• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Amsterdam

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

advertentie krant amsterdam
Adverteren in Amsterdam

Lokaal adverteren in Amsterdam kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Amsterdam
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Amsterdam te bieden heeft.
advertentie krant amsterdam
Inwoners Amsterdam
Waarom je zeker in Amsterdam moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie amsterdam

Adverteren in Amsterdam

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Amsterdam te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Amsterdam. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Amsterdam

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Amsterdam kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Amsterdam. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Amsterdam, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Amsterdam e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
Zuid!67.000v.a. € 238,09 
De Krant van Zuid Oost35.100v.a. € 172,34
De Brug Amsterdam74.000v.a. € 252,51
Noord Amsterdams Nieuwsblad30.500v.a. € 177,96
Westerpost77.200v.a. € 216,26

Inwoners Amsterdam

In Amsterdam wonen – afgerond – 872.757 mensen*. Daarmee is Amsterdam de grootste stad van Nederland. Net als in de andere grote steden, wonen er in Amsterdam meer vrouwen dan mannen. 

Amsterdam staat natuurlijk bekend als een van de gezelligste steden van Nederland. Amsterdam geniet internationale bekendheid en past in het rijtje van wereldsteden als Parijs, Barcelona en Milaan.

Amsterdam heeft één van de grootste historische centra van Europa en nog veel meer interessante kenmerken.

Amsterdam informatie

Gemiddelde inkomen: €35.083 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 107
Burgemeester: Femke Halsema

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!