• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Buitenreclame Utrecht

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw buitenreclame in Utrecht inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse buitenreclamecampagnes die Adverteerweb in jouw gemeente te bieden heeft. Binnen een week kunnen wij al jouw campagne laten schitteren in jouw opgegeven gebied.

buitenreclame utrecht
Adverteren in Utrecht

Lokaal adverteren in Utrecht kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten buitenreclame Utrecht
Bekijk hier de kosten van alle buitenreclamecampagnes die Utrecht te bieden heeft.
De stad Utrecht
Waarom je zeker in Utrecht moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.

Adverteren in Utrecht

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle buitenreclamecampagnes aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke campagnes in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Utrecht een buitenreclamecampagne op te zetten. Of je nou kiest voor een A0 bord, een billboard of bushokjes in heel Utrecht. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw campagne(s) in te kunnen boeken.

Foto afgebeeld: A0 bord

Kosten buitenreclame Utrecht

De kosten voor het plaatsten van een buitenreclamecampagne in Utrecht kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse mogelijkheden met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan kun je ervoor kiezen rondom jouw postcode te gaan adverteren.

Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan heb je ook de mogelijkheid om verschillende gemeentes aan te vinken in onze online tool. Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle buitenreclamecampagnes aan van heel Nederland waaronder Utrecht.

Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een campagne in Utrecht, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten. Uiteraard bieden wij allerlei verschillende mogelijkheden aan waar je uit kunt kiezen.

Mocht je interesse hebben in een van deze mogelijkheden, dan klik je op het gewenste product, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse buitenreclame mogelijkheden uit Utrecht. Dit kan een verschil zijn tussen bushokjes, A0 borden, sandwichborden of billboards. Rekening gehouden met de minimale oplage van 5 stuks die bij Adverteerweb afgenomen dient te worden.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

 ProductVanaf prijs excl. BTWKosten posters excl. BTW 
A0 borden€ 300,00€ 86,25
Sandwichborden€ 450,00€ 86,25
Bushokjes€ 675,00€ 97,50
Billboards€ 950,00€ 45,00

De stad Utrecht

Utrecht is een stad in het midden van Nederland, de hoofdstad van de provincie Utrecht. Het is de vierde grootste stad van Nederland, na Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Utrecht staat bekend om zijn historische binnenstad, waaronder de Domtoren, een van de oudste en hoogste torens van Nederland.

De stad heeft ook een levendige culturele scene en een groot aantal musea en festivals. Utrecht is ook een belangrijke universiteitsstad en een centrum van economische activiteiten.

Foto afgebeeld: Sandwichboard (dubbelzijdig)

Utrecht informatie

In de omgeving: Festivals, musea, universiteiten, Domtoren
Aantal wijken: 10
Burgemeester: Sharon Dijksma

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!