• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Opvallende reclame langs de weg

Opvallende reclame langs de weg

 

Je hebt ze vast wel eens vaker voorbij zien komen. Die mooie ingelijste posters langs de straten geplakt op elektriciteitskastjes. Opvallende reclame erin verwerkt van verkiezingspartijen of feesten die gehouden worden in het dichtstbijzijnde theater bij jou om de hoek. Dat zijn nou A0 bordframes. Bekijk hier de voordelen van deze borden!

 

opvallende reclame

 

Jouw reclame uiting op elektriciteitskastjes

Door jouw marketingstrategie een tactische wending te geven, doe je er goed aan om ook de elektriciteitskastjes mee te nemen in jouw marketing strategie. Via Adverteerweb kun je heel gemakkelijk jouw oplage bestellen voor een hele week. A0 bordframes, ook wel eens wisselframes of kliklijsten genoemd, bieden zeer veel ruimte voor creativiteit aan adverteerders, omdat de reclameobjecten vaak met meerdere frames naast elkaar hangen. Denk aan het plaatsen van meerdere verschillende uitingen naast elkaar, die extra de aandacht trekken voor jouw campagne.

 

Hoe groot is het bereik

De A0 bordframes zijn praktisch overal in Nederland te vinden, voornamelijk langs de hoofdwegen, stadscentra en fietsroutes. Het mooie van zo’n postercampagne is dat het niet wordt ”wild geplakt”. Nadeel van wildplakken, is dat een halfuur later er weer overheen geplakt kan worden. Het kost veel werk om dat soort posters op te plakken, terwijl je er dus niet van verzekerd bent dat het ook lang blijft zitten. Op deze manier kun je dus ook niet echt bereik gaan meten. De A0 bordframes van Adverteerweb zitten vastgeklikt in stalen frames. Hier mag dan ook absoluut niet overheen geplakt worden.

 

opvallende reclame

 

Wat zijn de kosten

Het grote voordeel dat A0 bordframes met zich meebrengt is de prijs. Deze tarieven liggen een stuk lager dan de meeste andere buitenreclame die Adverteerweb aanbiedt. Dit terwijl het bereik erg groot is en niet minder zichtbaar is ten opzichte van bijv. bushokjes reclame. Je kunt het eigenlijk vergelijken met bushok reclame qua het aantal passanten wat dagelijks met zo’n A0 bordframe in aanraking komt. Bij Adverteerweb heb je al de mogelijkheid om 1 bord af te nemen voor een bedrag van €60 ex btw voor 1 hele week. Als je dus een groot bereik wilt hebben tegen relatief lage kosten, zijn A0 bordframes ideaal om te gebruiken om je naam, event of vereniging te promoten. Op deze link verwijzen wij je direct door naar de bestelpagina.

 

Hoe snel is het geregeld?

Letterlijk in 5 stappen. Selecteer het gekozen gebied en geef vervolgens aan hoeveel borden je wilt hebben met daarbij het aantal weken. Alle tarieven zijn gebaseerd op plaatsingen van minimaal 1 week. Het drukwerk kun je zelf aanleveren of wij kunnen het voor je regelen tegen scherpe inkooptarieven. Doordat de tarieven inzichtelijk zijn en het in 5 stappen geregeld kan worden, maakt deze vorm van reclame maken nog interessanter. Begin vanaf een kleine oplage of begin meteen groot. Je hebt het uiteindelijk zelf in de hand.

 

reclame

 

Conclusie

Als je voor groot bereik wilt gaan tegen een lage kostprijs, dan zijn A0 bordframes ideaal om in te zetten. Zo zijn er tal van grote campagnes gelanceerd middels deze weg. Verschillend van verkiezingspartijen, theaters, festivals tot de lokale winkel bij jou om de hoek. Neem gerust contact met ons op als je nog meer vragen hebt over dit onderwerp.

 

Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Flyer voor jouw salon
Flyer voor jouw salon Ooit eens nagedacht om jouw salon te voorzien van flyer materiaal? Of je het nou puur alleen af laat drukken
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf
Feestdagencampagne uitvoeren voor mijn bedrijf Ben je er over aan het nadenken om een feestdagencampagne uit te voeren voor jouw bedrijf? Dan kunnen wij
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS
Hoe krijg ik meer klanten naar mijn winkel? Hierbij een paar TIPS   De afgelopen maanden heeft vrijwel iedere ondernemer in hetzelfde schuitje gezeten.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!