• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Haarlem

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

Adverteren in Haarlem

Lokaal adverteren in Haarlem kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Haarlem
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Haarlem te bieden heeft.
krant advertentie haarlem
Inwoners Haarlem
Waarom je zeker in Haarlem moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie haarlem

Adverteren in Haarlem

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Haarlem te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Haarlem. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Haarlem

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Haarlem kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Haarlem. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Haarlem, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Haarlem e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
Haarlems Weekblad61.800v.a. € 301,16 
HC Nieuws45.600v.a. € 243,64
Witte Weekblad Nieuw Vennep18.600v.a. € 170,31
De Jutter | De Hofgeest Combinatie31.800v.a. € 203,60
De Brug Amsterdam74.000v.a. € 252,51

Inwoners Haarlem

Vlakbij het strand, aan de rivier het Spaarne, ligt Haarlem met z’n vele monumentale panden en schitterende oude pleinen. U kunt er heerlijk dwalen door kleine straatjes langs historische panden van bouwmeester Lieven de Key.

U bezoekt bijzondere musea als het Frans Hals Museum of Teylers Museum en u geniet er van talloze leuke café’s en restaurants. Niet voor niets wordt Haarlem de meest Vlaamse stad van het noorden genoemd.

Kijken we naar het inwoneraantal van Haarlem, dan zien we dat in 2021 het aantal inwoners met 0,2 procent is gestegen. Dat zijn omgerekend 380 extra inwoners. Daarmee steeg het aantal Haarlemmers op 1 december van vorig jaar naar 162.923 personen.

Haarlem informatie

Gemiddelde inkomen: €32.757 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 21
Burgemeester: Jos Wienen

krant advertentie haarlem

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!