1. Waar wil je verspreiden?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 huishoudens

Minimaal 15.000 nodig om verder te gaan.

Volgende

2. Wat wil je verspreiden?

Kies een optie uit de onderstaande keuzes

Titel/referentie van het drukwerk:

Drukwerkopties

Kies papier formaat

Kies papier soort

Vorige
Volgende

3. Hoe wil je verspreiden?

Vorige
Volgende

4. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
44
45
46
47
48
49
50
44
45
46
47
48
49
50
44
45
46
47
48
49
50
Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.
Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Verspreiding
0 adressen
Drukwerkoptie
Verspreidingsmethode
Verspreidweek
Extra optie

Prijs

€ 0 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Waarom folder verspreiding huis aan huis?

Profiteer van de vele voordelen van huis aan huis folders verspreiden. Huis aan huis folders vallen bij de consument op de deurmat waardoor ze direct de aandacht trekken.

Bereik: Met het verspreiden van folders huis aan huis, bereik je veel mensen. In de regio waar je de folders laat verspreiden, leest 60% van de mensen jouw folders.

Meetbaar: Wil je graag weten hoeveel aanvragen/bestellingen er binnenkomen door de huis aan huis folders? Om dit te kunnen meten kan er een kortingscode/actie worden toegevoegd aan de folders met een speciale code.

Goedkoop: Het verspreiden van huis aan huis reclame is niet duur. Met folder verspreiding bereik je een grote doelgroep tegen scherpe prijzen bij Adverteerweb.

Opmaken zoals je zelf wilt: Wil je dat jouw folder de aandacht trekt of juist rustig overkomt? Je bepaalt zelf hoe de folder verspreiding eruit komt te zien.

Bereiken gericht de doelgroep: Als je een doelgroep wilt bereiken in een bepaald gebied, is huis aan huis reclame een uitkomst. Je bepaalt zelf een specifieke stad of wijk.

Inspringen op feestdagen/acties: Met huis aan huis reclame kun je kiezen om folders te laten verspreiden in de periode rondom een feestdagen of een actie.

 

folder verspreiding

Hoe werkt de folder verspreiding bij Adverteerweb?

Adverteerweb wil je het verspreiden van huis aan huis folders zo gemakkelijk mogelijk maken. Met Adverteerweb is binnen een paar stappen de verspreiding van de huis aan huis folders geregeld. Eerst kies je het gebied uit waar je de huis aan huis folders wil verspreiden. Vervolgens zoekt het systeem op basis van de ingevoerde plaats/postcode/gemeente uit hoeveel huishoudens daarbij horen. Vervolgens kun je een keuze maken om wat voor soort papier het moet gaan en het formaat van de flyer, folder of brochure. Bij de derde stap kan er worden gekozen in welk pakket het verspreid moet worden. Je kunt kiezen uit het folderpakket, met de krant mee verspreiden of los verspreiden. Vervolgens kan je kiezen in welke week de verspreiding plaats moet vinden. Zodra deze stappen zijn doorlopen, kun je veilig afrekenen. Wij regelen binnen een handomdraai het verspreiden van jouw huis aan huis folders!

In welke steden worden de folders verspreidt?

Waar je wil in Nederland kunnen de huis aan huis folders verspreidt worden. Klik op de juiste plaats of bekijk het totale overzicht en de verspreiding kan geregeld worden.

Eindhoven
Almere
Amsterdam
Rotterdam
Breda
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht

Regel het bij Adverteerweb!

Binnen een handomdraai is jouw folderverspreiding geregeld bij Adverteerweb. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Kom je toch ergens niet uit? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl) of chat met ons!

Adverteerweb verzorgt jouw folder verspreiding!

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat jou het drukken en folder verspreiding uit handen neemt bent je bij Adverteerweb aan het juiste adres. Wij zijn dé expert in het verspreiden van jouw brochure, flyer of folder in de regio die jij wenst. Op onze website vind je een gebruiksvriendelijk stappenplan waarmee je zelf aan kunt geven in welke regio jouw folders verspreid moeten worden. Wij zorgen ervoor dat het drukwerk voor je wordt geregeld en ook de folder verspreiding. Je hebt bij Adverteerweb de keuze uit drie soorten verspreiding. Je kunt kiezen uit een folderpakket, met de krant mee verspreiden of los verspreiden. De keuze is helemaal aan jou. Ben je benieuwd wat wij voor jouw folder verspreiding kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website of contact op te nemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over onze folder verspreiding op maat. Folder verspreiding regel je bij Adverteerweb!

 

folder verspreiding

De voordelen van folder verspreiding bij Adverteerweb!

Adverteerweb heeft als doel om jou compleet te ontzorgen met het drukken en verspreiden van jouw folders, flyers en brochures. Wij willen het jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Met Adverteerweb is folder verspreiding geregeld met een paar stappen geregeld.

  1. Kies het gebied uit waar je de huis aan huis flyers wil verspreiden. Vervolgens zoekt het systeem op basis van de ingevoerde plaats/postcode/gemeente uit hoeveel huishoudens daarbij horen.
  2. Vervolgens kun je een keuze maken om wat voor soort papier het moet gaan en het formaat van de flyer, folder of brochure.
  3. Bij de derde stap kan er worden gekozen welk pakket het verspreid moet worden. Je kunt kiezen uit het folderpakket, met de krant mee verspreiden of los verspreiden.
  4. Vervolgens kun je kiezen in welke week de verspreiding plaats moet vinden.
  5. Zodra deze stappen zijn doorlopen, kun je veilig afrekenen. Wij regelen binnen een handomdraai het verspreiden van jouw huis aan huis flyers!

Vragen over jouw folder verspreiding!

Ben je benieuwd of onze diensten passen bij jouw wensen? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Binnen een handomdraai is jouw flyer verspreiding geregeld bij Adverteerweb. Profiteer van de vele voordelen die wij je aanbieden voor de huis aan huis verspreiding van folders, flyers en brochures in de regio die jij wilt. Onze experts gaan graag voor je aan de slag. Voor folder verspreiding ben je bij Adverteerweb aan het juiste adres.

4.9/5 (12 Reviews)