• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!

Jouw abri campagne in een handomdraai geregeld!

 

Geen grote offerteaanvragen waar je dagen of zelfs langer dan een week op moet wachten? Inzicht in de kosten en zelf bepalen wanneer je wilt verspreiden? Jouw abri kan via Adverteerweb in maar liefst 5 stappen geregeld worden. Klik hier om direct naar de bestelpagina te gaan en laat je verbazen.

 

abri

 

Waarom een bushok/mupi campagne voeren?

Bushok en mupi reclame campagnes zijn uniek. Abri campagnes worden gezien als groot, groter, grootst. Vaak wordt het namelijk vergeleken met TV reclame of radio reclame, omdat het prominent in het straatbeeld verschijnt, vandaar dat de kosten dan ook snel daarmee vergeleken worden. Het voordeel van een mupi of bushok reclame campagne is dat je bij Adverteerweb al vanaf 1 element kan adverteren.

Daar waar bij de meesten een minimale afname gehanteerd wordt, zijn wij mega flexibel. Dit geldt ook met de kosten. Of het nou centraal in hartje Amsterdam staat of in een dorp op de Veluwe. Adverteerweb is jouw spin in het web als het gaat om offline campagnes voeren.

 

Wat is het bereik van zo’n campagne?

Abri-netwerken van Adverteerweb bestaan uit Abri’s en Mupi’s verspreid door het hele land. Onze netwerken hebben naast een goede spreiding ook een hoge dichtheid, waardoor het publiek affiches meerdere malen per dag tegenkomt. Een groot bereik én een hoge contactfrequentie zijn dus gegarandeerd.

Om een indruk te geven: een landelijke Abri-campagne bij Adverteerweb bereikt in 1 week ruim 7 miljoen mensen. Adverteerweb kent verschillende netwerken die op maat ingesteld kunnen worden. Hieronder een opsomming:

 

 • Massabereik

Landelijke netwerken variërend in omvang  – van 1750 tot 2750 vakken – die zichtbaarheid bieden in alle Adverteerweb-steden. Deze netwerken hebben een razendsnelle bereiksopbouw en hoge contactfrequentie. Zo kan een landelijke Abri-campagne bij Adverteerweb in slechts 1 week tot ruim 7,5 miljoen mensen bereiken!

jouw abri

 

 • Shoppers

Het Shoppers-netwerk bestaat uit 1500 vakken geconcentreerd rond winkelgebieden, supermarkten en de drukke wegen daar naartoe. Zeer geschikt voor FMCG-adverteerders, productintroducties of ter ondersteuning van acties op de winkelvloer.

jouw abri

 

 • Retail

Met de retailnetwerken van Adverteerweb bent je zichtbaar binnen een straal naar keuze rondom jouw eigen vestigingen of juist rondom een bepaalde keten. Door gebruik te maken van deze netwerken spring je gegarandeerd in het oog van de doelgroep en heb jij het laatste contactmoment met de consument, voordat deze de winkel binnenstapt.

abri

 

 • Cosmetica

Dit netwerk bestaat uit ruim 1200 vakken pal voor of nabij verkooppunten van cosmetica- en verzorgingsproducten in onze grote steden. Het cosmetica-netwerk richt zich met name op vrouwen tussen de 20 – 49 jaar. In slechts één week tijd bereik je hiermee ruim 1,6 miljoen personen uit deze doelgroep.

abri

 

 • Film en cultuur

350 vakken bij drukbezochte uitgaansgelegenheden en bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. In twee Abri’s op het Rembrandtplein en Leidseplein kunnen filmtrailers worden vertoond op ingebouwde LCD-schermen. Dit netwerk bereikt in één week tijd ruim 3,2 miljoen mensen uit de doelgroep 13 – 75 jaar.

abri

 

 • Jongeren

Dit netwerk bestaat uit 1000 vakken die een hoog bereik onder een jonge doelgroep genereren. Het netwerk bestaat voornamelijk uit Abri’s en Mupi’s in populaire uitgaans- en winkelgebieden en nabij onderwijsinstellingen. Met dit netwerk bereik je in een week tijd ruim 1,5 miljoen jongeren in de leeftijd van 13 – 29 jaar.

abri

 

Is dat ook voor mijn organisatie toepasbaar?

Adverteerweb kan voor iedere organisatie een abri campagne opzetten. Of het nou 1 abri campagne voor 1 week betreft, of 1000 abri’s voor 10 weken. Alles is mogelijk, zowel voor de plaatselijke bakker of de franchise-organisatie met 100 vestigingen. Regel het zelf binnen een handomdraai in maar liefst 5 stappen via deze link.

 

Wat voor meerwaarde heeft Adverteerweb voor mijn bedrijf

Daar waar de meeste bureaus alles op offerte aanvragen doen en terugbelverzoeken, waar vervolgens weer meerdere dagen overheen gaan is Adverteerweb altijd on point. 5 dagen per week 8 uur per dag en soms zelfs langer. Je hebt uiteindelijk alles zelf in de hand met inzichtelijke prijzen.

Vervolgens alles binnen 5 stappen geregeld. Ben jij nou ook zo’n organisatie die vernieuwend is en zijn campagnes ook snel en vernieuwend naar buiten wilt brengen? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden om samen tot mooie oplossingen en vraagstukken te komen.

 

jouw abri

 

Regel ik mijn advertentie ontwerp zelf?

Je kunt jouw eigen kant en klare ontwerp bij ons aanleveren bij stap 5. Mocht je nou geen ontwerp in bezit hebben en wil je dat Adverteerweb het voor je realiseert? Dat is namelijk mogelijk. Tegen een meerprijs van €195 ex btw kunnen wij een ontwerp realiseren. Na het aanleveren van de teksten en het beeldmateriaal kunnen wij aan de slag met het ontwerp. Met onze eigen ontwerpers maken wij er een mooi pakkend ontwerp van en laten we je niet teleurstellen.

 

ontwerp

 

Conclusie

Heb je er eigenlijk nooit echt bij stilgestaan om überhaupt een campagne te laten uitvoeren middels een bushokje of mupi? Als je een groot bereik wilt hebben in een relatief korte periode is het overwegen zeker de moeite waard. Je kunt ons ten alle tijden bellen, mailen of bereiken online via onze chat. Wij staan je graag te woord!

 

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
De kracht van digitale buitenreclame
De kracht van digitale buitenreclame    Digitale buitenreclame is steeds meer in opkomst. Wil jij ook precies weten wat de kracht is van digitale
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!
Clubhouse zakelijk te gebruiken. Alles op een rij. Dit geloof je niet!     Het zul je vast niet ontgaan zijn dat je de
Lokaal adverteren door middel van bushokjes
Lokaal adverteren door middel van bushokjes   Prominent aanwezig zijn op A-lokaties midden in jouw stad? Dan denk je al gauw aan het adverteren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!