selectief? Bij basis selecteren wij een gebied en als je kiest voor selectief dan worden alle aaneengesloten gebieden meegenomen die aansluiten op de postcode die je hebt doorgegeven. Na het uploaden van het design kan er worden afgerekend. Met outdoor reclame is jouw boodschap permanent in beeld en niet weg te klikken. De grote reclameborden trekken de aandacht van iedereen die onderweg is: auto’s, fietsers en voetgangers. Je outdoor reclame is bij Adverteerweb in goede handen!

 

De voordelen van outdoor reclame

Outdoor reclame heeft verschillende voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Reclame via Abri’s en Mupi’s maakt indruk door het grote formaat en door de permanente zichtbaarheid. Met outdoor reclame bereik je de doelgroep die geen tijd heeft om de krant te lezen of folders door te bladeren. De informatie die deze groep onderweg voorbij ziet komen wordt door hen wél opgenomen. Wat een uitkomst is outdoor reclame dan! Het versterkt ook andere reclame; door een boodschap op verschillende manieren te zien word je aan een product herinnerd waardoor het beter blijft hangen. Buitenreclame is zeer effectief voor de doelgroep die veel onderweg is.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Outdoor reclame, de enige reclame die niet irriteert

Outdoor reclame is geen storende factor voor auto’s, fietsers of voetgangers. Het is belangrijk dat reclame niet gaat irriteren en daar hoef je bij outdoor reclame niet bang voor te zijn. Bij Adverteerweb is veel mogelijk! Zo kun je in bijna alle steden in Nederland outdoor reclame inzetten. Op deze website vind je een overzichtspagina van alle outdoor reclame gebieden. Bij Adverteerweb heb je een voorsprong! Met outdoor reclame is er 24/7 massabereik met als een gevolg een razendsnelle bereiksopbouw. Wil je je omzet verhogen? Maak dan gebruik van outdoor reclame. Je bent bij Adverteerweb aan het juiste adres!