• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden

Doelgericht jouw flyers huis aan huis verspreiden

 

Je wilt jouw doelgroep doelgericht verspreiden op een doeltreffende manier. Geef je dan veel geld uit of beperk je het budget en ga je doelgerichter te werk? Wij van Adverteerweb maken dit soort vraagstukken vaak mee en kunnen jou hierin perfect begeleiden. Gooi niet zomaar geld over de balk, maar ga er zorgvuldig mee om! Bekijk hier waarom.

 

verspreiden

 

Hoe ga je doelgericht te werk?

Zodra je jouw doelgroep proactief wilt gaan benaderen, dan is het verstandig om na te gaan wie jouw klanten precies zijn, waar ze vandaan komen en hoe je ze het beste kunt benaderen. Mocht je een bepaalt budget hebben en het goed willen uitbesteden dan is het raadzaam om eerst onderzoek te plegen alvorens je koud aan je campagne begint. Dit kan namelijk een behoorlijke kostenbesparing voor je opleveren. Naast doelgericht te werk gaan is het ook raadzaam om van te voren te weten hoe jouw boodschap op de mat moet vallen, want ook daar heb je verschillende manieren in.

 

Doelgroep targetten

Om jouw exacte doelgroep te kunnen targetten kun je het beste kijken naar jouw huidige klantenbestand om het vervolgens doelgericht te verspreiden. In de loop der jaren heb je als het goed is alle informatie van jouw klanten die ooit een aankoop bij je hebben gedaan. Vanuit daaruit kun je vrijwel direct inzien waar jouw doelgroep zich bevindt. Adverteerweb werkt uitsluitend op postcodeniveau, dat wilt zeggen dat wij uitsluitend verspreiden in een ”compleet” postcodegebied. Voordeel daarentegen is dat je echt iedereen pakt die ook daadwerkelijk in die postcode woont. Om jouw doelgroep goed te kunnen targetten werken wij op de website met een landkaart, waar je alle postcodegebieden van heel Nederland gemakkelijk kunt aan- en uitklikken.

 

doelgericht verspreiden

 

Vormen van verschillende verspreidingen

Naast dat je jouw complete doelgroep hebt verzameld verspreid over de gekozen postcodes, bieden wij de mogelijkheid om een keuze te gaan maken uit 3 verschillende verspreidingsvormen.

Het folderpakket is een pakket wat geseald verspreid wordt huis aan huis. Deze vorm is het meest betaalbaar ten opzichte van de andere twee verspreidvormen die wij aanbieden. Dat wilt absoluut niet zeggen dat de verspreiding ook minder is. Wekelijks gaan er miljoenen folders en flyers door de brievenbussen op basis van het sealpakket. Voornamelijk grote retailers die wekelijks rondje Nederland verspreiden met de daarbij lokale winkeliers.

Als je wilt gaan verspreiden met de krant heb je het voordeel dat je maximaal met 3 andere flyers verspreid wordt in de krant. Een goede kwalitatieve verspreiding met gegarandeerd veel bekijks. Bijkomend voordeel is dat de krant wekelijks een vaste trouwe doelgroep heeft die de krant ook daadwerkelijk leest.

Separaat verspreiden is de duurste en tevens beste manier om jouw boodschap aan de man te brengen. Je betaald er wat voor maar krijgt daar ook weer wat voor terug. Deze verspreiding bieden wij als organisatie als enige speler aan met een landelijk bereik! Separaat verspreiden, ofwel enkel-separaat wil zeggen dat jouw flyer echt ”los” op de deurmat verschijnt, zonder tussenkomst van andere reclamekrantjes/flyers/folders. Deze vorm van flyer verspreiding is een echte aanrader met een hoge ROI.

 

Minimale afname hanteren

Zodra je bij ons een bestelling plaatst is het van belang dat je je houdt aan de minimale afname van 15.000 stuks. Al onze tarieven zijn gebaseerd op deze aantallen en kunnen dan ook pas uitleveren als je aan deze aantallen houdt. Mocht je nou echt niet aan dit aantal komen en wil je wel gebruik maken van onze diensten, neem dan even contact met ons op via de telefoon of via de mail. Wij zullen dan de opdracht bekijken of het mogelijk is om het met een kleiner aantal door te kunnen voeren.

 

doelgericht verspreiden

 

Conclusie

Gedegen onderzoek brengt zeker voordelen met zich mee zowel qua financiën als qua bereik en doelgroep. Wij kunnen samen met je kijken wat er behaalt kan worden met een bepaald budget, om zo tot een mooi eindresultaat te kunnen komen. Mocht je verder vragen hebben over dit onderwerp, neem dan zeker even contact met ons op!

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf
Sandwichborden plaatsen voor mijn bedrijf   Als je als bedrijf bekend bent met buitenreclame, maar nog geen sandwichborden hebt geplaatst, dan is het misschien
Marketingstrategie bepalen
Marketingstrategie bepalen Om jouw marketingstrategie te gaan bepalen moet je vooraf goed in kaart brengen wie jouw doelgroep is en waar jouw doelgroep vandaan
Adverteren tijdens de feestdagen
Adverteren tijdens de feestdagen   Alhoewel de zomervakantie er nog maar net erop zit, geven wij zeker als tip mee om alvast na te

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!