• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Vrachtwagen reclame

Maak ook nationale reclame met jouw bedrijf op de Nederlandse (snel)wegen. Gemakkelijk en snel geregeld binnen een paar stappen. Alle zijdes voorzien van full colour print obv 1 jaar plaatsing. Wij regelen het ontwerp, productie en de levering.

vrachtwagenreclame
Vrachtwagenreclame

Nationale impact maken doe je met vrachtwagenreclame. De nieuwe rijdende billboards.

vrachtwagenreclame
Kosten vrachtwagenreclame
Bekijk hieronder de gemiddelde kosten per campagne obv een jaarafname. Afnames vanaf 3 trailers.
vrachtwagenreclame
Wat levert het op?
Bekijk hieronder de cijfers waaruit onderzoek is gebleken dat vrachtwagenreclame niet mag ontbreken.
vrachtwagenreclame2

Vrachtwagenreclame

Vrachtwagenreclame is een reclamemiddel wat steeds vaker ingezet wordt door verschillende (grote) bedrijven. Deze vorm van communicatie is opvallend en is niet gebonden aan 1 vaste plek. Vrachtwagenreclame is prima in te zetten om jouw merk een (landelijke) boost te geven. 

Inmiddels hebben wij ruime ervaring met wagenparken van 1 tot meer dan 1000 vrachtwagens. Wij als specialist kunnen jouw campagne met jouw eigen boodschap in de beste vorm wegzetten!

De 5 USP’s van vrachtwagenreclame 

 1. Landelijk bereik
 2. Zichtbaarheid op alle wegen
 3. Eigen netwerk van transporteurs
 4. Likeable/wow factor
 5. 1 aanspreekpunt

Kosten vrachtwagenreclame

De kosten van vrachtwagenreclame kan ontzettend verschillend zijn. Zo is er de mogelijkheid om al 3 trailers af te nemen. Wij van Adverteerweb hebben door de jaren heen ontzettend veel en uiteenlopende projecten meegemaakt op het gebied van vrachtwagenreclame.

Wij weten dus als geen ander om een campagne van a tot z op te zetten en wat wel en niet werkt. Voorafgaand van een campagne kristalliseren wij precies uit wat bij jouw organisatie het beste past. Zo worden alle trailers compleet voorzien van alle zijdes en zal jouw campagne dus enorm duidelijk en zichtbaar in het straatbeeld verschijnen.

De prijzen die wij hanteren zijn af te nemen per volledig kalenderjaar. Alle trailers worden rondom voorzien van een full colour print.
Wij leveren topkwaliteit printdoeken en werken dus niet met bestickering die in de loop der tijd vervagen.

TIP: Alle tarieven zijn inclusief ontwerp + productie + levering!

Onderstaand een kleine opsomming van de kosten van vrachtwagenreclame. Alle campagnes zijn gebaseerd op 1 jaar plaatsing.
Alle trailers worden rondom full colour voorzien van jouw reclame.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

Aantal trailersPeriodePrijzen
31 jaar€ 11.950,00 
51 jaar€ 19.950,00
101 jaar€ 39.950,00
201 jaar€ 79.950,00
251 jaar€ 99.950,00

Wat levert het op?

Vrachtwagenreclame zijn rondrijdende billboards die continue verplaatsen naar een ander gebied. Daarnaast ben je verzekerd van een jaar lang reclame ipv weekreclame zoals abri’s en billboards. Het werkt bovenal opbouwend en het vergroot jouw merkherkenning. 

Uit onderzoek blijken de volgende cijfers:

91% wordt door de weggebruikers herkent 
75% laat een positieve indruk achter
29% wordt beïnvloed door hun koopgedrag

Bronnen: American Trucking Association (ATA) & Outdoor Advertising Association of America (OAAA)

Trailer informatie

Lengte trailer: 13.6 meter
Hoogte trailer: 2.80 meter
Plaatsing: 1 jaar

vrachtwagenreclame

Haal het maximale uit jouw campagne

Adverteerweb is jouw partner als het gaat om vrachtwagenreclame. Bij Adverteerweb adverteer je niet op de laadklep van de vrachtwagen zoals de meesten het onderbrengen. Wij zorgen voor een complete uiting waarin alle zijkanten worden meegenomen.

Op deze manier weet je zeker dat jouw reclame duidelijk onder de aandacht wordt gebracht.
Belangrijke punten waar Adverteerweb zich in onderscheidt:

 • Trailer compleet voorzien van jouw boodschap (alle zijkanten)
 • Full colour bedrukking
 • 13.6 meter breed x 2.80 meter hoog
 • Plaatsing voor 1 heel kalenderjaar
 • Vaste en scherpe tarieven

Het trailerpalet is enorm breed. Of je nou een afname wilt van 3 trailers of 100 trailers. Niets is ons te gek! Al deze trailers staan te popelen om met jouw reclameboodschap door het land te rijden. 

Door samen te werken met een gerenommeerde partij als Adverteerweb bieden wij jou de beste service aan. Zo bieden wij alles in-house aan van zowel het ontwerp + productie + levering. Alle facetten vallen dus onder 1 dak voor 1 vast tarief. Op deze manier proberen wij het voor jou als klant gemakkelijk te maken. 

Het gehele productieproces neemt zo’n +/- 4 weken tijd in beslag. Zodra de oplevering van alle trailers plaatsvindt, worden er altijd duidelijke en heldere foto’s gemaakt, zodat jij precies kunt zien hoe het eindresultaat is geworden. 

Zodra alle trailers daadwerkelijk zijn opgeleverd gaat het contract van 1 jaar in. Vanaf dit moment worden de vrachtwagens landelijk ingezet en zal jouw boodschap overal te zien zijn.

Mocht je tijdens het productieproces vragen hebben, dan kun je ons uiteraard ten alle tijden bellen. Wij zijn te bereiken via 085 130 4033 of online via de live chat.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!