• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Adverteren bushokjes in Utrecht

Share

Adverteren bushokjes in Utrecht

 

Groen en adverteren? Ja het kan! Door te adverteren in Utrecht middels bushokjes reclame ben je inderdaad groen bezig, maar het wordt nog groener! Als proef wordt het sedum bij enkele bushaltes vervangen door een dak met planten en kruiden. Onderzoekers gaan onder meer kijken of er daardoor nog meer bijen op afkomen. Lees onderstaand de voordelen hiervan!

 

bushokjes reclame utrecht

 

Adverteren met bushokjes reclame

De bushokjes zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Deze reclamemonsters langs de wegen worden vrijwel in iedere (grote) campagne meegenomen voor nog meer bereik met als uitkomst, meer conversie! De abri posters die in de avond ook nog eens verlicht worden vallen erg op en dat merken steeds meer (nieuwe) reclamemakers. Altijd al benieuwd geweest wat het voor jouw organisatie kan betekenen?

Wat veel bedrijven of marketeers niet weten is dat je al in een relatief kleine oplage bushokjes kunt bestellen incl. drukwerk. Zo is Adverteerweb een landelijke aanbieder als het hierom gaat. Het totale proces van begin tot eind in 5 stappen geregeld. Benieuwd? Check dan deze pagina.

 

GO GREEN! Voor groene reclame kies je bushokjes reclame in Utrecht

Utrecht is een voorloper als het gaat om ”groene reclame” in het straatbeeld. De bushokjes worden tegenwoordig groener ingezet en zijn er in totaal maar liefst 300 bushokjes voorzien van sedum. Kort nadat dit project werd ingezet, werd het vrijwel direct opgepikt door de internationale media en ging het de wereld over. Voor Utrecht is dit natuurlijk als stad wereldnieuws. Zo werd er gezegd: ”het draagt ook daadwerkelijk bij aan de biodiversiteit en het werkt verkoelend op zeer warme dagen”.

 

bushokjes reclame utrecht

 

Wat is sedum?

Sedum is een plant die het mogelijk maakt om te overleven in droge periodes zonder water, waardoor de planten op langere termijn zijn kwaliteiten behoudt. Daarnaast heeft de plant vrijwel tot geen onderhoud nodig. Daarnaast is het de bedoeling dat er duidelijk wordt gekeken wat de verdere effecten hiervan zijn. Zo wordt er ondermeer naar gekeken of er meer bijen op af komen.

 

Het regelen van bushokjes reclame bij Adverteerweb

Adverteerweb is een landelijke speler als het gaat om buitenreclame o.a. op het gebied van bushokjes reclame. Zo kun je gemakkelijk in een handomdraai jouw bushok campagne regelen van begin tot eind in maar liefst 5 stappen! Zo kun je er al voor kiezen om 1 bushokje te plaatsen met drukwerk. Kies je voor basis, dan bekijken wij de beschikbare plekken die verdeeld zijn over de hele stad. Kies je voor de optie selectief, dan voer je jouw postcode in waar jij actief wilt staan en wij daar vervolgens ”kosteloos” rekening mee houden.

 

 

Conclusie

Mocht je altijd al bushokjes reclame willen uitvoeren en het liefst met een groene stempel? Dan zit je tegenwoordig helemaal goed in Utrecht. Bestel jouw campagne via deze bestelpagina link en regel jouw campagne in 5 stappen.

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Personeel werven met flyer
Personeel werven met flyer   Personeel zoeken kan erg lastig zijn op dit moment. Vooral veel horecaondernemers kampen hiermee en weten niet hoe zij
Een groot bereik voor mijn campagne
Een groot bereik voor mijn campagne   Om een groot bereik te maken voor jouw campagne zijn er verschillende dingen voor nodig om dat
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?
Wat zijn nou de kosten van buitenreclame?   Het zal je vast wel vaker opgevallen zijn zodra je met je auto naar huis reed.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!