• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Marketing inzetten tijdens de feestdagen

Marketing inzetten tijdens de feestdagen

 
 

Marketing inzetten tijdens de feestdagen is misschien wel de beste strategie die er is. Onderstaand in dit artikel leggen wij je het een en ander uit welke mogelijkheden er allemaal zijn en hebben we wat tips die je misschien verder helpen tijdens het adverteren tijdens de feestdagen.

marketing inzetten tijdens de feestdagen

 

Waarom het belangrijk is om jezelf zichtbaar te maken

Voor ieder bedrijf geldt dat je jezelf zichtbaar moet opstellen. Helemaal in de tegenwoordige tijd waar vrijwel iedere maand nieuwe bedrijven worden opgericht in diverse branches. Je ontkomt er eigenlijk niet meer aan en aan de andere kant is dat misschien ook wel goed. Het houdt je scherp en je let dubbel zo goed op wat de concurrentie doet.

Door goed op te letten en te kijken hoe de markt floreert is het verstandig om juist de andere kant op te gaan met de markt. Op deze manier zet je jezelf nog beter in de kijker doordat je jouw strategie op een andere manier weet uit te voeren dan de rest. Tegenwoordig kun je jouw merk zowel online- als offline adverteren. Er zijn een tal van verschillende mogelijkheden om jouw product of dienst aan de man te kunnen brengen.

Uiteindelijk maakt het op zich niet zo heel veel uit of je nou kiest voor online marketing of offline marketing. Het draait uiteindelijk onderaan de streep om jouw zichtbaarheid.

 

”Jouw dubbele omzet tijdens de feestdagen start hier’

 

Welke mogelijkheden zijn er voor mijn zichtbaarheid

Er zijn diverse mogelijkheden als het draait om jouw zichtbaarheid. Adverteerweb is specialist als het gaat om zichtbaarheid op offline kanalen. De diensten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld het verspreiden van jouw folder huis aan huis. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw klanten zakelijk per post te benaderen middels direct mail campagnes die binnen 2 dagen uitgevoerd kunnen worden.

Advertenties in de landelijke dag- en weekbladen verspreid door heel Nederland is een perfecte optie als je lokaal goed zichtbaar wilt zijn. En als laatst bieden we ook buitenreclame/outdoor reclame aan. Deze vorm biedt diverse mogelijkheden zoals A0 borden langs de weg, abri’s in bushokjes en mupi’s en de grote billboards verspreid door het land langs alle (snel)wegen.

  marketing inzetten tijdens de feestdagen

 

Wat zijn de gemiddelde kosten voor mijn marketingcampagne

Er worden geen meerkosten berekend voor jouw campagne tijdens feestdagen. Wat wel een belangrijk punt is, is dat je op tijd erbij moet zijn om jouw campagne te reserveren. Als je niet op tijd bent met het reserveren van jouw campagne, dan bestaat er misschien wel de mogelijkheid dat jouw campagne niet op jouw gewenste datum door kan gaan. Het is namelijk ontzettend druk rond deze periode, omdat in deze periode meer omzet wordt gedraaid vergeleken andere periodes van het jaar.
 
Als je kijkt naar de gemiddelde kosten van jouw marketingcampagne rond deze feestperiode, dan kun je er vanuit gaan dat je al klaar bent met een kostenpost van €500. Mocht je uit willen gaan van echt het gemiddelde wat afgenomen wordt, dan moet je gauw denken aan een bedrag tussen de €2000 – €3000. Op basis van deze kostprijs kun je een redelijk goede campagne wegzetten om jouw product of dienst goed aan de man te kunnen brengen. 
 


Hoe weet ik wat ik precies uit mijn campagne haal?

Om precies te kunnen weten wat je uit je campagne haalt, is het verstandig om van jouw campagne een meetinstrument te maken. Dat wilt zeggen dat het meetbaar moet zijn, om vervolgens statistieken op te kunnen maken. Zo kun je dus bijvoorbeeld bij een huis aan huis flyer zorgen dat daar een kortingsbon met een bepaalde code eraan wordt toegevoegd, zodat je precies kunt meten hoeveel bonnen er precies zijn ingeleverd.
 
Bij bushokjes reclame kun je bijvoorbeeld werken met QR-codes die je in het ontwerp naar voren laat komen, waar mensen op kunnen scannen voor een bepaalde actie die je dan hebt. Wij van Adverteerweb kunnen hierin met je mee denken om een zo goed mogelijke campagne neer te zetten die daadwerkelijk wat oplevert. 
Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Flyer verspreiden tijdens de feestdagen
Flyer verspreiden tijdens de feestdagen Het grote voordeel van flyers verspreiden bij Adverteerweb is dat alles onder 1 dak valt. In 5 stappen kun
QR-code gebruiken in je marketing
QR-code gebruiken in je marketing Gebruik jij al QR-codes in jouw marketing? Of wil je dat voor het eerst toepassen aan jouw campagnes. In
Kosten drukwerk reclame
Kosten drukwerk reclame De kosten voor drukwerk reclame kan heel erg verschillend zijn. Als je kijkt naar offline marketing activiteiten dan kan Adverteerweb jou

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!