• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Den Haag

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

krant advertentie den haag
Adverteren in Den Haag

Lokaal adverteren in Den Haag kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Den Haag
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Den Haag te bieden heeft.
krant advertentie den haag
Inwoners Den Haag
Waarom je zeker in Den Haag moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie den haag

Adverteren in Den Haag

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Den Haag te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Den Haag. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Den Haag

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Den Haag kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Den Haag. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Den Haag, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Den Haag e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
AD Haagsche Courant Editie Stad72.000v.a. € 197,36 
AD Haagsche Courant151.000v.a. € 304,19
De Posthoorn editie Laak17.800v.a. € 136,69
De Posthoorn editie Centrum48.900v.a. € 200,78
De Posthoorn editie Haagse Hout22.100v.a. € 145,55

Inwoners Den Haag

Gemeente Den Haag telt 520.697 inwoners waarvan 257.458 mannen zijn en 263.239 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 38,3 en iets meer dan de helft – 55,6 % – is ongehuwd.

Hoewel Den Haag niet de hoofdstad is, is hier wel het parlement en de regering te vinden. Op de derde dinsdag van september rijdt de gouden koets door de stad vanwege Prinsjesdag. Alle Haagse basischoolkinderen zijn dan vrij, terwijl de rest van Nederland gewoon naar school moet.

Den Haag is een stad van de kroegen en terrassjes. Elke dag in de winter en zomer zitten er mensen te borrel aan Het Plein en de Grote Markt. Ook genieten we graag van een bakkie pleur (een echt Haags begrip). Ook het broodje speklap van Piet Patat kennen we allemaal.

Den Haag informatie

Gemiddelde inkomen: €27.700 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 158
Burgemeester: Jan van Zanen

krant advertentie den haag

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!