• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Exclusief verspreiden huis aan huis

Share

Exclusief verspreiden huis aan huis

 

Wil je een keer wat anders en exclusiever? Dan is exclusief verspreiden huis aan huis echt iets voor jouw bedrijf! Deze manier van huis aan huis verspreiden zal jou versteld doen staan. Het is absoluut niet te vergelijken met het reguliere folderpakket. Bekijk hieronder wat exclusief verspreiden precies inhoudt en waar je het precies voor kunt inzetten.

 

exclusief verspreiden

 

Wat is exclusief verspreiden?

Deze manier van verspreiden zit namelijk al in de naam; het is exclusief! Dit betekent dat jouw folder of flyer los op de deurmat valt, zonder tussenkomst van enig ander drukwerk. Het is een unieke verspreiding wat een hogere frequentie geeft qua aantallen consumenten die in aanraking komen met het drukwerk. In het verleden was PostNL de partij om deze manier van verspreiden uit te voeren, maar dat is in 2020 tot een einde gekomen. Adverteerweb is de enige unieke speler die deze manier van verspreiden landelijk nog kan toepassen.

 

”Regel jouw exclusieve verspreiding in slechts 5 stappen, lokaal of landelijk!”

 

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van exclusief verspreiden huis aan huis is dat het los op de deurmat valt. Dit wordt ook wel enkel-separaat genoemd. Naast separate bezorging bieden wij ook het reguliere plastic folderpakket aan en de krantverspreiding. Het voordeel ten opzichte van de laatste twee verspreidingen is dat je niet vermengd bent met ander reclamedrukwerk, waardoor jouw flyer minder snel wordt gezien.

Of je nou wel of niet de flyer wilt inzien, je komt er hoe dan ook in aanraking mee zodra je de flyer oppakt. Separate bezorging heeft de hoogste kans van slagen op het gebied van huis aan huis reclame.

 

exclusief verspreiden

 

Wat zijn de gemiddelde kosten?

De minimale afname die je minimaal moet afnemen om drukwerk te willen verspreiden is 15.000 huishoudens. Vanaf €2000 exclusief btw kun je al jouw flyer separaat laten bezorgen op basis van het aantal van 15.000 stuks. Het voordeel is dat je overal kunt verspreiden waar je maar wilt. Afgelegen of midden in hartje Amsterdam, daar draaien wij onze handen niet voor om!

In deze tariefstelling zit het drukwerk erbij in. Je kunt dus jouw eigen campagne regelen in een handomdraai. Geef ons jouw postcodes door, welke folder of flyer je precies wilt gaan verspreiden en wij doen de rest!

 

exclusief verspreiden

 

Waar kan ik mijn bestelling plaatsen?

Mocht je een bestelling willen plaatsen op basis van exclusieve verspreiding, dan ga je naar deze pagina. Geef aan bij stap 1 in welk gebied je precies jouw huis aan huis verspreiding wilt laten plaatsvinden. Vervolgens bij stap 2 maak je de keus uit wat voor drukwerk je wilt verspreiden. Bij stap 3 kun je aangeven voor welke verspreiding je wilt gaan. Je hebt de keuze uit 3 verschillende mogelijkheden.

Het folderpakket, verspreiden met de krant en vervolgens separate verspreiding. Vervolgens kun je aangeven wanneer het precies plaats moet gaan vinden. Uiteindelijk upload je jouw bestand en kun je de bestelling afronden. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om contact met ons op te nemen per telefoon, chat of email!

 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
Reclame maken voor padelbaan
Reclame maken voor padelbaan    Tegenwoordig is het de hype waar je niet meer omheen kunt. ”Padel” is de nieuwe sport wat als een
Meest bekeken
Reclame maken voor mijn sportschool
Reclame maken voor mijn sportschool   Je hebt jouw eigen sportschool of je gaat er nou juist een beginnen? Dan is het onvermijdelijk om
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips
Een paasactie is nodig om je bedrijf te laten groeien: Bekijk onze tips   Het is inmiddels alweer bijna pasen en dat betekent dat
De voordelen van buitenreclame
De voordelen van buitenreclame   Altijd al geïnteresseerd geweest om buitenreclame voor je bedrijf te laten uitvoeren? Onderstaand een overzicht van de voordelen van

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Volg ons

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!