• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

A0 borden van Adverteerweb geven jou een glimlach. Bekijk hier waarom!

A0 borden van Adverteerweb geven jou een glimlach. Bekijk hier waarom!


Je herkent ze vast wel. De A0 borden veelal geplakt in een A0 frame op elektriciteitshuisjes. Of je nou lekker naar de stad loopt, gaat hardlopen of met de hond uit. Je ziet de borden dagelijks voorbij komen in het straatbeeld. Het is een unieke manier van reclame maken wat prominent in het straatbeeld verschijnt op een niet al te hippe plek zoals een hypermodern bushokje wat in de avond fel verlicht is. Deze borden zijn gemaakt om op te vallen en perfect om jouw marketingstrategie verder mee uit te rollen.


Het bereik van de A0 borden 

Ons netwerk bestaat uit 13.000 vaste frames verspreid over 30 steden in heel Nederland. Denk aan: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Stadscentra, fietsroutes en langs de hoofdwegen zijn merendeels de locaties waar onze objecten staan verspreid. De lijsten maken de A0 posters compleet af. Het is een harde stalen frame wat bevestigd zit aan de elektriciteitshuisjes, stoplichtkasten en buitenmuren.

A0 borden


De kosten van A0 borden

kom je uit bij de kosten, dan schrik je niet van de prijs voor hetgeen wat je daarvoor krijgt. A0 borden zijn uitermate geschikt om je campagne te versterken in steden waar je actief bent. Het geeft een extra boost om jouw boodschap over te brengen aan de mensen. Je kunt bij Adverteerweb al beginnen met een kleine campagne als het gaat om A0 borden.

Voorbeeld: Voor 10 A0 borden op basis van 1 week zit je op een bedrag van €600 excl. btw

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Conclusie

Het is zeker de moeite waard om te kijken naar dit medium als je overgaat tot buitenreclame. Informeren kan altijd en wij helpen je daarbij uiteraard graag!

A0 borden

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Reclame maken tijdens de versoepelingen
Reclame maken tijdens de versoepelingen   De versoepelingen zijn aangebroken en dat betekent dat voornamelijk de horeca weer hun terrassen weer open mogen gooien.
Poster frame buitenreclame
Poster frame buitenreclame Wil jij ook shinen met jouw bedrijf doormiddel van effectieve buitenreclame? Tegenwoordig heb je ontzettend veel verschillende middelen om jouw buitenreclamecampagne
Waarom zichtbaarheid belangrijk is voor jouw product of dienst
Waarom zichtbaarheid belangrijk is voor jouw product of dienst Wil jij ook meer zichtbaarheid voor jouw product of dienst? Dan is het tijd om

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!