• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Groningen

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

krant advertentie groningen
Adverteren in Groningen

Lokaal adverteren in Groningen kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Groningen
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Groningen te bieden heeft.
naamsbekendheid
Inwoners Groningen
Waarom je zeker in Groningen moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie groningen

Adverteren in Groningen

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Groningen te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Groningen. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Groningen

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Groningen kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Groningen. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Groningen, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Groningen e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
Dagblad van het Noorden257.000v.a. € 396,84 
Dagblad van het Noorden editie Groningen137.000v.a. € 258,24
Dagblad van het Noorden editie Noord93.000v.a. € 207,42
Dagblad van het Noorden editie Oost44.000v.a. € 150,82
Dagblad van het Noorden editie Drenthe120.000v.a. € 238,60

Inwoners Groningen

De gemeente Groningen telde in maart 2022 108.679 inwoners. Zij zijn gemiddeld 41,5 jaar oud. 

Hier kun je als ondernemer volop pionieren met de transitievraagstukken van de toekomst. Hier kun je als student en wetenschapper met je talent de wereld veranderen. Hier kun je jezelf als bewoner en bezoeker opladen en opnieuw uitvinden.

Groningen, de hoofdstad van de gelijknamig provincie in het noorden van Nederland, is een bruisende veelzijdige stad met veel cultuur en evenementen, mooie historische monumenten zoals de Martinitoren, leuke winkelstraten voor een lekker dagje shoppen en smaakvolle restaurants. Kortom, er gaat niets boven Groningen!

Groningen informatie

Gemiddelde inkomen: €22.700 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 133
Burgemeester: Koen Schuiling

krant advertentie groningen

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!