Bereik jouw doelgroep door op een bushokje zichtbaar te zijn

Ga naar onze bestelpagina en regel in 5 stappen jouw complete bushok campagne

Bushokjes reclame en meer soorten buitenreclame

Bushokjes reclame is een bekende vorm van reclame maken. Ben je benieuwd welke soorten buitenreclame er nog meer mogelijk zijn?

Bushokjes reclame spreekt voor zich, namelijk reclame in bushokjes. Deze advertenties zijn zichtbaar voor auto’s, fietsers en voetgangers. Dit is een doelgroep dat veel onderweg is waardoor het reclame maken in bushokjes zeer effectief is voor deze doelgroep. Naast bushokjes reclame is het ook mogelijk om te adverteren in billboards. Billboards zijn gelegen op hoofdsnelwegen, kruispunten en bij stoplichten in grote steden.

Wat zijn de voordelen van reclame in bushokjes?

Maakt indruk: Reclame in bushokjes is groot, van hoge kwaliteit en door de levensechte kleuren laat het een indruk achter op de voorbijganger.

Bereikt alle doelgroepen: Met bushokjes reclame bereik je ook de doelgroep die geen tijd heeft om een krant te kunnen lezen of door de folders te kunnen bladeren. Deze doelgroep is wel constant onderweg en nemen op dat moment informatie op dat ze voorbij zien komen. Neem als voorbeeld de reclame op bushokjes, deze zijn aan de doorgaande wegen zichtbaar waardoor ze een groot bereik hebben.

Versterkt andere reclame: Door een boodschap op verschillende manieren te zien, word je aan het product herinnert waardoor het meer indruk op je maakt en het beter blijft hangen.

 

 

Selecteer het gebied voor jouw bushok campagne:

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden
Of kies hier jouw eigen provincie/gemeente

Voor overige vragen neem contact op via onderstaand formulier