• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Krant advertentie Leeuwarden

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit diverse dag- en weekbladen en verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij al jouw advertentie voorzien in de krant.

krant advertentie leeuwarden
Adverteren in Leeuwarden

Lokaal adverteren in Leeuwarden kan een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. In 5 stappen geregeld.

Kosten krant advertentie Leeuwarden
Bekijk hier de kosten van alle dag- en weekbladen die Leeuwarden te bieden heeft.
Inwoners Leeuwarden
Waarom je zeker in Leeuwarden moet gaan adverteren. Deze bruisende stad heeft genoeg te bieden.
krant advertentie leeuwarden

Adverteren in Leeuwarden

Bij Adverteerweb bieden wij landelijk alle dag- en weekbladen aan en bieden wij de mogelijkheid deze landelijke advertenties in 5 stappen te kunnen regelen.

Zo heb je dus ook de mogelijkheid om in Leeuwarden te kunnen adverteren in de krant. Of je nou kiest voor een betaalde krant (dagblad) of in de gratis weekkranten die wekelijks op alle deurmatten verschijnen in heel Leeuwarden. Alles is bij Adverteerweb mogelijk. 

Mocht je verder interesse hebben, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten krant advertentie Leeuwarden

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in de krant in Leeuwarden kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse kranten met diverse oplages. Wil je gaan voor een klein bereik, dan zul je al snel naar een gratis weekkrant neigen. Wil je een specifieke doelgroep pakken, dan neig je alweer sneller naar een betaalde krant (dagblad).

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Leeuwarden. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in de krant in Leeuwarden, hebben wij een klein schema gemaakt met daarin de vanaf kosten.

Uiteraard bieden wij allerlei verschillende formaten aan waar je uit kunt kiezen. Mocht je interesse hebben in een van deze kranten, dan klik je op de naam van de krant, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina van de krant. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand een greep uit diverse titels van kranten uit Leeuwarden e.o. Dit kan een verschil zijn tussen dag- en weekbladen. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

KrantBereikPrijzen
Leeuwarder Courant153.000v.a. € 276,72 
 
31.000v.a. € 135,81
Huis aan Huis Leeuwarden61.300v.a. € 234,86
Heerenveense Courant24.100v.a. € 187,72
Drachtster Courant47.500v.a. € 246,30

Inwoners Leeuwarden

De binnenstad van Leeuwarden – of zoals de Friezen het noemen, Ljouwert – is een van de best bewaarde geheimen van Nederland. Het is de geboortestad van de grafische kunstenaar M.C. Escher en de mysterieuze exotische danseres Mata Hari.

Shop in de kleine winkelstraatjes, vaar over de eeuwenoude grachten en ontdek de culturele roots van Friesland in het Fries Museum.

Leeuwarden informatie

Gemiddelde inkomen: €24.809 p.j. (bruto)
Aantal wijken: 22
Burgemeester: Sybrand van Haersma Buma

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!