• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw buitenreclame (landelijk) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse buitenreclamecampagnes die Adverteerweb in jouw gemeente te bieden heeft. Binnen een week kunnen wij al jouw campagne laten schitteren in jouw opgegeven gebied.

buitenreclame
Wat is buitenreclame?

Lees hier wat buitenreclame precies is en wat wij jou kunnen bieden op het gebied van buitenreclame.

buitenreclame
Kosten buitenreclame
Bekijk hier de kosten van alle buitenreclamecampagnes die Adverteerweb jou te bieden heeft.
buitenreclame
Buitenreclame voorbeelden
Lees hier de voorbeelden van buitenreclame die Adverteerweb voor jou in gang kan laten zetten.
buitenreclame

Wat is buitenreclame?

Buitenreclame is een manier van adverteren die je buiten een gebouw of winkel plaatst, zoals op billboards, banners, posters, straatmeubilair en gevelreclame. Het doel is om de aandacht van mensen te trekken die langs de locatie waar de reclame wordt geplaatst lopen of rijden, met als doel hen te overtuigen om een product of dienst te kopen of te gebruiken.

Er zijn verschillende voordelen van buitenreclame, waaronder:

 1. Wijd bereik: Buitenreclame kan een groot publiek bereiken, omdat het zichtbaar is voor iedereen die langs de locatie waar de reclame wordt geplaatst loopt of rijdt.

 2. Herhaling: Buitenreclame kan vaak worden gezien, omdat mensen vaak dezelfde route nemen. Dit kan leiden tot herhaling van de boodschap en een grotere impact.

 3. Flexibiliteit: Buitenreclame kan op verschillende manieren worden geplaatst, zoals op billboards, banners, posters, straatmeubilair en gevelreclame, wat betekent dat er veel opties zijn voor de plaatsing van de advertentie.

 4. Mogelijkheid om doelgroep aan te spreken: Buitenreclame kan worden geplaatst in gebieden waar de doelgroep vaak komt, zoals in winkelstraten, op drukke verkeerswegen of in specifieke buurten waar de doelgroep zich bevindt.

 5. Effectiviteit: Buitenreclame is vaak effectief, omdat het aandacht trekt en een boodschap snel overbrengt.

Foto afgebeeld: Abri reclame (bestel hier)

Kosten buitenreclame

De kosten voor het plaatsten van een buitenreclamecampagne in het algemeen kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse mogelijkheden met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan kun je ervoor kiezen rondom jouw postcode te gaan adverteren.

Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan heb je ook de mogelijkheid om verschillende gemeentes aan te vinken in onze online tool. Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle buitenreclamecampagnes aan van heel Nederland.

Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een campagne in jouw gemeente, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten. Uiteraard bieden wij allerlei verschillende mogelijkheden aan waar je uit kunt kiezen.

Mocht je interesse hebben in een van deze mogelijkheden, dan klik je op het gewenste product, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse buitenreclame mogelijkheden. Dit kan een verschil zijn tussen bushokjes, A0 borden, sandwichborden of billboards. Rekening gehouden met de minimale oplage van 5 stuks die bij Adverteerweb afgenomen dient te worden.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

 ProductVanaf prijs excl. BTWKosten posters excl. BTW 
A0 borden€ 300,00€ 86,25
Sandwichborden€ 450,00€ 86,25
Bushokjes€ 675,00€ 97,50
Billboards€ 950,00€ 45,00

Buitenreclame voorbeelden

Foto afgebeeld: Abri reclame (bestel hier)

Adverteerweb, #1 in buitenreclame

Verscheidenheid aan buitenreclamecampagnes


A0 borden zijn grote, opvallende borden die vaak worden gebruikt voor event reclame en andere kortlopende actiegerichte campagnes. Ze zijn gemakkelijk zichtbaar vanaf een afstand en kunnen worden gebruikt om informatie te communiceren over locaties of bijvoorbeeld tijden en data die moeten worden gecommuniceerd voor een actie/evenement.

Bushokjesreclame is een vorm van out-of-home-reclame die wordt weergegeven in en rond openbare vervoersmiddelen, zoals bushokjes. Dit biedt bedrijven de kans om hun boodschap aan een groot publiek te tonen, vooral in drukke stedelijke gebieden.

Sandwichborden zijn een soort van A-frame borden die worden gebruikt voor binnen- en buitenpromoties, evenementen of verkoop. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan doeleinden.

Billboards zijn grote, opvallende reclameborden die vaak worden geplaatst langs snelwegen, in winkelcentra en in andere drukbezochte gebieden. Ze bieden bedrijven de kans om hun boodschap aan een groot publiek te tonen en zijn een krachtige manier om merkbekendheid te verhogen.

 

De effectiviteit van buitenreclame


De effectiviteit van buitenreclame is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van het bord, de grootte en het ontwerp van het bord, en de doelgroep van de reclame. In het algemeen wordt aangenomen dat buitenreclame een hoog bereik heeft en een groot publiek kan bereiken. Het kan ook een herinnering zijn voor mensen die al bekend zijn met een merk of product.

Bovendien, buitenreclame kan zeer effectief zijn in combinatie met andere vormen van reclame, zoals online en televisiereclame, om een consistente boodschap te communiceren en merkbekendheid te verhogen.

Echter, er zijn ook beperkingen aan buitenreclame. Bijvoorbeeld, de levensduur van buitenreclame is vaak korter dan andere vormen van reclame, zoals televisie- of printreclame. Bovendien, buitenreclame kan worden beperkt door weersomstandigheden of door verkeers- of bouwvoorwaarden.

Er is ook een groeiende trend waarbij consumenten bewust worden van de impact van buitenreclame op het milieu en de stedelijke ruimte, dus het is belangrijk om de impact van buitenreclame op het milieu en de openbare ruimte te overwegen als bedrijven hun marketingstrategieën overwegen.

buitenreclame

Buitenreclame is enorm effectief

Buitenreclame is effectief omdat het een groot bereik heeft en vaak op een strategische locatie wordt geplaatst. Bovendien is het vaak een onverwachte vorm van reclame, waardoor het aandacht trekt en makkelijk in het geheugen blijft. Buitenreclame kan ook herhaaldelijk worden gezien, wat de kans op een aankoop vergroot. Bovendien is het vaak goedkoper dan andere vormen van reclame zoals televisie- of radioreclame.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven ervoor kiezen om in buitenreclame te investeren:

 1. Groot bereik: Buitenreclame bereikt een groot publiek, omdat het zichtbaar is voor zowel passanten als verkeersdeelnemers.

 2. Strategische locaties: Buitenreclame wordt vaak geplaatst in drukke gebieden, zoals op drukke wegen of op drukbezochte plekken, waardoor de kans groot is dat de boodschap wordt opgepikt.

 3. Herhaling: Buitenreclame kan vaak herhaaldelijk worden gezien, wat de kans op een aankoop vergroot.

 4. Goedkoper: Buitenreclame is vaak goedkoper dan andere vormen van reclame, zoals televisie- of radioreclame.

 5. Verschillende vormen: Buitenreclame kan in veel verschillende vormen worden gepresenteerd, zoals billboards, busstops, straatmeubilair, enz. Hierdoor kunnen bedrijven hun boodschap op een manier presenteren die het beste bij hun doelgroep past.

Foto afgebeeld: Billboard reclame (bestel hier)

Investeren in buitenreclame

Investeren in buitenreclame kan een effectieve manier zijn om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten en meer klanten aan te trekken. Buitenreclame kan in verschillende vormen plaatsvinden, zoals billboards, banners, posters, en gevelreclame.

Het is belangrijk om te overwegen welk type buitenreclame het beste bij jouw bedrijf past en waar je doelgroep zich bevindt. Het is ook belangrijk om de kosten van de verschillende opties te vergelijken en te bepalen hoeveel je bereid bent te besteden aan de campagne.

Zorg dat de buitenreclame aansluit bij de huisstijl en de boodschap die je wilt communiceren, en houd rekening met de regelgeving rondom buitenreclame.

Mocht je meteen willen overwegen om buitenreclame uit te willen voeren, dan kun je via deze link meteen naar de bestelpagina. Geef jouw opgegeven gebied aan en zie meteen hoeveel buitenreclame opties te vinden zijn binnen jouw gemeente.

Er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om succes te hebben met een buitenreclame campagne:

 1. Bepaal je doelgroep: Bepaal wie je wilt bereiken met je campagne en waar deze groep zich bevindt. Dit helpt je om de juiste locaties voor je reclameuitingen te kiezen.

 2. Kies een geschikt formaat: Bepaal welk formaat van buitenreclame het beste bij jouw bedrijf past en waar je doelgroep het meest geprikkeld wordt door de boodschap.

 3. Zorg voor een aansprekende boodschap: Maak gebruik van een heldere en aansprekende boodschap die je doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie.

 4. Houd rekening met regelgeving: Zorg ervoor dat je voldoet aan de regelgeving voor buitenreclame in jouw gebied, zoals vergunningen en plaatsingsvoorwaarden.

 5. Meten is weten : Zorg dat je de resultaten van je campagne kunt meten, bijvoorbeeld door een unieke code of URL te gebruiken die specifiek is voor de campagne.

 6. Timing: Bepaal de juiste tijd om de campagne te lanceren, bijvoorbeeld in een seizoen of voor een speciaal evenement.

 7. Herhaling: Buitenreclame is vaak het meest effectief als het regelmatig wordt herhaald, dus overweeg om je campagne te herhalen of een contract af te sluiten voor een langere periode.

 8. Innovatie: Probeer steeds te innoveren met buitenreclame en zoek naar nieuwe technologieën die de impact van de campagne vergroten.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!