• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Tips voor een campagne

Tips voor een campagne

 
 

We hebben een aantal tips die je kunt gebruiken voor jouw (nieuwe) campagne. Met deze tips ben je in elk geval verzekerd van een goede doordachte campagne. Het is altijd belangrijk om informatie op te doen vooraf dat je begint aan een campagne. Bekijk hieronder de gouden tips voor een campagne.

tips voor een campagne


Tips voor jouw (landelijke) campagne

Er zijn een aantal tips die wij je mee willen geven om een goede doordachte campagne te laten draaien. Het is zonde om lukraak te werk te gaan zonder dat de boodschap goed overkomt naar jouw publiek. 

  1. Wie is jouw doelgroep en waar bevindt jouw doelgroep zich? Zonder dit te weten schiet je met hagel en zul je eerder door jouw marketingbudget heen zijn. Door exact te weten waar jouw doelgroep zich bevindt kun je de focus gerichter houden.

  2. Maak reclame voor datgene waar je reclame voor wilt maken. Ontwerp dus geen tierelantijntjes, maar zorg ervoor dat je de boodschap duidelijk naar voren brengt. Zet er geen hordes informatie in, maar houdt het kort en bondig. Overbodige teksten werken niet en hebben mensen geen tijd voor om te lezen. Dit zal jouw campagne zeker niet ten goede komen.

  3. Werk met doordachte kleuren wat brein-technisch goed werkt en vooral triggert. Door wat fellere kleuren te gebruiken in jouw campagne zal dit meer leiden tot verkoop. Donkere kleuren kan prima werken in combinatie met een felle campagne kleur.

  4. Werk met een vooraf gerekend budget en blijf daar bij. Op deze manier ga je anders denken van hoe het ook kan en wordt je vervolgens creatiever. 

  5. Mocht je een campagne meerdere keren in willen zetten per jaar, houdt er dan rekening mee dat je het dan in een keer vast legt voor het komende jaar. Je haalt hier financieel gezien een voordeel uit en je hoeft niet ieder kwartaal met iets nieuws te komen. Het gehele marketingbudget is dan doordacht ingezet en je hebt er geen omkijken meer na.

 

”Sta altijd open voor tips, want het kan je brengen naar een next level”

 

De gemiddelde doorlooptijd

Als je kijkt naar de gemidelde doorlooptijd die bij ons gehanteerd wordt, dan moet je denken aan zo’n 2 weken. Het grote voordeel is wel dat wij wekelijks opdrachten doorvoeren en dat wij erg flexibel kunnen zijn. Dat wilt zeggen dat als jij last-minute een opdracht door wilt voeren en het liefst zo snel mogelijk plaats moet vinden, dan is dat ook mogelijk.

We kunnen dan zelfs kijken of het mogelijk is om een opdracht binnen een week te regelen. Alle campagnes kun je bij ons regelen op de website in 5 stappen, wat het dus voor jou als eindklant extra gebruiksvriendelijk maakt.

tips voor een campagne


Het gemiddelde budget voor een campagne

Het gemiddelde budget ligt voor een startcampagne op zo’n €500,00 excl. btw Voor dit bedrag kun je al rekenen van een minimale afname per pakket. Het belangrijkste zit hem niet in het budget, maar wetend in welk gebied je het wilt uitbesteden.

Zodra je weet waar jouw klanten vandaan komen scheelt het al een hele hoop qua extra kosten. Het wilt dus uiteindelijk niet zeggen dat je met meer budget ook een slimmere campagne neerzet met meer omzet. Onze experts staan klaar om deze informatie met je te delen.

  
Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Lokaal adverteren in mijn stad
Lokaal adverteren in mijn stad Wil jij ook lokaal gaan adverteren in jouw eigen stad? Weet je alleen niet wat de mogelijkheden zijn en
Goedkoop reclame maken voor je bedrijf
Goedkoop reclame maken voor je bedrijf   Om zoveel mogelijk kosten te drukken probeer je meestal voor de makkelijkste weg te gaan. Zo ook
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!