• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Adverteren tijdens de feestdagen

Adverteren tijdens de feestdagen

 

Alhoewel de zomervakantie er nog maar net erop zit, geven wij zeker als tip mee om alvast na te denken over je reclame uiting voor het einde van het jaar! Denk aan de diverse feestdagen die ons land kent. Een prima moment om daar dus tijdig mee te gaan beginnen. in onderstaand artikel leggen wij je haarfijn uit waar je aan moet denken en waar wij jou uiteraard mee van dienst kunnen zijn met adverteren tijdens de feestdagen!

 

adverteren tijdens de feestdagen

 

Waarom op tijd beginnen met brainstormen?

Om een effectieve campagne neer te zetten waar over na is gedacht kost uiteindelijk veel tijd. Wij merken dat veel bedrijven er te laat mee beginnen, waardoor de concurrent vervolgens alles al haarfijn heeft geregeld. Voordeel van op tijd beginnen is dat je het gefaseerd op zet, waardoor er minder druk en werkstress mee gemoeid gaat.

 

Verschillende offline mogelijkheden

Om een ultieme campagne te realiseren is het de kunst om jouw potentiële klant in jouw funnel te krijgen. Daarbij komen verschillende soorten campagnes aan bod die met elkaar gelinkt staan. Stel je plaatst een advertentie in de krant in een bepaald gebied, aangesterkt met posters in bushokjes in datzelfde gebied. Je hebt dan 2 campagnes lopen op hetzelfde moment, wat precies met elkaar lijnt. Dit kun je uiteraard inzetten met meerdere offline kanalen, zoals bijv. flyers verspreiden.

 

adverteren

 

Boodschap sterk naar buiten brengen

Je kunt campagnes op verschillende manieren naar buiten brengen, maar onderaan de streep gaat het erom dat je er omzet uithaalt. De boodschap moet krachtig zijn, zodat het de aandacht trekt. Houdt het kort en overzichtelijk in plaats van veel tekst te gebruiken om je verhaal kenbaar te maken. Het is beter om de boodschap te verschuilen achter de ”zin” die opvalt in de campagne. Kortom; het moet smaken naar meer en dus ”pakkend” zijn.

 

Hoe snel kan het geregeld worden

Tijd is geld en dat weten wij als geen ander. Het is belangrijk om genoeg tijd te investeren in de boodschap van jouw campagne. De uitvoer kan bij Adverteerweb in een handomdraai geregeld worden in maar liefst 5 stappen. Binnen twee weken kan jouw campagne zichtbaar getoond worden. Hetzij via bushokjes reclame, folder verspreiding of een advertentie in de krant.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Hoeveel besteed je aan marketing?
Hoeveel besteed je aan marketing? Tegenwoordig de tijd zijn er ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om marketing. Zo heb je de keuze uit
Reclame maken voor cryptobedrijven
Reclame maken voor cryptobedrijven   Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit.
Exclusief verspreiden huis aan huis
Exclusief verspreiden huis aan huis   Wil je een keer wat anders en exclusiever? Dan is exclusief verspreiden huis aan huis echt iets voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!