1. In welk gebied wil jij je advertentie plaatsen?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 kranten
Volgende

2. Selecteer je krant

Dagkranten:

Weekkranten:

Vorige
Volgende

3. Formaten en prijzen

Vorige
Volgende

4. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.
Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Geselecteerde krant
-
Type krant
-
Bereik
-
Gekozen formaat
Verspreiddatum
Extra optie

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Advertentie in de krant plaatsen

Het adverteren in de krant is één van de oudste manieren van adverteren maar nog steeds heel succesvol. Advertenties in de krant worden als betrouwbaar ervaren en het is relatief goedkoop terwijl je lokaal een groot bereik krijgt.

Adverteerweb is het enige platform die deze diensten aanbiedt op eenvoudige wijze tegen een relatief scherp tarief. Zo maken wij het adverteren in de krant snel en eenvoudig voor je.

 

krant

Hoe gaat het plaatsen van een advertentie in de krant in zijn werk?

De eerste stap is aangeven in welk gebied de advertentie moet worden verspreidt. Het systeem laat vervolgens alle dag en weekbladen zien in het opgegeven gebied. Bij de derde stap kun je aangeven wat voor advertentie formaat het moet zijn. Je kunt kiezen om het ontwerp zelf aan te leveren of dat wij het design moeten gaan opmaken. Als laatste kan de verspreiddatum worden ingevuld.

Het plaatsen van een advertentie in de krant is eenvoudig en snel geregeld!

De voordelen van adverteren in de krant

Een advertentie plaatsen in de krant heeft verschillende voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Kranten advertenties zijn een oud en betrouwbaar medium. Decennia lang wordt er al geadverteerd in diverse kranten, zowel in de dag- als weekbladen. Dagbladen hebben vaste lezers omdat deze kranten op abonnement basis verkocht worden. Weekbladen daarentegen zijn gratis kranten die wekelijks door de brievenbus verschijnen. Ook deze kranten hebben vaste trouwe lezers en doen het vooral lokaal erg goed. Adverteren in de krant is prijstechnisch interessant ten opzichte van andere media kanalen. Je kunt de advertentie op ieder gewenst formaat plaatsen, dus voor ieder budget haalbaar en dat tegen een groot vast bereik.

Regel jouw krant advertentie bij Adverteerweb

Wij van Adverteerweb maken het adverteren in de krant zeer gemakkelijk. Door middel van onze gebruiksvriendelijke website kun je laten weten wat jouw wensen zijn. Door ons complete platform, waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn, kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten. Binnen een paar stappen is het plaatsen van een krant advertentie zo geregeld. Tijdens de eerste stap kun je het gebied aangeven, om vervolgens aan te geven om welke kranten het zou moeten gaan. Loop het proces door, waarbij je vervolgens bij de laatste stap de data van de verspreiding kunt aangeven. Het voordeel van een krant advertentie ten opzichte van een online advertentie is dat een krant advertentie tastbaar is waardoor het meer de aandacht van de ontvanger krijgt.

5/5 (26 Reviews)