• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Eindhoven

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

krant advertentie eindhoven
Adverteren in Eindhoven

Lokaal adverteren in Eindhoven kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Eindhoven
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Eindhoven te bieden heeft.
krant advertentie den haag
Inwoners Eindhoven
Waarom je zeker in Eindhoven moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie eindhoven

Adverteren in Eindhoven

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Eindhoven te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Eindhoven. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Eindhoven

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Eindhoven kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Eindhoven. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Eindhoven, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Eindhoven e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
Eindhovens Dagblad233.000v.a. € 472,74 
Eindhovens Dagblad regio Eindhoven173.000v.a. € 376,76
Eindhovens Dagblad ed. Eindh. Noord/Oost114.000v.a. € 282,37
Groot Eindhoven97.057v.a. € 300,03
de Schakel7.800v.a. € 140,93

 

Inwoners Eindhoven

Eindhoven telde in april 2016 225.020 inwoners inwoners, met een bevolkingsdichtheid van 2.565 inwoners per vierkante kilometer. De leeftijdcategorie 20 t/m 29 jaar is met 17% het sterkst vertegenwoordigd.

Eindhoven is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland. Eindhoven staat op plek 2 van economische toplocaties, blijkt uit het jaarlijks onderzoek van Elsevier en Bureau Louter. Er zijn vooral veel technische bedrijven in Eindhoven, bijvoorbeeld op de High Tech Campus. De regio heeft de officiële status als mainport.

Eindhoven informatie

Gemiddelde inkomen: €32.000 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 19
Burgemeester: Paul Depla van Breda

krant advertentie eindhoven

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!