• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Een groot bereik voor mijn campagne

Een groot bereik voor mijn campagne

 

Om een groot bereik te maken voor jouw campagne zijn er verschillende dingen voor nodig om dat te kunnen bewerkstelligen. Let goed op hoe je jouw campagne naar buiten wilt brengen en met welke vorm. Adverteerweb heeft de geschikte middelen om jouw campagne tot een succes te brengen voor een groter bereik. Bekijk hieronder wat tips.

 

een groot bereik

 

Welke mogelijkheden zijn er precies?

Adverteerweb heeft verschillende mogelijkheden als het gaat om het creëeren van een groot bereik. Om een zo groot mogelijk bereik te creëeren in een zo kort mogelijke periode is het verstandig om te kiezen voor offline communicatie. Bij offline campagnes bereik je een vrij grote groep mensen in een bepaald gebied.

Zo bieden wij verschillende diensten aan, zoals het verspreiden van flyers die huis aan huis bezorgd worden. Of een krant advertentie plaatsen, waar je een keuze hebt tussen alle dag- en weekbladen verspreid door heel Nederland. Of de keuze uit bushokjes reclame, wegreclame of grote landelijke billboards.

 

”Een groot bereik creëeren in een mum van tijd in slechts 5 stappen’

 

Hoe creëer je het juiste bereik

Om een groot bereik voor mijn campagne te krijgen is het belangrijk dat je jouw doelgroep kent. Wat is de gemiddelde leeftijd van jouw doelgroep en waar zijn deze mensen actief etc. Zo zijn bepaalde plekken als stations uitermate geschikt voor veel verschillende doelgroepen. Hier komen dagelijks ontzettend veel mensen van jong tot oud.

Een station is dus by far een van de beste plekken om jouw bushokje met reclame te plaatsen. Vaak is 1 goede plek al meer dan voldoende dan dat je bijvoorbeeld 10 bushokjes willekeurig verspreid over een heel gebied.

 

een groot bereik

 

Buitenreclame opties voor een groot bereik

Naast huis aan huis flyeren bieden wij ook buitenreclame aan. Zo heb je diverse mogelijkheden om een keuze uit te maken.

Bushokjes reclame
Deze manier van reclame maken doet het buitengewoon goed bij bureaus. Het wordt al snel gezien als een A-merk reclame, terwijl je bij ons niet eens de hoofdprijs betaald voor dit soort campagnes. Dagelijks pikken enorm veel passanten jouw reclame op en heb je de mogelijkheid om te targetten waar jouw bushokjes moeten komen te staan. Wil je ze centraal gelegen hebben staan of bijvoorbeeld meer op het station? Alles is gewoon mogelijk en er zullen geen meerkosten bijkomen voor een centrale plek ten opzichte van een buitenwijk.

A0 borden (ingelijst)
A0 borden zijn ingelijste A0 posters die actief staan in het straatbeeld op verschillende plekken. Een perfect middel om jouw reclamecampagne een boost te geven! Verspreid door heel het land tegen minimale kosten.

2 kantsborden (langs de weg)
Deze (sandwich)borden zie je veelvuldig langs de weg staan. De borden zijn van 2 kanten te bekijken en zijn gedrukt op A0 formaat. Dit is een ultieme manier om een reclameboodschap aan de man te brengen die bijvoorbeeld op weg zijn naar hun werk. Je betaalt per bord, maar krijgt vervolgens 2 kanten aangeleverd om jouw boodschap op te tonen. Deze vorm van buitenreclame wordt vaak gecombineerd met de andere vormen die wij aanbieden.

Billboard reclame
Billboards ook wel de reclamereuzen van het land genoemd zijn de grote masten die langs de (snel)wegen staan. Je kunt er eigenlijk niet omheen of je ziet het bord al hangen met jouw boodschap. Zet je er 1 in of meerdere tegelijk, bij ons is alles mogelijk als het om billboard reclame gaat.

 

Doorlooptijd van een campagne

Doordat wij alles onder 1 dak regelen, kunnen wij ook ontzettend snel schakelen. Dit kan dus al betekenen dat jouw campagne binnen 1 week live staat. Wij werken zowel lokaal als regionaal en landelijk. Mocht je dus een uitgebreide campagne los willen gooien met een landelijke dekking wat snel geregeld moet worden? Dan zit je bij ons aan het juiste adres.

Het voordeel is dat je alles in eigen hand houdt en dus precies weet wat je uiteindelijk kwijt bent aan jouw campagne. Schakel gebieden erbij of eraf om zo tot jouw budget te komen. Het voordeel is dat wij de infrastructuur al hebben gebouwd om het zo gemakkelijk mogelijk te houden en waar het dus uiteindelijk goedkoper wordt voor jou als klant.

 

een groot bereik

 

Een campagne combineren

Om het beste resultaat uit jouw campagne te kunnen halen is het goed om een combinatie campagne op te zetten, of een soort funnel. Doordat je een combinatie inzet bereik je meer publiek, waardoor het nog meer onder mensen gaat leven. Door een perfecte combinatie op het gebied van buitenreclame in te zetten kun je gebruik maken van bushokjes reclame gecombineerd met A0 borden en 2 kantsborden. Doordat je deze middelen tegelijkertijd inzet verspreid over het gebied, val je enorm veel op.

Recent Nieuws
Succesvolle offline merkstrategie
Succesvolle offline merkstrategie In het digitale tijdperk waarin we leven, lijkt het soms alsof alles online gebeurt. Toch blijft een sterke succesvolle offline merkstrategie
Posters & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage     Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement
Meest bekeken
Personeelsadvertentie krant
Personeelsadvertentie krant    Het is tegenwoordig helaas niet meer zo makkelijk om snel en het juiste personeel te vinden. Hiervoor moet je meer werk
Recruitment campagne opzetten voor jouw bedrijf
Recruitment campagne opzetten voor jouw bedrijf Een recruitment campagne opzetten voor jouw bedrijf hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Door jouw vacatures duidelijk en
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf
Regionale campagne inzetten voor jouw bedrijf   Als een lokale campagne voor jullie bedrijf te kleinschalig is, waarom niet verder denken en gaan voor

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!