Bushokjes reclame maakt je overal zichtbaar

Bushokjes reclame is op alle centrale plekken in de stad terug te vinden; bushokjes, parkeerplaatsen en op stations. Het is de perfecte reclame als je goed zichtbaar wil zijn want het is permanent in beeld en niet weg te klikken. Daarnaast is het zichtbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers; de doelgroep die veel onderweg is waardoor het reclame maken in o.a. bushokjes zeer effectief is.

Waarom bushokjes reclame?

Naast dat bushokjes reclame je zichtbaarheid en bekendheid vergroten, heeft het inzetten van buitenreclame nog meer voordelen:

Laat indruk achter: Het grotere formaat en de hoge kwaliteit van het scherm zorgt ervoor dat de boodschap goed binnenkomt en blijft hangen. Daarnaast is de buitenreclame dag en nacht zichtbaar door de verlichting.

Veel bereik tegen scherpe prijzen: De bushokjes reclame is 24 uur per dag zichtbaar waardoor je veel bereik creëert en dat tegen een lage prijs.

Bereikt alle doelgroepen: Met buitenreclame bereik je de doelgroep dat geen tijd heeft om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren. Deze doelgroep is veel onderweg en neemt informatie op dat ze op dat moment voorbij zien komen. Buitenreclame is dus een echte uitkomst!

Versterkt andere reclame: Als een boodschap op verschillende manieren wordt getoond, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

Geen irritatie: Bushokjes reclame zijn geen storende factor voor auto’s, fietsers en voetgangers waardoor deze manier van reclame maken niet voor irritaties zorgt bij jouw potentiële klanten.

 

De voordelen van Adverteerweb

Wij vinden gemak belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat jouw bushokje reclame binnen een paar stappen is geregeld.

1. Bij de eerste stap kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem laat vervolgens alle opties zien in het desbetreffende gebied.
2. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board.
3. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden.
4. Als extra optie kan er worden gekozen uit basis of selectief. Als je voor basis kiest wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied. Als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven.
5. Tijdens de laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend.

In welke steden kun je bushokjes reclame inzetten?

Bij Adverteerweb is heel veel mogelijk. Zo kun je in (bijna) alle steden in Nederland bushokjes reclame inzetten. Hieronder zie je een aantal steden en kun je naar een overzicht gaan met alle steden waar je reclame kunt maken in bushokjes.

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht.

Verschillende soorten buitenreclame

Naast bushokjes reclame kan er ook worden geadverteerd in billboards. Billboards staan op de beste en centraalste plekken in de stad en langs snelwegen en is door de verlichting, dag en nacht zichtbaar. Door de permanente zichtbaarheid, bouw je al snel een grote naamsbekendheid op. 86% van de voorbijgangers ziet jouw reclame! Dat wil jij toch ook?

Bereik jouw doelgroep met bushokjes reclame!

Wil jij jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met bushokjes reclame? Snel geregeld bij Adverteerweb!

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag in onderstaand contactformulier, wij beantwoorden al jouw vragen over de bushokjes reclame.