1. In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2. Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Abri's en Mupi's

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
45
46
47
48
49

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4. Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Bushokjes reclame maakt je overal zichtbaar

Bushokjes reclame is op alle centrale plekken in de stad terug te vinden; bushokjes, parkeerplaatsen en op stations. Het is de perfecte reclame als je goed zichtbaar wil zijn want het is permanent in beeld en niet weg te klikken. Daarnaast is het zichtbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers; de doelgroep die veel onderweg is waardoor het reclame maken in o.a. bushokjes zeer effectief is.

 

bushokje reclame

Waarom bushokjes reclame?

Naast dat bushokjes reclame je zichtbaarheid en bekendheid vergroten, heeft het inzetten van buitenreclame nog meer voordelen:

Laat indruk achter: Het grotere formaat en de hoge kwaliteit van het scherm zorgt ervoor dat de boodschap goed binnenkomt en blijft hangen. Daarnaast is de buitenreclame dag en nacht zichtbaar door de verlichting.

Veel bereik tegen scherpe prijzen: De bushokjes reclame is 24 uur per dag zichtbaar waardoor je veel bereik creëert en dat tegen een lage prijs.

Bereikt alle doelgroepen: Met buitenreclame bereik je de doelgroep dat geen tijd heeft om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren. Deze doelgroep is veel onderweg en neemt informatie op dat ze op dat moment voorbij zien komen. Buitenreclame is dus een echte uitkomst!

Versterkt andere reclame: Als een boodschap op verschillende manieren wordt getoond, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

Geen irritatie: Bushokjes reclame zijn geen storende factor voor auto’s, fietsers en voetgangers waardoor deze manier van reclame maken niet voor irritaties zorgt bij jouw potentiële klanten.

 

bushokje reclame

De voordelen van Adverteerweb

Wij vinden gemak belangrijk, daarom zorgen wij ervoor dat jouw bushokje reclame binnen een paar stappen is geregeld.

1. Bij de eerste stap kun je aangeven waar er geadverteerd moet worden. Het systeem laat vervolgens alle opties zien in het desbetreffende gebied.
2. Vervolgens kun je een voorkeur aangeven van het type frame of board.
3. Bij de derde stap kun je aangeven wanneer er geadverteerd moet worden.
4. Als extra optie kan er worden gekozen uit basis of selectief. Als je voor basis kiest wordt door ons een gebied geselecteerd in het opgegeven gebied. Als je voor selectief kiest, worden alle aaneengesloten gebieden gepakt die aansluiten op de postcode die wordt doorgegeven.
5. Tijdens de laatste stap wordt het design geüpload en vervolgens kan er worden afgerekend.

In welke steden kun je bushokjes reclame inzetten?

Bij Adverteerweb is heel veel mogelijk. Zo kun je in (bijna) alle steden in Nederland bushokjes reclame inzetten. Hieronder zie je een aantal steden en kun je naar een overzicht gaan met alle steden waar je reclame kunt maken in bushokjes.

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht.

Verschillende soorten buitenreclame

Naast bushokjes reclame kan er ook worden geadverteerd in billboards. Billboards staan op de beste en centraalste plekken in de stad en langs snelwegen en is door de verlichting, dag en nacht zichtbaar. Door de permanente zichtbaarheid, bouw je al snel een grote naamsbekendheid op. 86% van de voorbijgangers ziet jouw reclame! Dat wil jij toch ook?

 

bushokje reclame

Bereik jouw doelgroep met bushokjes reclame!

Wil jij jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met bushokjes reclame? Snel geregeld bij Adverteerweb!

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag in onderstaand contactformulier, wij beantwoorden al jouw vragen over de bushokjes reclame.
  Overal zichtbaar met bushok reclame

  Als je overal zichtbaar wilt zijn dan is bushokjes reclame de perfecte reclame. Bushokjes reclame is op centrale plekken in een stad of dorp duidelijk aanwezig. Niet alleen mensen die gebruik maken van het openbaar vervoer zien de bushokjes reclame, maar iedereen die de bushokjes reclame passeert, of het nu een voetganger (brom)fietser of automobilist is, kan er niet om heen. Deze vorm van reclame is permanent in beeld en niet weg te klikken. Met bushokje reclame vergroot je je zichtbaarheid en bekendheid bij de doelgroep die veel onderweg is. Bij Adverteerweb is jouw bushok reclame binnen een paar stappen geregeld.

  Via deze website kun je stap voor stap precies aangeven hoe je het hebben wilt. Wáár wil je dat er geadverteerd wordt? Heb je voorkeur voor frame of board? Kies je voor basis of selectief? Bij basis selecteren wij een gebied en als je kiest voor selectief dan worden alle aaneengesloten gebieden meegenomen die aansluiten op de postcode die je hebt doorgegeven. Na uploaden van het design kan er worden afgerekend. Eenvoudiger en sneller kan haast niet! Jouw bushokje reclame is bij Adverteerweb in goede handen! Wij zijn de betaalbare bushok reclame specialist van Nederland!

  Je omzet verhogen met bushokje reclame

  We zetten de voordelen van bushokjes reclame voor je op een rijtje. Bushokjes reclame laat indruk achter door het grote formaat en is door de verlichting dag en nacht zichtbaar. Met bushokjes reclame creëer je veel bereik tegen een relatief lage prijs. Met buitenreclame bereik je vooral de doelgroep die geen tijd heeft om de krant te lezen of folders door te bladeren. De informatie die deze groep onderweg voorbij ziet komen wordt door hen wél opgenomen. Wat een uitkomst is deze bushok reclame dan! Met bushok reclame blijft de boodschap hangen. Wil je je omzet verhogen? Maak dan gebruik van bushokjes reclame!

  Bushokjes reclame, de reclame die niet irriteert!

  Bushokjes reclame is geen storende factor voor de verkeersdeelnemers. Het is belangrijk dat reclame niet gaat irriteren en daar hoeft u bij bushokjes reclame niet bang voor te zijn. Bij Adverteerweb is veel mogelijk. Zo kun je in bijna alle steden in Nederland bushokjes reclame inzetten. Op deze website vind je een overzichtspagina van alle buitenreclame gebieden. Bij Adverteerweb heb je een voorsprong! Met buitenreclame is er 24/7 massabereik met als gevolg een razendsnelle bereiksopbouw. Voor bushokjes reclame ben je bij Adverteerweb aan het juiste adres.

  4.8/5 (16 Reviews)