• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Adverteren Friesch Dagblad

In 5 simpele stappen kun je zelf jouw krantenadvertentie(s) inboeken via onze online tool op deze pagina. Maak een keus uit verschillende formaten. Binnen 3 dagen kunnen wij jouw advertentie voorzien in de krant.

adverteren friesch dagblad
Adverteren Friesch Dagblad

Lokaal of regionaal adverteren in Friesch Dagblad kan echt een uitkomst bieden voor jouw bedrijf. 

adverteren krant
Kosten en tarieven adverteren Friesch Dagblad
Bekijk hier de kosten van alle formaten die Friesch Dagblad te bieden heeft. Van klein tot grootformaat.
adverteren friesch dagblad
Doelgroep Friesch Dagblad
Bekijk hier wie de doelgroep is van Friesch Dagblad en voor wie je precies zal gaan adverteren.
adverteren friesch dagblad

Adverteren Friesch Dagblad

Friesch Dagblad is een gemiddeld grote krant uit het noorden. Dit is de krant voor iedereen in Fryslân en brengt dagelijks al het (inter)nationale nieuws uit de regio. Naast het regionale sterke nieuwskatern, houdt Friesch Dagblad zich ook bezig met het nieuws uit de directe omgeving en staat Friesch Dagblad ook bekend als de dagelijkse sportkrant met veel sportnieuws uit de regio.

Mocht je verder interesse hebben en een advertentie willen plaatsen in Friesch Dagblad, ga dan direct door naar onze bestelpagina, waar wij een online tool hebben klaarstaan om jouw advertentie(s) in te kunnen boeken.

Kosten en tarieven adverteren Friesch Dagblad

De kosten voor het plaatsten van een advertentie in Friesch Dagblad kan enorm verschillend zijn. Zo heb je de keuze uit diverse formaten en type nieuwsberichten waar je uit kunt kiezen. 

Er zijn dus een tal van opties. Zo biedt Adverteerweb alle dag- en weekbladen aan van heel Nederland waaronder Friesch Dagblad. Om jou een indicatie en idee te geven wat ongeveer de kosten zijn van een advertentie in Friesch Dagblad, hebben wij een schema gemaakt met daarin de kosten van de verschillende formaten van Friesch Dagblad.

Mocht je interesse hebben in het adverteren in Friesch Dagblad, dan klik je op de editie van Friesch Dagblad, zodat je direct wordt doorverwezen naar de desbetreffende bestelpagina. Op deze pagina vindt je de online tool waar je in 5 stappen jouw bestelling kunt maken.

Onderstaand de editie van Friesch Dagblad. Deze editie valt onder het complete Friesland gebied. Rekening gehouden met het kleinste paginaformaat, om zo een snelle indicatie te kunnen geven.

Door meteen jouw advertentie te bestellen klik je in onderstaand tabel op de editie van jouw keuze. Je komt vervolgens terecht bij de verkooppagina.

Mocht je hier meer vragen over hebben dan kun je ons ten alle tijden bereiken op: 085 130 4033 of online via de chat.

Krant BereikPrijzen
Friesch Dagbladvanaf 31.000v.a. € 135,81

Doelgroep van Friesch Dagblad

Friesch Dagblad positioneert zichzelf als zijnde een krant die midden in de Friese samenleving staat. Voor de gemiddelde (Friesche) Nederlander, de (Friesche) Nederlander die niet alleen wilt weten wat er gebeurt in de regio en (inter)nationaal, maar dit ook wilt begrijpen. Het Friesch Dagblad heeft een hoog bereik binnen de christelijke doelgroep.

adverteren friesch dagblad

Adverteren in Friesch Dagblad

In Friesland en de nabije omgeving verschijnt 6 dagen per week het Friesch Dagblad. Dit katern biedt iedere dag het laatste (inter)nationale nieuws, sport- en ander nieuws uit de nabije omgeving. De abonneekrant verschijnt alleen in geheel Friesland.

Wil jij adverteren in Friesch Dagblad? Neem dan contact met ons op via 085 130 4033, of via de online chat rechts onderin van deze pagina, of stuur een bericht naar info@adverteerweb.nl

Door onze wekelijkse hoeveelheid landelijke plaatsingen, profiteer jij zowel qua snelheid als de kosten. Adverteerweb biedt zowel alle dag- als weekbladen verspreid over heel Nederland. Mocht jij online willen adverteren in exact hetzelfde gebied? Neem dan contact met ons op!

Deze editie wordt verspreid in de volgende gebieden:

Achtkarspelen (Friesland), Ameland (Friesland), Dantumadiel (Friesland), De Friese Meren (Friesland), Harlingen (Friesland), Heerenveen (Friesland), Leeuwarden (Friesland), Noardeast-Fryslân (Friesland), Ooststellingwerf (Friesland), Opsterland (Friesland), Schiermonnikoog (Friesland), Smallingerland (Friesland), Súdwest-Fryslân (Friesland), Terschelling (Friesland), Tytsjerksteradiel (Friesland), Vlieland (Friesland), Waadhoeke (Friesland), Weststellingwerf (Friesland)

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!