• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf

Share

Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf

 

Als je als bedrijf bekend bent met buitenreclame, maar nog geen sandwichborden hebt geplaatst, dan is het misschien verstandig daar goed over na te denken. Wij van Adverteerweb zijn actief in de buitenreclame waar uiteraard diverse vormen van buitenreclame ondervallen. Hieronder wat meer informatie over het plaatsten van sandwichborden ofwel 2-kantsborden.

 

sandwichborden

 

Wat zijn sandwichborden?

Sandwichborden zijn borden die langs de weg staan rondom een lantaarnpaal. Het voordeel van deze 2-kantsborden is dat je jouw reclame van 2 kanten kunt bewonderen. Zowel jij als bestuurder, als jouw tegenligger zullen de reclame prominent in beeld zien verschijnen. Bij Adverteerweb betaal je voor 1 sandwichbord, terwijl je daar 2 posters voor beide kanten voor terugkrijgt. Doordat de sandwichborden altijd om een lantaarnpaal zijn bevestigd, wordt het in de meeste gevallen ook wel lantaarnpaal reclame genoemd.

 

”Regel jouw complete sandwichbord campagne in slechts 5 stappen”

 

Locaties van de sandwichborden

De locaties van de sandwichborden zijn alle autowegen in en rondom de steden. Deze borden zullen dus niet zichtbaar zijn langs de snelweg. Daar hebben wij weer de billboards voor. De routes zijn altijd goed uitgestippeld langs de welbekende in- en uitvalswegen. Dit zorgt voor het juiste bereik bij de juiste doelgroep.

 

sandwichborden

 

Wat zijn de beste pijlers

Korting: Zodra je met een mooie korting gaat werken op jouw reclame uiting, dan spreekt dat mensen aan. Als je alleen puur voor informationele tekst gaat, dan zul je er niet of nauwelijks conversie uithalen. Probeer er altijd goed over na te denken hoe je jouw reclame uiting naar buiten wilt brengen. Wij kunnen je altijd helpen als het gaat om dit soort kortingsacties.

Periode: De periode is misschien wel het allerbelangrijkste van jouw hele reclamecampagne. Pak niet zomaar een willekeurige datum om jouw boodschap naar buiten te brengen. Of je nou te maken hebt met een opening of een bepaalde feestdag, probeer het ergens aan te relateren. Op deze manier haal je meer uit jouw campagne en dat leidt weer tot hogere conversies.

Exclusiviteit: Houdt het exclusief door met een bepaalde boodschap te werken. Meestal werkt dit perfect als het op een bepaalde dag valt, wat weer gerelateerd staat aan een bepaalde feestdag.

Deze 3 opgenoemde voordelen voor een sandwichbord zijn dus van cruciaal belang. Erg belangrijk dus om deze aandachtspunten mee te nemen zodra je gaat beginnen met een sandwichbord campagne. Zonder deze 3 aandachtspunten zal jouw conversie een stuk lager uitvallen dan als je deze punten wel mee neemt in jouw campagnestrategie. Uiteraard is het altijd mogelijk om samen met ons deze punten te bespreken en vervolgens te verwerken in jouw campagne.

 

Gemiddelde kosten voor sandwichborden/ 2kants borden

Sandwichborden 1 week 3 weken
10 stuks € 900,00  € 2.700
20 stuks € 1.800,00 € 5.400,00
50 stuks € 4.500,00 € 13.500,00

 

sandwichborden

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de sandwichborden ofwel 2kants borden. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen. Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

 

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Huis aan huis kranten nog steeds populair
Huis aan huis kranten nog steeds populair   Zowel de dag- als de weekkranten zijn nog immens populair onder de mensen. Dit is alsmaar
Reclame maken voor mijn sportschool
Reclame maken voor mijn sportschool   Je hebt jouw eigen sportschool of je gaat er nou juist een beginnen? Dan is het onvermijdelijk om
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim   Wij van Adverteerweb hebben als mediabureau veel te bieden als het gaat om offline

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!