• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

A0 borden van Adverteerweb geven jou een glimlach. Bekijk hier waarom!

A0 borden van Adverteerweb geven jou een glimlach. Bekijk hier waarom!


Je herkent ze vast wel. De A0 borden veelal geplakt in een A0 frame op elektriciteitshuisjes. Of je nou lekker naar de stad loopt, gaat hardlopen of met de hond uit. Je ziet de borden dagelijks voorbij komen in het straatbeeld. Het is een unieke manier van reclame maken wat prominent in het straatbeeld verschijnt op een niet al te hippe plek zoals een hypermodern bushokje wat in de avond fel verlicht is. Deze borden zijn gemaakt om op te vallen en perfect om jouw marketingstrategie verder mee uit te rollen.


Het bereik van de A0 borden 

Ons netwerk bestaat uit 13.000 vaste frames verspreid over 30 steden in heel Nederland. Denk aan: Amsterdam, Breda, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Stadscentra, fietsroutes en langs de hoofdwegen zijn merendeels de locaties waar onze objecten staan verspreid. De lijsten maken de A0 posters compleet af. Het is een harde stalen frame wat bevestigd zit aan de elektriciteitshuisjes, stoplichtkasten en buitenmuren.

A0 borden


De kosten van A0 borden

kom je uit bij de kosten, dan schrik je niet van de prijs voor hetgeen wat je daarvoor krijgt. A0 borden zijn uitermate geschikt om je campagne te versterken in steden waar je actief bent. Het geeft een extra boost om jouw boodschap over te brengen aan de mensen. Je kunt bij Adverteerweb al beginnen met een kleine campagne als het gaat om A0 borden.

Voorbeeld: Voor 10 A0 borden op basis van 1 week zit je op een bedrag van €600 excl. btw

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)


Conclusie

Het is zeker de moeite waard om te kijken naar dit medium als je overgaat tot buitenreclame. Informeren kan altijd en wij helpen je daarbij uiteraard graag!

A0 borden

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?
Staat jouw reclame campagne al klaar voor koningsdag?   Ieder jaar is het weer een feestje. Helaas maakt deze situatie wat minder aantrekkelijk waar
Nieuwbouwproject flyers verspreiden
Nieuwbouwproject flyers verspreiden   Het is voor een nieuwbouwproject uitermate handig om te gaan flyeren. Zowel de voor- als achterkant is bedrukt met jouw
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing
De gemiddelde kosten voor direct mail marketing   Het versturen van een direct mailing blijft een van de sterkste ”persoonlijkste” boodschappen die er is.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!