• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Adverteren Leeuwarder Courant

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij jouw advertentie voorzien in de krant.

adverteren leeuwarder courant
Adverteren Leeuwarder Courant

Lokaal of regionaal adverteren in Leeuwarder Courant kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. 

adverteren leeuwarder courant
Kosten en tarieven adverteren Leeuwarder Courant
Bekijk hier de kosten van alle formaten die Leeuwarder Courant te bieden heeft. Van klein tot grootformaat.
adverteren leeuwarder courant
Doelgroep van Leeuwarder Courant
Bekijk hier wie de doelgroep is van Leeuwarder Courant en voor wie je precies zal gaan adverteren.
adverteren leeuwarder courant

Adverteren Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant is de grootste krant van het Noorden en brengt dagelijks al het (inter)nationale nieuws uit de regio. Naast het regionale sterke nieuwskatern, houdt Leeuwarder Courant zich ook bezig met het nieuws uit de directe omgeving en staat Leeuwarder Courant ook bekend als de dagelijkse sportkrant met veel sportnieuws uit de regio.

Mocht je verder interesse hebben en een advertentie willen plaatsen in Leeuwarder Courant, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten en tarieven adverteren Leeuwarder Courant

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in Leeuwarder Courant kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse formaten en type nieuwsberichten waar je uit kunt kiezen.

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Leeuwarder Courant. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in Leeuwarder Courant, hebben wij een schema gemaakt met daarin een vanaf tarief van de formaten in de Leeuwarder Courant.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in het adverteren in Leeuwarder Courant, dan klik je op de editie van Leeuwarder Courant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand vindt je de editie van Leeuwarder Courant. Deze editie valt in het complete Friesland gebied en ver daarbuiten. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Door meteen jouw advertentie te bestellen klik je in onderstaand tabel op de editie van jouw keuze. Je komt vervolgens terecht bij de verkooppagina.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

Krant BereikPrijzen
Leeuwarder Courantvanaf 153.000v.a. € 276,72

Doelgroep van Leeuwarder Courant

Leeuwarder Courant positioneert zichzelf als zijnde een krant voor de gemiddelde (Friesche) Nederlander, de (Friesche) Nederlander die niet alleen wilt weten wat er gebeurt in de regio en (inter)nationaal, maar dit ook wilt begrijpen. Verder staat Leeuwarder Courant bekend om het sportkatern en de nodige dosis entertainment.

In het weekend is daar het MEER magazine. De naam zegt het eigenlijk al; meer om te lezen, meer om te ontdekken, meer om van te genieten en meer nieuwe rubrieken. Naast de online sectie bevat het MEER magazine ook een print variant die iedere zaterdag mee wordt geleverd bij de Leeuwarder Courant.

adverteren leeuwarder courant

Adverteren in Leeuwarder Courant

In heel Friesland en ver daarbuiten verschijnt iedere dag de Leeuwarder Courant. Dit katern biedt iedere dag het laatste (inter)nationale nieuws, sport- en ander nieuws uit Friesland, de nabije omgeving en ver daarbuiten. 

Wil jij adverteren in Leeuwarder Courant? Neem dan contact met ons op via 085 130 4033, of via de online chat rechts onderin van deze pagina, of stuur een bericht naar info@adverteerweb.nl

Door onze wekelijkse hoeveelheid landelijke plaatsingen, profiteer jij zowel qua snelheid als de kosten. Adverteerweb biedt zowel alle dag- als weekbladen verspreid over heel Nederland. Mocht jij online willen adverteren in exact hetzelfde gebied? Neem dan contact met ons op!

Deze editie wordt verspreid in de volgende gebieden:

Achtkarspelen (Friesland), Ameland (Friesland), Dantumadiel (Friesland), De Friese Meren (Friesland), Harlingen (Friesland), Heerenveen (Friesland), Leeuwarden (Friesland), Noardeast-Fryslân (Friesland), Ooststellingwerf (Friesland), Opsterland (Friesland), Schiermonnikoog (Friesland), Smallingerland (Friesland), Súdwest-Fryslân (Friesland), Terschelling (Friesland), Tytsjerksteradiel (Friesland), Vlieland (Friesland), Waadhoeke (Friesland), Weststellingwerf (Friesland)

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!

5/5 (1 Review)