1. In welk gebied wil jij je outdoor campagne plaatsen?

Ik wil verspreiden in

Geselecteerde gebieden

Totaal:
0 elementen
Volgende

2. Selecteer je voorkeur

Hoe wil je adverteren?

Abri's en Mupi's

Bevestigen

A0 Bordframes

Bevestigen

2-kants borden

Bevestigen

Billboards

Bevestigen
Vorige

3. Wanneer wil je verspreiden?

Kies de verspreiddatum

Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
40
41
42
43
44

o.b.v. beschikbaarheid

Vorige
Volgende

4. Basis of selectief?

Kies je optie

Vorige
Volgende

5. Advertentie aanleveren

Hoe wil je de advertentie aanleveren?

Upload je bestanden

Sleep je bestanden hierheen om deze te uploaden.

Hoe wil je het drukwerk aanleveren?

Vorige
Volgende

Besteloverzicht

Gebieden
0 gemeentes
Element(en)
Verspreidweek
Basis / selectief
Extra opties

Prijs

€ 0,00 excl. btw

Je gegevens


Factuuradres

Betaalmethodes

De betaalmethode "iDEAL" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 50.000,00
De betaalmethode "Klarna Pay later" is uitgeschakeld omdat het bedrag hoger is dan € 10.000,00

Je bestelling

€ 0,00

€ 0,00
€ 0,00

€ 0,00

Overal zichtbaar met outdoor marketing

Als je goed zichtbaar wilt zijn op centrale plaatsen dan is outdoor marketing de perfecte reclame. Outdoor marketing, ook wel buitenreclame genoemd, zorgt ervoor dat de boodschap veelvuldig zichtbaar is waardoor de bekendheid groter wordt. Bij Adverteerweb bepaal je zelf waar je reclame gaat maken, in meerdere steden, regionaal of plaatselijk. Je kunt kiezen voor Abri reclame (reclame in wachthokjes op stations of bij bus- en tramhaltes) of voor Mupi’s of billboards (grote, verlichte reclameborden). Alles is mogelijk! Je kunt het eenvoudig en snel regelen via onze website tegen een relatief scherp tarief. Wáár wil je dat er geadverteerd wordt? Heb je voorkeur voor frame of board? Kies je voor basis of selectief? Bij basis selecteren wij een gebied en als je kiest voor selectief dan worden alle aaneengesloten gebieden meegenomen die aansluiten op de postcode die je hebt doorgegeven. Na het uploaden van het design kan er worden afgerekend. Met outdoor marketing is jouw boodschap permanent in beeld en niet weg te klikken. De grote reclameborden trekken de aandacht van iedereen die onderweg is; auto’s, fietsers en voetgangers. Je outdoor marketing is bij Adverteerweb in goede handen.

 

outdoor marketing

Ontdek de voordelen van outdoor marketing

Outdoor marketing heeft diverse voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje. Abri reclame en de verlichte billboards laten indruk achter door hun grote formaat en door hun permanente zichtbaarheid. Met outdoor marketing bereik je de doelgroep die geen tijd heeft om de krant door te lezen of folders door te bladeren. De informatie die ze onderweg voorbij zien komen wordt door hen wél opgenomen. Wat een uitkomst is outdoor marketing dan! Het versterkt ook andere reclame; door een boodschap op verschillende manieren te zien word je aan een product herinnerd waardoor het beter blijf hangen. Buitenreclame is zeer effectief voor de doelgroep die veel onderweg is.

Outdoor marketing: de enige reclame die niet irriteert

Outdoor marketing is geen storende factor voor auto’s, fietsers of voetgangers. Het is belangrijk dat reclame niet gaat irriteren en daar hoeft u bij deze vorm van reclame niet bang voor te zijn. Bij Adverteerweb is veel mogelijk! Zo kun je in bijna alle steden in Nederland outdoor marketing inzetten. Op deze website vind je een overzichtspagina van alle outdoor marketing gebieden. Bij Adverteerweb heb je een voorsprong! Met outdoor marketing creëer je een razendsnelle opbouw van bereik en het is 24 uur per dag zichtbaar. Wil je je omzet verhogen? Maak dan gebruik van outdoor marketing. Je bent bij Adverteerweb aan het juiste adres!

 

outdoor marketing

Waar kun je reclame in bushokjes inzetten?

Je kunt je reclame in heel Nederland in bushokjes plaatsen. Zo is het mogelijk in de volgende plaatsen:

‘s-Hertogenbosch
Almere
Amsterdam
Rotterdam
‘s-Gravenhage
Utrecht
Maastricht
Leeuwarden

Bekijk hier het totale overzicht

Jouw doelgroep bereiken doormiddel van outdoor marketing?

Jij wil toch ook jouw boodschap zichtbaar maken bij voorbijgangers met de Abri buitenreclame of billboard? Dat is snel geregeld bij Adverteerweb.

Heb je vragen? Bel (085 130 4033), mail (info@adverteerweb.nl), chat met ons of stel je vraag in onderstaand contactformulier, wij beantwoorden al jouw vragen over de Abri buitenreclame.
    5/5 (6 Reviews)