• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wildplakken

Op zoek naar een opvallende manier om je merk in de spotlights te zetten? Wildplakken is dé manier! Adverteerweb maakt het gemakkelijk. Met creatieve B1 en Abri posters brengen we je boodschap op verrassende plekken onder de aandacht. Laat ons je helpen om je merk op te laten vallen in de stad!

wildplakken
Wildplakken

Lokaal of landelijk posters wildplakken? Wij kunnen jouw campagne binnen 48uur plakken!

wildplakken
Voordelen van wildplakken
Wildplakken biedt een opvallende en directe manier om een breed publiek te bereiken.
wildplakken
Werkwijze Adverteerweb
Adverteerweb plaatst jouw opvallende reclame slim in steden voor maximale zichtbaarheid.
wildplakken

Wildplakken

Laat je merk schitteren in de stedelijke jungle met de dynamische wildplakmogelijkheden van Adverteerweb! Wij brengen je boodschap tot leven op strategische locaties met levendige B1 posters (grootformaat!). Bereik een divers en omvangrijk publiek door slim gebruik te maken van wildplakken.

Onze ervaren teams plaatsen je opvallende reclame met precisie op drukbezochte plekken, van straten tot opvallende muren en prikkelende hoeken. Met onze creatieve aanpak zorgen we voor maximale zichtbaarheid, terwijl we je merk op een indrukwekkende manier laten schitteren in de stad.

Ontdek hoe Adverteerweb wildplakken inzet om je merk te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten!

ūüöÄ Iedere 48 uur¬†starten wij een¬†nieuwe campagne

ūü§© Intotaal meer dan¬†230+ campagnes¬†afgerond

ūü§Į Meer dan 400 organisaties¬†gingen jou voor

ūüďĀ De gegevens in je offerteaanvraag zijn SSL beveiligd

230+

Projecten afgerond

60.000+

Posters geplakt

10+

Jaar ervaring

De kracht van wildplakken in de stad

Wie had gedacht dat een simpel stukje papier zo’n impact kon hebben in de drukte van de stad? Wildplakken is als die vriend die altijd op het juiste moment verschijnt, precies wanneer je ‘m nodig hebt. Het is die kleurrijke, brutale manier om je boodschap te verspreiden, recht in het gezicht van het stedelijk leven. Denk aan die toffe posters die je ziet terwijl je de stad doorkruist – d√°t is wildplakken in actie! Het is slim geplaatst en valt echt op tussen de drukte van het stadsleven.

Wat wildplakken zo cool maakt, is dat het je verrast. Je hoeft er niet actief naar te zoeken, het springt gewoon in het oog terwijl je je dagelijkse ding doet. Die onverwachte ontmoeting met reclame kan echt blijven hangen. En eerlijk gezegd, het werkt. Die kleurrijke poster, dat slimme ontwerp, ze blijven in je hoofd rondspoken, zelfs lang nadat je voorbij bent gelopen. Het maakt indruk en blijft bij je, en dat is waar het uiteindelijk om draait.

Stedelijke omgevingen zijn als een gigantische canvas voor wildplakken. Overal waar je kijkt, van de drukste straten tot de meest hippe en levendige plekken, kun je het vinden. Het is die snelle, directe manier om mensen te bereiken terwijl ze onderweg zijn. Het komt op je af terwijl je je weg zoekt door de stad. En wij van Adverteerweb? We zijn hier om je te helpen jouw boodschap te laten knallen op precies de juiste plekken in de stad. We weten hoe we opvallen tussen die wirwar van indrukken die de stad te bieden heeft.

Kortom, wildplakken is gewoon cool. Het is die verrassende en levendige manier om je merk te laten opvallen in de stedelijke jungle. Laat ons je helpen om jouw boodschap te laten schitteren en een onuitwisbare indruk achter te laten! Dus, als je wilt dat jouw merk gezien wordt in de stad, dan is wildplakken de weg die je moet bewandelen. En we staan klaar om je daarbij te helpen!

Kosten wildplakken

Kies je voor 1 bepaald gebied, ga je voor de hele randstad of kies je voor een landelijke wildplakcampagne. Alles is bij Adverteerweb mogelijk om zelfs op korte termijn te schakelen. Bekijk hieronder de tarieven voor het wildplakken van jouw campagne:

FormaatOplagePrijzen
B11.000‚ā¨ 1.995,00¬†
B1 + Abri3.000‚ā¨ 4.995,00
B1 + Abri5.000‚ā¨ 6.995,00
B1 + Abri10.000‚ā¨ 10.995,00
B1 + Abri15.000‚ā¨ 15.995,00

Voordelen van wildplakken

Oké, laten we het hebben over de geweldige voordelen van wildplakken! Stel je voor: grote B1 formaat posters die overal in de stad opduiken en jouw boodschap verspreiden als een lopend vuurtje. Dit is geen gewone reclame, het is als een knalfeestje voor je merk. Wildplakken is een krachtpatser als het gaat om zichtbaarheid. Het pakt de aandacht van voorbijgangers in drukke straten, op pleinen en hoeken waar mensen samenkomen. Het is als een magneet voor de nieuwsgierige blikken van een breed publiek.

Je kunt er echt niet omheen: wildplakken is super effectief! Het bereikt een divers publiek, van jong tot oud, van hippe stadsbewoners tot voorbijgangers die gewoon een ommetje maken. Het maakt niet uit waar je bent in de stad, wildplakken is overal en het maakt een statement voor jouw merk.

En weet je wat het beste is? Het blijft hangen. Die kleurrijke poster of dat slimme ontwerp nestelt zich in de hoofden van mensen en blijft daar rondspoken, zelfs als ze al verder zijn gelopen. Het vergroot de merkbekendheid en zorgt voor een blijvende indruk. Dus, als je je merk wil laten shinen in de stad, is wildplakken echt een topkeuze. Het is die spannende, creatieve manier om op te vallen in de bruisende stadssfeer en het publiek te raken op plekken waar ze het niet verwachten. Laat wildplakken voor jou werken en je zult zien hoe het jouw merk naar nieuwe hoogten tilt!

Hoe wildplakken jouw doelgroep direct aanspreekt

Wildplakken valt op vanwege zijn onconventionele en directe aanpak. Hier zijn een aantal redenen waarom wildplakken vaak meer opvalt dan standaard reclame:

Locatie, locatie, locatie: Wildplakken gebeurt op vaak onverwachte en ongebruikelijke plaatsen, waardoor het de aandacht trekt van mensen die anders misschien niet met traditionele reclame worden bereikt. Het plaatsen van posters op opvallende muren, achter steegjes, op straatmeubilair of op drukbezochte locaties maakt dat het direct opvalt in het dagelijkse stadsleven.

Impact van creativiteit: Wildplakken maakt vaak gebruik van creatieve en opvallende ontwerpen die anders zijn dan reguliere advertenties. Deze onderscheidende creativiteit kan mensen nieuwsgierig maken, waardoor ze stoppen en langer naar de boodschap kijken.

Onverwachte ontmoeting: Mensen zijn vaak gewend aan de standaard reclame die ze zien op tv, in tijdschriften of online. Wildplakken daarentegen komt vaak onverwacht en plotseling tevoorschijn in de openbare ruimte, waardoor het een element van verrassing en nieuwigheid toevoegt aan de boodschap.

Directe interactie: Wildplakken bereikt mensen terwijl ze onderweg zijn, zonder dat ze zich er bewust naar op zoek hoeven te gaan. Dit zorgt voor een meer directe interactie met het publiek, aangezien het de aandacht trekt tijdens hun dagelijkse bezigheden.

Authenticiteit en street credibility: Omdat wildplakken vaak verbonden is met straatkunst en de lokale omgeving, kan het een gevoel van authenticiteit en straatgeloofwaardigheid uitstralen, waardoor het beter resoneert met bepaalde doelgroepen.

Werkwijze Adverteerweb

bij Adverteerweb rocken we wildplakken als een baas! Eerst gaan we helemaal in op jouw vibe en boodschap. We brainstormen over de meest vette designs die mensen echt opvallen tussen al die stadshustle. Denk aan te gekke kleuren, toffe graphics en een ontwerp dat echt knalt!

Dan gaan we op avontuur in de stad en selecteren we de hotspots die perfect passen bij jouw doelgroep. Van hippe wijken tot drukke pleinen, we kiezen de spots waar jouw boodschap in de spotlight staat. Het draait allemaal om die killer locaties die de aandacht trekken.

Vervolgens is het tijd om onze crew in te zetten! Onze streetwise teamleden plaatsen jouw posters en flyers op die perfecte plekken. We zorgen ervoor dat alles er top uitziet en dat jouw boodschap echt in het oog springt. Denk aan guerrilla marketing maar dan next-level!

En we zijn niet klaar voordat alles perfect is. We houden de boel in de gaten, checken regelmatig of alles nog op z‚Äôn plek zit en kijken naar de reacties. Want hey, we willen dat jouw boodschap blijft hangen en een buzz cre√ęert in de stad.

Kortom, bij Adverteerweb gaan we all-in met wildplakken. We mixen jouw stijl met de beste locaties in de stad en zorgen ervoor dat jouw boodschap écht opvalt tussen de urban vibes. Ready om jouw merk te laten knallen in de straten?

Wildplakken regelen binnen 48 uur?

Heb je een last-minute plan voor wildplakken? Geen stress! Wij staan voor je klaar om dat te regelen binnen no-time. Binnen 48 uur hebben we jouw campagne up and running, helemaal ready to rock de straten.

Je gooit gewoon jouw idee√ęn op tafel, en wij nemen het vanaf daar over. We slaan de handen ineen en gaan voor die supersnelle actie. We selecteren de hotspots in de stad, kiezen de beste locaties die perfect passen bij jouw vibe. Think outside the box, van de drukke winkelstraten tot die verborgen pareltjes waar mensen toch langskomen.

Dan gaan we all-in! Onze crew gaat als een speer en plakt die opvallende posters op strategische plekken. En geloof ons, we letten op elk detail om ervoor te zorgen dat jouw boodschap opvalt tussen de stadschaos. It’s all about that eye-catching vibe die mensen gewoon niet kunnen missen.

Binnen die 48 uur gaan we voor die directe impact. We willen dat jouw merk of boodschap meteen de aandacht trekt en blijft hangen. Dus als je een last-minute idee hebt voor wildplakken, count us in! Samen maken we het mogelijk en laten we jouw boodschap opvallen in de stad binnen no time!

De beste tip voor wildplakken

De ultieme tip voor een knallende wildplakken-campagne is om te focussen op die ene gouden regel – kies voor creativiteit! Het draait allemaal om dat onderscheidende design, die eye-catching boodschap die mensen gewoon niet kunnen negeren. Zorg ervoor dat jouw poster eruit springt te midden van die grijze massa van andere advertenties. Kies voor felle kleuren, een vet design, en een boodschap die mensen intrigeert en in beweging brengt.

Denk ook aan locatie, locatie, locatie! Plak je posters op de juiste plekken – daar waar je doelgroep rondhangt. Denk out-of-the-box, van drukke winkelstraten tot die verborgen hoekjes die toch die aandacht trekken. Het is allemaal over het vangen van die nieuwsgierige blikken.

En vergeet niet om online te linken! Gebruik QR-codes of linkjes naar social media op je posters. Zo breid je die fysieke interactie uit naar de digitale wereld, waardoor mensen nog meer betrokken raken bij jouw merk of boodschap.

Kortom, focus op creativiteit, kies de juiste plekken en link naar online platforms voor die extra interactie. Dat zijn de ingredi√ęnten voor een wildplak-campagne die echt opvalt in de stad en bij de doelgroep blijft hangen als een vette tune!

wildplakken

Ontdek het geheim van onze aanpak

Het geheim achter de knallende aanpak van Adverteerweb? Multiple posters op één spot, baby! We praten niet over een enkele poster die een locatie siert. Nee, we gaan voor een complete takeover met soms wel 50 posters op een rij. Dat is een zee van impact die je niet kunt negeren!

Hoe we dat doen? We mixen verschillende designs van jouw campagne. We plakken een reeks van diverse ontwerpen naast elkaar, elk met een eigen vibe. Denk aan een visueel feestje, een explosie van kleuren en concepten die voorbijgangers simpelweg móeten checken. Het is een show van jouw brand met een scala aan stijlen en boodschappen, alles op één plek.

En wat gebeurt er dan? Die plek die eerst in de massa verdween, transformeren we tot een hotspot van jouw merk. Het wordt een visuele aantrekkingskracht, een opvallende showcase die nieuwsgierige blikken en bewondering trekt. Voorbijgangers stoppen, kijken, en absorberen die veelheid aan indrukken.

Dit is hoe we die overweldigende indruk maken. Door meerdere posters met diverse designs op √©√©n locatie te plakken, cre√ęren we een dynamische symfonie van merkuitingen. Het is als een canvas waarop jouw merk tot leven komt en een blijvende herinnering achterlaat.

Dus, als je een statement wilt maken in de stad, dan is dit onze go-to move. Het is niet alleen een display van jouw campagne, maar een volledige ervaring. Meerdere posters, diverse designs, één locatie Рdat is hoe we jouw merk laten schitteren te midden van de stadsdrukte!

wildplakken

Wildplakken verspreid door Nederland

Wij bij Adverteerweb zijn all over the place door heel Nederland. Van de grootste steden tot de kleinste pareltjes, we’ve got it covered.¬†

Je kunt ons vinden in de bruisende stadscentra, de drukke straten, en zelfs in de charmante hoekjes van de kleinere plaatsen. Waar je ook bent in Nederland, we’re there to make an impact. We plakken onze opvallende posters op strategische spots, van de randen van de grachten in Amsterdam tot aan de pleinen in Groningen. Het draait allemaal om die presence in elke stad, groot of klein.

Maar laten we eerlijk zijn, we gaan niet alleen voor de grote jongens. Ook in de gezelligste kleine steden zoals Gouda, Wageningen, Sneek, Weert, Oss, Hengelo, en alle andere noemen we thuis. Elk hoekje van Nederland wordt omarmd voor jouw campagne, omdat we geloven in het bereiken van mensen, waar ze ook zijn.

Dus, als je denkt aan wildplakken in Nederland, denk aan ons. We’re spreading the message, city by city, town by town. We’re everywhere, zodat jouw boodschap overal gehoord en gezien wordt!

Brew Haven: Hoe wildplakken in Amsterdam’s koffiecultuur een nieuwe hotspot cre√ęerde

Stel je voor, je bent Max, een ambitieuze eigenaar van een nieuw koffiebar concept genaamd ‘Brew Haven’, gevestigd in het hartje van Amsterdam. Jij hebt een visie om niet zomaar een koffieplek te zijn, maar een beleving te cre√ęren, een plek waar liefde voor koffie en gezelligheid samenkomen.

Je zit vol energie om jouw koffieparadijs te laten opvallen tussen de talloze koffiezaken in de stad. Enter Adverteerweb! We ontmoeten elkaar in jouw caf√©, bespreken jouw idee√ęn en jouw passie voor koffie. Je wilt niet alleen een koffietent zijn, maar een community hub, een plek waar mensen samenkomen, genieten en ontdekken.

Samen brainstormen we over een wildplakken-campagne die jouw unieke vibe uitstraalt. We kiezen strategische spots in de binnenstad, van de levendige straten rondom de grachten tot aan die verborgen steegjes waar hipsters graag verdwalen. Jij wilt dat jouw posters gezien worden door alle koffieliefhebbers die de stad doorkruisen.

De designs van de posters zijn als kunstwerken op zich, met kleurrijke afbeeldingen van de perfecte latte art en de warme sfeer van Brew Haven. We plakken niet √©√©n, maar meerdere posters op cruciale locaties door de hele stad. Je wilt dat mensen niet om je koffiebar heen kunnen, dat ze nieuwsgierig worden naar die warme en uitnodigende plek die jij hebt gecre√ęerd.

En het werkt! Binnen no-time zie je nieuwe gezichten in je café, mensen die vertellen dat ze je hebben ontdekt dankzij die opvallende posters. Ze zijn benieuwd naar jouw verhaal, naar de smaken die je aanbiedt, naar die unieke ervaring die alleen Brew Haven biedt.

Dat is het moment waarop je weet dat de wildplakken-campagne werkt. Jouw visie wordt realiteit, mensen komen samen in jouw caf√©, ge√Įnspireerd door de boodschap die we door heel Amsterdam hebben verspreid. Het is niet zomaar reclame, het is een verhaal dat mensen raakt en verbindt.”

Dit voorbeeld illustreert hoe een klant, in dit geval een koffiebar, dankzij wildplakken via Adverteerweb zijn boodschap verspreidt en een groter publiek bereikt in Amsterdam.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je ge√Įnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!

5/5 (1 Review)