• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Over ons

Door onze specialiteit van inkoop, creatie, productie tot distributie van jouw offline communicatiemiddelen zou het jou een besparing kunnen opleveren tot 30%. Laat dit over aan een specialist zoals Adverteerweb, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Alles geregeld onder 1 dak met ons als contactpersoon.

Over Adverteerweb
Adverteerweb is een speler die vanaf het begin betrokken is geweest in deze offline markt.
Printmanagement
Jij wilt kunnen rekenen op een goed geolied inkoop- en productieapparaat.
Onze 4 Portals
Met deze nieuwe innovatie zijn wij sneller, gebruiksvriendelijker en goedkoper.

Over Adverteerweb

Adverteerweb is een speler die vanaf het begin betrokken is geweest in deze offline markt. Wij kennen als geen ander hoe het hele proces van a tot z gaat op het gebied van offline communicatie producties. Voordeel is de jarenlange kennis die wij in ons bezit hebben en dat jij daar geen omkijken naar hebt. Een van de directe voordelen van samenwerking met een printmanagementspecialist zoals Adverteerweb, is dat je kunt rekenen op de laagst denkbare inkoopprijzen.

Allereerst heeft dat simpelweg te maken met het feit dat wij één van de grootste onafhankelijke inkoopspelers zijn op het gebied van offline communicatie producties. Wij voeren maandelijks miljoenen offline communicatieprojecten door, waardoor wij de laagste prijzen kunnen garanderen. Daardoor kunnen we jou de mogelijkheid bieden om te profiteren van enorme schaalvoordelen op de inkoop van drukkosten, logistieke kosten en alle mogelijke aanverwante materialen en diensten.

Printmanagement

Jij wilt kunnen rekenen op een goed geolied inkoop- en productieapparaat, dat voldoet aan al jouw wensen en voorwaarden van vandaag de dag, maar ook aan die van morgen en overmorgen. Printmanagement is een volledige end-to-end service: van projectplanning, inkoop, creatie, productie tot distributie. Adverteerweb is jouw speler op het gebied van offline communicatie. Alles onder 1 dak, met ons als contactpersoon.

Een samenwerking met Adverteerweb betekent toegang tot een nationale en internationale supplierdatabase van grafische specialisten. Erg aantrekkelijk dus. Maar dat is pas écht interessant wanneer je een haarscherp beeld hebt van de prestaties van al die verschillende leveranciers, zodat jij per opdracht en per opdrachtgever precies weet welke leverancier het beste aansluit op de doelstellingen en verwachtingen. Door een constante

‘vendor rating’ beoordelen wij continu de prestaties van al onze leveranciers. Niet alleen helpen wij je om uiterst zorgvuldig de voor jou meest geschikte leverancier te selecteren, ook weten wij exact hoe we die leverancier vervolgens moeten aansturen. Dit hele proces verzorgen wij voor jou in een handomdraai, zodat je geen omkijken meer hebt.

Doordat we ook tijdens het productieproces inzicht hebben in de prestaties, kunnen we mogelijke incidenten vroegtijdig signaleren en indien nodig kunnen we op tijd ingrijpen. ‘Vendor rating’ helpt onze leveranciers om zich continu te verbeteren en op topniveau concurrerend te blijven presteren. U beschikt met printmanagement over een geïntegreerde oplossing, die u in staat stelt om kwaliteit te koppelen aan rendement. Met als gevolg: meer campagne voor minder geld!

Onze 4 Portals

Met deze nieuwe innovatie zijn wij sneller, gebruiksvriendelijker en goedkoper. Alle middelen in huis om jouw totale offline communicatieproducten in goede banen te laten leiden. Deze portal is transparant en volledig geautomatiseerd. Op deze manier kan er in een oogopslag alles worden ingepland en dat binnen 5 minuten. Dit is een geheel nieuwe manier van werken, wat je zeker zal gaan bevallen.

Dit is de ultieme mogelijkheid om snel te fungeren als bedrijf. Zo kunnen er bijvoorbeeld meerdere bestellingen worden gedaan in een paar seconden. De gehele productie kan hiermee in gang worden gezet, zowel de planning, inkoop, creatie, productie, distributie als facturatie. Adverteerweb probeert op deze manier vernieuwend, versneld, goedkoop en servicegericht naar haar klanten te kunnen zijn, waardoor alles binnen no-time kan worden geregeld en fouten worden voorkomen.

Adverteerweb

Graedstraat 24
8011 EZ, Zwolle

KVK: 08214009
BTW: 122677316B02

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!