• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wildplakken Antwerpen

Op zoek naar een opvallende manier om jouw merk in de schijnwerpers te zetten? Wildplakken is dé manier! Adverteerweb maakt het eenvoudig. Met creatieve B1 en Abri-affiches brengen we jouw boodschap op verrassende locaties onder de aandacht. Laat ons jou helpen om jouw merk te laten opvallen in de stad!

wildplakken
Wildplakken Antwerpen

Lokaal of landelijk posters wildplakken? Wij kunnen jouw campagne binnen 48uur plakken!

wildplakken
Voordelen van wildplakken
Wildplakken biedt een opvallende en directe manier om een breed publiek te bereiken.
wildplakken
Werkwijze Adverteerweb
Adverteerweb plaatst jouw opvallende reclame slim in steden voor maximale zichtbaarheid.
wildplakken

Wildplakken Antwerpen

Laat jouw merk stralen in de stedelijke jungle met de dynamische wildplakmogelijkheden van Adverteerweb, specifiek gericht op het bruisende Antwerpen! Wij brengen jouw boodschap tot leven op strategische locaties met levendige B1-posters en abri-posters (grootformaat!). Bereik een divers en omvangrijk publiek door slim gebruik te maken van wildplakken.

Onze ervaren teams plaatsen jouw opvallende reclame met precisie op drukbezochte plekken, van straten tot opvallende muren en prikkelende hoeken. Met onze creatieve aanpak zorgen we voor maximale zichtbaarheid, terwijl we jouw merk op een indrukwekkende manier laten schitteren in de stad Antwerpen.

Ontdek hoe Adverteerweb wildplakken inzet om jouw merk te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten in het hart van Antwerpen!

🚀 Iedere 48 uur starten wij een nieuwe campagne

🤩 Intotaal meer dan 230+ campagnes afgerond

🤯 Meer dan 400 organisaties gingen jou voor

📁 De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd

230+

Projecten afgerond

60.000+

Posters geplakt

10+

Jaar ervaring

De punch van wildplakken in het stadsleven

Wie had gedacht dat zo’n simpel stukje papier zo’n impact kon hebben te midden van de stadsdrukte? Wildplakken is als die maat die altijd opduikt op het juiste moment, net wanneer je ‘m nodig hebt. Het is die kleurrijke, brutale manier om je boodschap te verspreiden, pal in het gezicht van het stadsleven. Denk aan die coole affiches die je opmerkt terwijl je de stad doorkruist – dát is wildplakken in actie! Het wordt slim geplaatst en springt er echt uit tussen de hectiek van het stadsleven.

Wat wildplakken zo cool maakt, is dat het je verrast. Je hoeft er niet actief naar te zoeken, het springt gewoon in het oog terwijl je je dagelijkse ding doet. Die onverwachte ontmoeting met reclame kan echt blijven hangen. En eerlijk gezegd, het werkt. Die kleurrijke affiche, dat slimme ontwerp, ze blijven nazinderen in je hoofd, zelfs lang nadat je voorbij bent gewandeld. Het maakt indruk en blijft bij je, en daar draait het uiteindelijk om.

Stedelijke omgevingen zijn als een gigantisch canvas voor wildplakken. Overal waar je kijkt, van de drukste straten tot de meest hippe en levendige plekken, kom je het tegen. Het is die snelle, directe manier om mensen te bereiken terwijl ze onderweg zijn. Het komt op je af terwijl je je een weg baant door de stad. En wij van Adverteerweb? We staan paraat om je te helpen jouw boodschap te laten opvallen op de perfecte plekken in de stad. We weten hoe we moeten opvallen te midden van die wirwar van indrukken die de stad te bieden heeft.

Kortom, wildplakken is gewoon cool. Het is die verrassende en levendige manier om je merk te laten opvallen in de stedelijke jungle. Laat ons je bijstaan om jouw boodschap te laten stralen en een onuitwisbare indruk achter te laten! Dus, als je wilt dat jouw merk gezien wordt in de stad, dan is wildplakken de weg die je moet bewandelen. En wij zijn er klaar voor om je daarbij te ondersteunen!

Kosten wildplakken in Antwerpen

Opteer je voor een specifieke regio, of verkies je eerder een landelijke wildplakcampagne? Bij Adverteerweb is alles mogelijk, zelfs op korte termijn. Hieronder vind je de tarieven voor het wildplakken van jouw campagne:

FormaatOplagePrijzen
B11.000€ 1.995,00 
B1 + Abri3.000€ 4.995,00
B1 + Abri5.000€ 6.995,00
B1 + Abri10.000€ 10.995,00
B1 + Abri15.000€ 15.995,00

Voordelen van wildplakken in Antwerpen

Laten we eens praten over de fantastische voordelen van wildplakken! Stel je voor: forse B1-formaat affiches die her en der in de stad opduiken en jouw boodschap verspreiden als een lopend vuurtje. Dit is geen doorsnee reclame; het is eerder een knalfeestje voor je merk. Wildplakken is een krachtpatser als het gaat om zichtbaarheid. Het trekt de aandacht van voorbijgangers in drukke straten, op pleinen en hoeken waar mensen samenkomen. Het fungeert als een magneet voor de nieuwsgierige blikken van een gevarieerd publiek.

Je kunt er echt niet omheen: wildplakken is super effectief! Het bereikt een divers publiek, van jong tot oud, van trendy stadsbewoners tot voorbijgangers die gewoon een ommetje maken. Het maakt niet uit waar je je bevindt in de stad, wildplakken is overal en het maakt een statement voor jouw merk.

En weet je wat het beste is? Het blijft hangen. Die kleurrijke affiche of dat slimme ontwerp nestelt zich in de hoofden van mensen en blijft daar rondspoken, zelfs als ze al verder zijn gewandeld. Het vergroot de merkbekendheid en zorgt voor een blijvende indruk. Dus, als je je merk wil laten schitteren in de stad, is wildplakken echt een topkeuze. Het is die opwindende, creatieve manier om op te vallen in de bruisende stadssfeer en het publiek te raken op plekken waar ze het niet verwachten. Laat wildplakken voor jou werken en je zult zien hoe het jouw merk naar nieuwe hoogten tilt!

Hoe wildplakken rechtstreeks je doelpubliek aanspreekt

Wildplakken valt op dankzij zijn ongebruikelijke en directe aanpak. Hier zijn enkele redenen waarom wildplakken vaak meer aandacht trekt dan traditionele reclame.

Locatie, locatie, locatie: Wildplakken gebeurt vaak op onverwachte en bijzondere plekken, waardoor het de aandacht trekt van mensen die anders misschien niet worden bereikt met conventionele reclame. Het plaatsen van affiches op opvallende muren, achtersteegjes, op straatmeubilair of op drukbezochte locaties maakt dat het meteen opvalt in het dagelijkse stadsleven.

Impact van creativiteit: Wildplakken maakt vaak gebruik van creatieve en opvallende ontwerpen die anders zijn dan reguliere advertenties. Deze unieke creativiteit kan mensen nieuwsgierig maken, waardoor ze halt houden en langer naar de boodschap kijken.

Onverwachte ontmoeting: Mensen zijn vaak gewend aan de standaard reclame die ze zien op tv, in tijdschriften of online. Wildplakken daarentegen verschijnt vaak onverwacht en plotseling in de openbare ruimte, wat een element van verrassing en nieuwigheid toevoegt aan de boodschap.

Directe interactie: Wildplakken bereikt mensen terwijl ze onderweg zijn, zonder dat ze er bewust naar op zoek moeten gaan. Dit zorgt voor een meer directe interactie met het publiek, aangezien het de aandacht trekt tijdens hun dagelijkse activiteiten.

Authenticiteit en street credibility: Omdat wildplakken vaak verbonden is met straatkunst en de lokale omgeving, kan het een gevoel van authenticiteit en straatgeloofwaardigheid uitstralen, wat het extra aantrekkelijk maakt voor bepaalde doelgroepen.

Aanpak van Adverteerweb

Bij Adverteerweb domineren we wildplakken als een echte pro! Eerst duiken we volledig in jouw vibe en boodschap. We brainstormen over de meest geweldige ontwerpen die mensen écht doen opkijken in die stadsdrukte. Denk aan waanzinnige kleuren, coole graphics en een ontwerp dat er echt uitspringt!

Daarna trekken we de stad Antwerpen in en selecteren we de hotspots die perfect passen bij jouw doelgroep. Van trendy buurten tot levendige pleinen, we kiezen de plekken waar jouw boodschap straalt. Het draait allemaal om die toplocaties die de aandacht trekken.

Vervolgens is het tijd om ons team in actie te laten komen! Onze streetwise teamleden plaatsen jouw posters en flyers op die ideale plekken. We zorgen ervoor dat alles er piekfijn uitziet en dat jouw boodschap echt in het oog springt. Denk aan guerrillamarketing, maar dan naar een hoger niveau getild!

En we zijn niet tevreden totdat alles perfect is. We houden alles nauwlettend in de gaten, controleren regelmatig of alles nog op zijn plek zit en luisteren naar de reacties. Want hé, we willen dat jouw boodschap blijft hangen en een opwinding veroorzaakt in de stad.

Kortom, bij Adverteerweb gaan we all-in met wildplakken. We mixen jouw stijl met de beste plekken in de stad en zorgen ervoor dat jouw boodschap écht opvalt te midden van de urban vibes. Klaar om jouw merk te laten schitteren in de straten?

Wildplakken in orde krijgen binnen 48 uur?

Heb je last-minute plannen voor wildplakken? No worries! We zijn er helemaal klaar voor om dat snel voor je te regelen. Binnen 48 uur hebben we jouw campagne up and running, helemaal klaar om de straten te veroveren.

Je deelt gewoon jouw ideeën met ons, en vanaf daar nemen wij het over. We bundelen onze krachten voor een snelle actie. We selecteren de hotspots in de stad, kiezen de beste locaties die perfect passen bij jouw vibe. Denk buiten de lijntjes, van drukke winkelstraten tot verborgen pareltjes waar mensen toch passeren.

Dan gaan we er volledig voor! Onze crew gaat als een speer en plakt die opvallende affiches op strategische plekken. En geloof ons, we letten op elk detail om ervoor te zorgen dat jouw boodschap opvalt tussen de stadschaos. Het draait allemaal om die opvallende vibe die mensen gewoon niet kunnen missen.

Binnen die 48 uur streven we naar die directe impact. We willen dat jouw merk of boodschap meteen de aandacht trekt en blijft hangen. Dus als je last-minute plannen hebt voor wildplakken, count us in! Samen maken we het mogelijk en laten we jouw boodschap in no time opvallen in de stad!

De ultieme tip voor wildplakken

De ultieme tip voor een knallende wildplakcampagne in Antwerpen is om te focussen op die ene gouden regel – ga voor creativiteit! Het draait allemaal om dat onderscheidende ontwerp, die eye-catching boodschap die Antwerpenaren gewoon niet kunnen negeren. Zorg ervoor dat jouw affiche eruit springt te midden van die grijze massa van andere advertenties. Kies voor felle kleuren, een vet ontwerp en een boodschap die Antwerpen intrigeert en in beweging brengt.

Denk ook aan locatie, locatie, locatie! Plak je affiches op de juiste plekken in Antwerpen – daar waar het Antwerpse publiek rondhangt. Denk out-of-the-box, van drukke winkelstraten tot die verborgen hoekjes in Antwerpen die toch die aandacht trekken. Het draait allemaal om het vangen van die nieuwsgierige blikken in de Koekenstad.

En vergeet niet om online te linken! Gebruik QR-codes of links naar sociale media op je affiches. Zo breid je die fysieke interactie uit naar de digitale wereld, waardoor Antwerpenaren nog meer betrokken raken bij jouw merk of boodschap.

Kortom, focus op creativiteit, kies de juiste plekken in Antwerpen en link naar online platforms voor die extra interactie. Dat zijn de ingrediënten voor een wildplakcampagne die echt opvalt in Antwerpen en bij de Antwerpse doelgroep blijft hangen als een vette beat!

wildplakken

Ontdek het geheim van onze aanpak

Het geheim achter de krachtige aanpak van Adverteerweb? Meerdere affiches op één plek! We hebben het niet over een enkele affiche die een locatie opfleurt. Nee, we gaan voor een complete overname met soms wel 50 affiches op een rij. Dat is een zee van impact die je niet kan negeren!

Hoe doen we dat? We mixen verschillende ontwerpen van jouw campagne. We plakken een reeks van diverse ontwerpen naast elkaar, elk met een eigen sfeer. Denk aan een visueel feest, een explosie van kleuren en concepten die voorbijgangers gewoon moeten bekijken. Het is een show van jouw merk met een scala aan stijlen en boodschappen, alles op één plek.

En wat gebeurt er dan? Die plek die eerst in de massa verdween, transformeren we tot een hotspot van jouw merk. Het wordt een visuele aantrekkingskracht, een opvallende showcase die nieuwsgierige blikken en bewondering trekt. Voorbijgangers stoppen, kijken en absorberen die veelheid aan indrukken. En dat allemaal in het bruisende hart van Antwerpen!

Dit is hoe we die verpletterende indruk achterlaten. Door verschillende affiches met diverse ontwerpen op één plek te plakken, creëren we een dynamische symfonie van merkuitingen. Het is als een canvas waarop jouw merk tot leven komt en een blijvende herinnering achterlaat.

Dus, als je een statement wilt maken in de stad, dan is dit onze go-to move. Het is niet alleen een vertoning van jouw campagne, maar een volledige ervaring. Verschillende affiches, diverse ontwerpen, één locatie – dat is hoe we jouw merk laten schitteren te midden van de stadsdrukte van Antwerpen!

wildplakken

Wildplakken verspreid door Antwerpen

Wij bij Adverteerweb zijn alomtegenwoordig in heel Vlaanderen. Van de grootste steden tot de kleinste pareltjes, we’ve got it covered.

Je kunt ons vinden in de bruisende stadscentra, de drukke straten, en zelfs in de charmante hoekjes van de kleinere plaatsen. Waar je ook bent in Vlaanderen, we’re there to make an impact. We plakken onze opvallende affiches op strategische plekken, van de randen van de grachten in Antwerpen tot aan de pleinen in Gent. Het draait allemaal om die presence in elke stad, groot of klein.

Maar laten we eerlijk zijn, we gaan niet alleen voor de grote jongens. Ook in de gezelligste kleine steden zoals Brugge, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Hasselt, en alle andere noemen we thuis. Elk hoekje van Vlaanderen wordt omarmd voor jouw campagne, omdat we geloven in het bereiken van mensen, waar ze ook zijn.

Dus, als je denkt aan wildplakken in Vlaanderen, denk aan ons. We’re spreading the message, city by city, town by town. We’re everywhere, zodat jouw boodschap overal gehoord en gezien wordt!

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!

5/5 (1 Review)