• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kosten billboard reclame langs de snelweg

Kosten billboard reclame langs de snelweg

 

Als bedrijf wil je natuurlijk weten wat de kosten precies zijn om te adverteren middels een billboard. Je kunt bij Adverteerweb al 1 billboard afnemen. Een week lang zal jouw advertentie getoond worden voor dit bedrag. Als je de prijs wilt weten om via Adverteerweb een billboard te willen plaatsen, dan lees je het in onderstaand artikel.

kosten billboard reclame langs de snelweg


Wat zijn de voordelen van het adverteren op een billboard?

Je bedrijf staat prominent in beeld, dat is een ding wat zeker is. De billboards staan langs de (snel)wegen verspreid over heel Nederland. Het voordeel van het adverteren middels een billboard is dat je veel bekijks hebt en veel passanten aantrekt en dat een week lang. Naast dat deze billboards prominent in beeld verschijnen tijdens het rijden, kun je ze niet wegklikken als een soort add-blocker wat ook zichtbaar is bij platformen als Youtube.

 

De reden waarom je voor een billboard moet kiezen

Je pakt als bedrijf meteen groots uit en zo gaan (potentiële) klanten je ook zien. Door dit sneeuwbal effect te activeren creëer je een hoop nieuwe leads, wat kan resulteren tot conversie. Naast dat vaak grotere A-merken actief zijn met dit medium, is het ook prima te doen voor een MKB bedrijf of een online webshop die in een relatief korte tijd snel naam wilt maken bij de massa.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

 

De combinaties opzoeken

Het is belangrijk bij het opzetten rekening te houden met een funnel effect. Dit wil zeggen dat je de klantreis moet aanwakkeren. Een billboard zal dus ook een perfecte match zijn met abri’s en mupi’s die verspreid zijn door de stad. Door dit te combineren zal dit ook uiteindelijk op gaan vallen bij de passant. Zowel tijdens het shoppen als het rijden op weg naar huis zal er een beleving actief zijn.

Uiteraard valt dit nog aan te scherpen met verdere wegreclame. Dit zijn voornamelijk de 2-kantsborden die aan de lantaarnpalen als een soort sandwich model aan elkaar vastzitten. Beide kanten zijn bedrukt met reclame.

 


De kosten voor het inzetten van een billboard

Zoals eerder aangegeven kan Adverteerweb al vanaf 1 billboard jouw campagne promoten op de geselecteerde locaties die wij je te bieden hebben. Voor het plaatsen van 1 billboard ben je voor €950 klaar. Voor dit bedrag heb je een week lang jouw advertentie zichtbaar langs de weg. Uiteraard is het mogelijk om meerdere weken te reserveren.

Ook is het mogelijk om meerdere billboards tegelijk te plaatsen op verschillende locaties. De kosten zullen dan een stuk lager uitvallen, waardoor de kosten per bord al vanaf €300 kunnen zijn. In de meeste gevallen worden er ook grotere afnames in een keer afgenomen. Zo merken wij dat de gemiddelde afname tussen de 10 en 20 billboards zit. Bij landelijke campagnes kan het oplopen naar de 100 billboards.

Mocht je een campagne verspreid willen hebben over het gehele jaar, dan kunnen wij daarvoor een op maat gemaakt aanbod voor maken.

ProductPrijs per week
Billboards€950
Reclamemasten€950
Bushokjes/Abri€155
Mupi€155
A0-borden€90
2-kantsborden (sandwich)€60

 


Conclusie

Bekijk goed wat jouw totale budget is. Mocht het passen in jouw marketingbudget, dan is het zeker een overweging waard om een billboard campagne voor je bedrijf te laten realiseren. Wij van Adverteerweb ondersteunen je daar in van begin tot eind. Onze specialisten kunnen je zowel telefonisch, per mail of per chat beschikbaar staan.

Recent Nieuws
Succesvolle offline merkstrategie
Succesvolle offline merkstrategie In het digitale tijdperk waarin we leven, lijkt het soms alsof alles online gebeurt. Toch blijft een sterke succesvolle offline merkstrategie
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage     Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement
Meest bekeken
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol
Direct mailing versturen naar al je vaste klanten is waardevol Om jou klantenbestand die je in de loop der tijd hebt opgebouwd tactisch te
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Het nieuwe online adverteren
Het nieuwe online adverteren Om een offline marketing campagne nog sterker te maken, kun je ervoor kiezen om ook online te gaan. Online adverteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!