• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame Amsterdam

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw buitenreclame in Amsterdam inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse buitenreclamecampagnes die Adverteerweb in jouw gemeente te bieden heeft. Binnen een week kunnen wij al jouw campagne laten schitteren in jouw opgegeven gebied.

buitenreclame amsterdam
Adverteren in Amsterdam

Lokaal adverteren in Amsterdam kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten buitenreclame Amsterdam
Bekijk hier de kosten van alle buitenreclamecampagnes die Amsterdam te bieden heeft.
buitenreclame amsterdam
De stad Amsterdam
Waarom je zeker in Amsterdam moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
buitenreclame amsterdam

Adverteren in Amsterdam

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle buitenreclamecampagnes aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke campagnes in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Amsterdam een buitenreclamecampagne op te zetten. Of je nou kiest voor een A0 bord, een billboard of bushokjes in heel Amsterdam. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw campagne(s) in te kunnen boeken.

Foto afgebeeld: Mupi’s (Centraal station)

Kosten buitenreclame Amsterdam

De kosten voor het plaatsten van een buitenreclamecampagne in Amsterdam kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse mogelijkheden met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan kun je ervoor kiezen rondom jouw postcode te gaan adverteren.

Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan heb je ook de mogelijkheid om verschillende gemeentes aan te vinken in onze online tool. Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle buitenreclamecampagnes aan van heel Nederland waaronder Amsterdam.

Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een campagne in Amsterdam, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten. Uiteraard bieden wij allerlei verschillende mogelijkheden aan waar je uit kunt kiezen.

Mocht je interesse hebben in een van deze mogelijkheden, dan klik je op het gewenste product, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse buitenreclame mogelijkheden uit Amsterdam. Dit kan een verschil zijn tussen bushokjes, A0 borden, sandwichborden of billboards. Rekening gehouden met de minimale oplage van 5 stuks die bij Adverteerweb afgenomen dient te worden.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

 ProductVanaf prijs excl. BTWKosten posters excl. BTW 
A0 borden€ 300,00€ 86,25
Sandwichborden€ 450,00€ 86,25
Bushok/Mupi’s€ 675,00€ 97,50
Billboards€ 950,00€ 45,00

De stad Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en staat bekend om zijn prachtige grachten, historische gebouwen, leuke cafés en winkels, en vele wereldberoemde musea en attracties, waaronder het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis.

Het is een levendige en diverse stad, waar mensen van over de hele wereld samenkomen. Ook is Amsterdam een belangrijk cultureel en economisch centrum en biedt het een hoogwaardige kwaliteit van leven met een mix van moderne en traditionele elementen.

Kortom, Amsterdam is een unieke en onvergetelijke stad om jouw campagne te laten schitteren.

Foto afgebeeld: Bushokjes reclame

Amsterdam informatie

In de omgeving: Jordaan, De 9 straatjes, Westerpark, De Pijp, Leidseplein, Rijksmuseum
Aantal wijken: 15
Burgemeester: Femke Halsema

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!