• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Direct mailing?
Direct mail versturen!

Van begin tot eind. Van alle gemakken voorzien.
Wij geven je die voorsprong.

Direct mailing?
Direct mail versturen!

Van begin tot eind. Van alle gemakken voorzien.
Wij geven je die voorsprong.

direct mail

1 Hoe wil jij je directe mail verzenden?

Kies je gewenste verpakking

Volgende

2 Welk product wil je verspreiden?

Briefpapier toevoegen in je verpakking

Flyer toevoegen in je verpakking

Folder toevoegen in je verpakking

Vorige
Volgende

3 Kies je oplage

Vul hieronder je gewenste aantal in

Vorige
Volgende

4 Wanneer wil je gaan verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
11
12
13
14
Vorige
Volgende

5 Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.
Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Verpakking
Kies verpakking
Product(en)
Kies product(en)
Oplage
0 exemplaren
Verspreiddatum
Kies verspreiddatum
Extra opties
Kies extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Bank transfer" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 1.000.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00
direct mail versturen

Direct mailing versturen

Interesse in een direct mailing? Direct mailing versturen is de perfecte manier om een gerichte groep ontvangers te benaderen. Een direct mail biedt vele voordelen; het is een persoonlijke en vertrouwelijke boodschap. Een ander voordeel van een direct mailing is dat de resultaten goed meetbaar zijn.

Adverteerweb is het enige platform die de diensten aanbiedt op een eenvoudige wijze tegen een relatief scherp tarief. Wij maken je het versturen van de direct mail zo gemakkelijk mogelijk met het complete platform waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn.

Hoe gaat het versturen van een direct mailing in zijn werk?

De eerste stap is het uitkiezen van de gewenste verpakking. Vervolgens kun je een product toevoegen aan de verpakking, bijvoorbeeld een flyer, folder of brochure. Als laatste stap kun je de aantallen aangeven en de data van de verspreiding.

Het versturen van de direct mail is binnen een handomdraai geregeld!

direct mail versturen
direct mail versturen

Ontdek de voordelen van een direct mailing

Ben je op zoek naar een manier om direct mailing te personaliseren? Ben je op zoek naar een bedrijf dat met jou meedenkt voor direct mailing? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Adverteerweb. Door gebruik te maken van onze diensten kun je in één klap de juiste doelgroep bereiken; een gerichte groep ontvangers krijgt een persoonlijke en vertrouwelijke boodschap. Klinkt dit jou als muziek in oren? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor direct mailing. Onze experts gaan graag voor je aan de slag. Daarnaast kan je te allen tijde vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan je graag te woord om je te vertellen over de vele voordelen die het heeft als je ons inschakelt. Direct mailing geef je met een gerust hart uit handen aan Adverteerweb.

Regel jouw direct mailing bij Adverteerweb

De experts van Adverteerweb maken het versturen van direct mailing zeer gemakkelijk. Door middel van onze gebruiksvriendelijke website kun je laten weten wat jouw wensen zijn. Door ons complete platform, waar alle diensten met elkaar gelinkt zijn, kun je direct zien wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten. Binnen een paar stappen is de direct mailing geregeld.

Tijdens de eerste stap kun je de gewenste verpakking aangeven. Daarna kies je of je een brochure, folder of flyer wilt versturen. Kies vervolgens de gewenste oplage. Bij de laatste stap kun je de data van de verspreiding aangeven. Tegenwoordig is het mogelijk om de direct mailing te personaliseren met de gegevens van de ontvanger. Zoals de naam, leeftijd en interesses. Met een persoonlijke boodschap maak je de mailing nóg persoonlijker. Het voordeel van een direct mailing ten opzichte van een online advertentie is dat een direct mail tastbaar is waardoor het meer de aandacht van de ontvanger krijgt.

direct mail versturen

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Meer weten over de mogelijkheden van een direct mailing?

Wil je meer weten over direct mailing van Adverteerweb? Ben je benieuwd of direct mailing iets voor jou is? Wij vertellen je er graag meer over. Onze experts zijn telefonisch, per chat en per e-mail te bereiken. Wij staan graag voor je klaar en vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor direct mailing. Vele bedrijven en zakelijke klanten gingen je al voor en maken tegenwoordig gebruik van onze diensten. Word jij onze volgende tevreden klant en verspreiden wij binnenkort jouw mails via direct mailing?