• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Folder maken voor de feestdagen

Share

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Folder maken voor de feestdagen

 

De feestdagen komen er al weer aan! En dat betekent dat je daar mooi op kunt inhaken als het om reclame gaat. Het is erg belangrijk om jouw bedrijf naar buiten te laten komen met de feestdagen. Op deze manier laat je zien wat je de klanten te bieden hebt en kun je mooi gaan spelen met kortingen. Hieronder geven wij een paar tips waar je aan moet denken voor een folder maken voor de feestdagen!

 

folder maken

 

Waarom reclame maken tijdens de feestdagen

Ieder jaar maken we weer plaats voor de feestdagen en stunt iedere fysieke- en online winkel met enorme stuntprijzen. Zo heb je een Black Friday dat vrijwel de hoogste kortingen naar buiten brengt, naast de standaard feestdagen zoals een sinterklaas of kerst. Uiteindelijk komt het erop neer dat je zelf bepaalt wat voor korting je wilt geven en wat je er uiteraard voor over hebt. De klant weet inmiddels dat deze periodes actiegericht zijn, waardoor er een complete doelgroep opnieuw oriënteert.

 

Bij een korting van ongeveer veertig procent komen de meeste mensen in de verleiding

 

Waar moet ik aan denken?

Buiten het feit dat je puur alleen maar kortingsgericht wilt zijn, is het ook goed om er creatief mee om te gaan. Zo kun je inspelen op de feestdag zelf door er een thema aan vast te knopen om vervolgens nog meer sales eruit te halen. Maak voor jezelf een stappenplan hoe je het wilt gaan uitzetten. Adverteerweb kan jou hierbij helpen door mee te denken wat voor campagne interessant genoeg is voor een folder voor de feestdagen.

 

folder maken

 

Aan wat voor budget moet ik aan denken?

Adverteerweb biedt verschillende offline diensten aan voor jouw bedrijf. Iedere dienst is uniek in zijn soort om een bepaalde doelgroep te kunnen bereiken. Zo kun je al een flyer verspreiden huis aan huis vanaf €500. Het voordeel is dat Adverteerweb het totale plaatje voor jou kan verzorgen van zowel het ontwerp tot de drukwerk en vervolgens de verspreiding. Jij kunt letterlijk de gehele opdracht in 5 stappen regelen via deze link.

Buiten flyer verspreiden kun je er ook voor kiezen om in de lokale krant te adverteren, waar de kosten al vanaf €200 te vinden zijn. Alles is mogelijk en in een handomdraai geregeld. Of je nou een kleine advertentie onderaan de pagina wilt hebben, of een complete pagina voor jezelf, alles is mogelijk. Bekijk hier de krant advertenties.

 

Wat kan Adverteerweb hierin voor mij betekenen?

Adverteerweb regelt al jouw offline marketingzaken. De 4 diensten die wij bieden, zijn essentiële onderdelen als het gaat om offline marketing. Je kunt 1 onderdeel toepassen, maar je kunt ook funnel-matig te werk gaan door alles op elkaar af te stemmen, zodat je een klantreis creëert voor je klant en vaker gezien wordt en in gedachten wordt gehouden. Adverteerweb houdt zich voornamelijk bezig met het drukken en verspreiden van folders en flyers die op de deurmat verschijnen huis aan huis.

Direct mailing ofwel een gepersonaliseerd poststuk die geadresseerd verzonden wordt kunnen wij van a tot z voor jouw organisatie regelen. Daarnaast de kranten advertenties in alle landelijke dag- en weekbladen van heel Nederland en tot slot de buitenreclame. Bij buitenreclame moet je denken aan bushokjes reclame, sandwichborden die langs de weg staan, klik-lijst posters verspreid over de stad geplaatst op elektriciteitskastjes en billboard reclame.

 

Conclusie

Ga kijken op welke producten de meeste marge zit en die het meest verkocht worden. Het heeft geen zin om producten aan te prijzen die vrijwel tot niet verkocht worden. Regel het snel in 5 stappen van begin tot eind bij Adverteerweb.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hieronder achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat![/vc_column_text][contact-form-7 id=”6549″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”8431″ img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_shadow_3d” css_animation=”fadeInDown”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text css_animation=”fadeIn”][/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_tweetmeme][vc_facebook][/vc_column][/vc_row]

Recent Nieuws
Ontwerp van jouw billboard reclame
Ontwerp van jouw billboard reclame Billboard reclames zijn tegenwoordig de tijd vrijwel overal te zien. Waar je ook rijd, loopt of fietst… je komt
Vormgeving van jouw abri campagnes
Vormgeving van jouw abri campagnes Iedereen komt deze opvallende abri campagnes wel tegen op straat. Of je nou naar je werk toe gaat, naar
Meest bekeken
Wat zijn de voordelen van offline marketing?
Wat zijn de voordelen van offline marketing?   Offline reclame wordt dagelijks ingezet door zowel de kleine als grote partijen die ons land kent.
5 TIPS om klanten te werven voor jouw schoonheidssalon
5 TIPS om klanten te werven voor jouw schoonheidssalon   Als schoonheidssalonhouder wil je natuurlijk dat de doorstroom van je klanten optimaal blijft doorstromen.
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!
Direct mail versturen is best sexy. Bekijk hier waarom!   Veel mensen vragen zich af wat direct mail nou precies is en wat het

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!