• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Barneveldse krant huis aan huis adverteren

Share

Barneveldse krant huis aan huis adverteren

 
 

Kiezen om in de Barneveldse krant huis aan huis te gaan adverteren? Bij Adverteerweb kun je dat gemakkelijk doen. Hieronder wat tips voor het bestellen van een advertentie in de Barneveldse krant!


barneveldse krant


Waarom adverteren in de Barneveldse krant?

Tegenwoordig zijn er steeds meer bedrijven die adverteren in de kranten. Lokaal kan dit erg sterk uitpakken, omdat je een selecte doelgroep pakt in de juiste omgeving van jouw gebied. Het voordeel van een weekkrant zoals de Barneveldse krant, is dat deze krant enorm goed gelezen wordt en een groot publiek heeft. Dit kan ontzettend veel voordelen hebben voor jouw bedrijf als je bijvoorbeeld gevestigd zit in Barneveld.

 

”Regel jouw advertentie in de Barneveldse krant in 5 stappen!”


Wat zijn de voordelen

De voordelen van het adverteren in een lokale krant zoals de Barneveldse krant is dat het totaal niet opweegt tegen online adverteren. Zodra jij met jouw gevestigde Barneveldse zaak online gaat adverteren, dan ding je mee met de grote online spelers die veelvuldig gebruik maken van online marketing. Denk aan de grote budgetten, de frequentie en de totale volume die zij jaarlijks wegzetten. 

Door het ”klein” te houden in de Barneveldse krant pak je meteen jouw lokale doelgroep. Tevens is de Barneveldse krant een weekkrant die dus wekelijks verschijnt. Het voordeel is dat jij hier op in kunt spelen met bijvoorbeeld ”weekacties”.


barneveldse krant

 

Het gemiddelde bereik 

Om een indicatie te geven betreft het gemiddelde bereik van de Barneveldse krant:

Recruitment Krant advertentie campagne

Totale oplage: 10.446
Vanaf 200,00
Ga naar de bestelpagina

barneveldse krant


Kosten advertenties Barneveld huis aan huis

Onderstaand wat tarieven van verschillende formaten van de Barneveld huis aan huis. Van klein tot grootformaat. Alles is mogelijk en binnen een week geregeld. Meteen naar de bestelpagina? Klik dan hier!


Kosten Barneveld huis aan huis/ Barneveldse krant

Formaat BereikPrijzen
265 x 395mm26.200€ 2.489,44 
130 x 395mm26.200€ 1.748,71
265 x 195mm26.200€ 1.748,71
130 x 195mm26.200€ 984,09
95 x 130mm26.200€ 565,94


Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Professioneel jouw direct mailing versturen in 5 stappen
Professioneel jouw direct mailing versturen in 5 stappen   Ben je zelf al actief binnen jouw organisatie professioneel direct mailings te versturen, of ben
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim
Een mediabureau kiezen als Adverteerweb: Bekijk hier ons geheim   Wij van Adverteerweb hebben als mediabureau veel te bieden als het gaat om offline
De gemiddelde campagneduur
De gemiddelde campagneduur Wil je weten wat de gemiddelde campagneduur is wat wordt afgenomen? Bekijk hieronder wat tips en voorbeelden van hoeveel er gemiddeld

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!