Waarom folder verspreiding huis aan huis?

Profiteer van de vele voordelen van huis aan huis folders verspreiden. Huis aan huis folders vallen bij de consument op de deurmat waardoor ze direct de aandacht trekken.

Bereik: Met het verspreiden van folders huis aan huis, bereik je veel mensen. In de regio waar je de folders laat verspreiden, leest 60% van de mensen jouw folders.

Meetbaar: Wil je graag weten hoeveel aanvragen/bestellingen er binnenkomen door de huis aan huis folders? Om dit te kunnen meten kan er een kortingscode/actie worden toegevoegd aan de folders met een speciale code.

Goedkoop: Het verspreiden van huis aan huis reclame is niet duur. Met folder verspreiding bereik je een grote doelgroep tegen scherpe prijzen bij Adverteerweb.

Opmaken zoals je zelf wilt: Wil je dat jouw folder de aandacht trekt of juist rustig overkomt? Je bepaalt zelf hoe de folder verspreiding eruit komt te zien.

Bereiken gericht de doelgroep: Als je een doelgroep wilt bereiken in een bepaald gebied, is huis aan huis reclame een uitkomst. Je bepaalt zelf een specifieke stad of wijk.

Inspringen op feestdagen/acties: Met huis aan huis reclame kun je kiezen om folders te laten verspreiden in de periode rondom een feestdagen of een actie.

Hoe werkt de folder verspreiding bij Adverteerweb?

Adverteerweb wil je het verspreiden van huis aan huis folders zo gemakkelijk mogelijk maken. Met Adverteerweb is binnen een paar stappen de verspreiding van de huis aan huis folders geregeld. Eerst kies je het gebied uit waar je de huis aan huis folders wil verspreiden. Vervolgens zoekt het systeem op basis van de ingevoerde plaats/postcode/gemeente uit hoeveel huishoudens daarbij horen. Vervolgens kun je een keuze maken om wat voor soort papier het moet gaan en het formaat van de flyer, folder of brochure. Bij de derde stap kan er worden gekozen in welk pakket het verspreid moet worden. Je kunt kiezen uit het folderpakket, met de krant mee verspreiden of los verspreiden. Vervolgens kan je kiezen in welke week de verspreiding plaats moet vinden. Zodra deze stappen zijn doorlopen, kun je veilig afrekenen. Wij regelen binnen een handomdraai het verspreiden van jouw huis aan huis folders!

In welke steden worden de folders verspreidt?

Waar je wil in Nederland kunnen de huis aan huis folders verspreidt worden. Klik op de juiste plaats of bekijk het totale overzicht en de verspreiding kan geregeld worden.

Eindhoven
Almere
Amsterdam
Rotterdam
Breda
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht

Regel het bij Adverteerweb!

Binnen een handomdraai is jouw folderverspreiding geregeld bij Adverteerweb. Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk. Kom je toch ergens niet uit? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl) of chat met ons!