• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame en festivals gaan perfect samen. Bekijk hier onze TIPS

Share

Buitenreclame en festivals gaan perfect samen. Bekijk hier onze TIPS

 

buitenreclame

 

Daar sta je dan op het festival met je biertje in je hand genietend van de muziek en kijkend naar de mensen. Iedereen heeft plezier en iedereen gaat lekker los. Even alle remmen los om de werkweek af te sluiten. Dit was een ultiem recept wat zeker in het hoogseizoen iedereens vriend was. Vanaf april tot en met september is het brede palet van het festivalseizoen in een losbollig gekkenhuis veranderd mede dankzij buitenreclame. Festivals van uiteenlopende muziekgenres denkend aan jazz festivals, tot pop, rock, techno en ga zo maar door. Ieder jaar genieten honderdduizenden mensen op de hete zwoele plaatjes die gedraaid worden door hun lievelings DJ wat het liefst gepaard gaat met de ondergaande zon.

 

En toen kwam daar de man met de zwaard…

Het begon allemaal in maart waar iedereen nog eigenlijk stiekem z’n bedenkingen bij had of de aanstaande pandemie een mokerslag zou betekenen voor veel ondernemers in het ”hele” land en met name als het gaat om de festivals. Ieder jaar zijn er 10-tallen festivals bijgekomen, waarvan bestaande organisaties thema feesten gingen uitbreiden tot letterlijk nieuwe organisaties die uit de grond zijn gestampt.

Het was uiteindelijk zuur om te horen dat alles geschrapt werd in 2020. 2021 zal daarentegen niet veel verandering in de situatie gaan brengen. Een bittere pil voor iedere festivalorganisator. Zo heeft Defqon onlangs te horen gekregen dat ook 2021 onmogelijk is om het festival door te laten gaan. Defqon is het grootste dancefestival van Nederlandse bodem met als muziekgenre ”Hardstyle”.

Volgens de organisatie komt het niet helemaal als een mokerslag aan: We begrijpen dat dit niet het nieuws is waarop jullie hadden gehoopt. We delen jullie teleurstelling’, valt te lezen in de verklaring. ‘Het afgelopen half jaar hebben we er alles aan gedaan om deze uitkomst te voorkomen, maar het bleek simpelweg een onmogelijk streven.’

 

Een festival promoten middels buitenreclame

Als het gaat om resultaten, dan kan dat op verschillende manieren geïnterpreteerd worden. Bijvoorbeeld in de beleving, de bezoekersaantallen of de omzet. Uiteindelijk is de omzet waar je het grotendeels voor doet, want alle kosten die gemaakt zijn op zo’n festival moeten wel dubbel en dwars terugbetaald worden. Het is uiteindelijk wel de bedoeling een festival op de kaart te zetten en meerdere malen uit te brengen.

Om een festival vervolgens überhaupt aan de man te kunnen brengen dien je voorafgaand een marketingstrategie op te zetten. Je gaat op zoek naar locaties waar veel jongeren komen, bij langs lopen en/of verzamelen. Het is belangrijk wat voor doelgroep je wilt ontvangen bij je event.

 

buitenreclame

 

Buitenreclame is veruit de grootste en beste marketingvorm als het gaat om events. Per dag lopen duizenden passanten langs een reclamebord of een bushokje. Denk ook aan grote billboards die langs de weg staan die de campagnes versterken van de bushokjes die actief staan in de binnenstad. Hoe meer bereik des te meer het onder de aandacht komt bij het grote publiek.

Adverteerweb biedt verschillende opties aan als het gaat om buitenreclame. Wij van Adverteerweb kunnen gerust zeggen dat wij specialist zijn op dit gebied. Zo bieden wij het volgende aan op het gebied van buitenreclame.

 

Bushokjes / Mupi’s

De bushokjes en Mupi’s van Adverteerweb beschikken over goed verlichte reclamevakken van 2m². Zo staan onze Abri’s langs OV-routes bij bus- en tramhaltes en om die reden nabij drukke verkeerspunten en belangrijke voorzieningen, zoals winkelgebieden en scholen. De locaties van beide typen reclamedragers zijn zorgvuldig gekozen met het doel een zo groot mogelijk bereik te genereren.

A0 bordframes

Adverteerweb heeft het grootste A0 bordframe-netwerk van Nederland, bestaande uit ruim 13.000 vaste frames in meer dan 30 ste­den. Het A0 netwerk is te zien op druk­be­zochte locaties; langs hoofd­we­gen, fiet­sroutes en in stad­s­cen­tra.

2-kants borden

De objecten van Adverteerweb zijn dicht bij de weg geplaatst en daardoor goed te zien voor automobilisten, fietsers en voetgangers. Hét perfecte medium voor het overbrengen van een reclameboodschap.

Billboards

Billboards zijn de Buitenreclamereuzen van Adverteerweb. Met een posteroppervlak van maar liefst acht vierkante meter zijn Billboards werkelijk onmisbaar voor passanten. De locaties van onze Billboards zijn met zorg gekozen met als doel zoveel mogelijk mensen te bereiken. Ze zijn dan ook te vinden langs belangrijke doorgaande wegen, drukke verkeersaders, nabij op- en afritten en bij bedrijventerreinen.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?
Kosten bushok reclame: Wat kost dat nou precies?   Dat is een vraag die vaak speelt vooral bij beginnende bedrijven die nog niet eerder
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Kosten voor adverteren in de krant
Kosten voor adverteren in de krant   Snel en effectief reclame maken wat in een vrij korte periode veel op kan opleveren? Denk dan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!