• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Flyer maken voor vacatures

Flyer maken voor vacatures

 
 

Tegenwoordig lijkt het steeds lastiger om vacatures in het algemeen goed vervuld te krijgen. Een flyer maken voor vacatures zal jou een enorme boost geven aan resultaten. Hoe? In dit artikel leggen wij je alle voordelen uit van het flyeren en handige tips die je kunt gebruiken voor jouw campagne.   

flyer maken voor vacatures

 

Het juiste bereik voor jouw vacatures 

 

Wanneer we vacatures op flyers plaatsen, kunnen we een breed publiek bereiken en onze wervingsinspanningen uitbreiden. Dit is omdat flyers op verschillende locaties kunnen worden geplaatst, zoals in winkelcentra, op universiteitscampussen en andere openbare plaatsen. Het plaatsen van vacatures op flyers kan ook kosteneffectief zijn in vergelijking met andere wervingsmethoden, waardoor het een ideale optie kan zijn voor kleinere bedrijven of organisaties met beperkte middelen.

Bovendien kan het gebruik van flyers om vacatures te adverteren een meer persoonlijke aanpak bieden. Potentiële sollicitanten kunnen de informatie op de flyer rechtstreeks bekijken en kunnen zich gemakkelijker betrokken voelen bij het bedrijf. Dit kan helpen om de betrokkenheid van kandidaten te vergroten en kan resulteren in meer sollicitaties van gekwalificeerde kandidaten.

Ook biedt het plaatsen van vacatures op flyers de mogelijkheid om op een creatieve manier te adverteren. Door gebruik te maken van aantrekkelijke kleuren, afbeeldingen en interessante koppen, kan de aandacht van potentiële kandidaten worden getrokken en kan hun interesse worden gewekt. Dit kan resulteren in meer sollicitaties en uiteindelijk leiden tot het vinden van de juiste kandidaat voor de openstaande functie.

Naast het uitdelen van de flyer is er bij Adverteerweb ook de mogelijkheid om het te gaan verspreiden op plaats/postcodeniveau. Kies uit verschillende verspreidopties zoals het verspreiden in het folderpakket, separaat verspreiden of verspreiden in de krant.

   

”Met onze zorgvuldig vervaardigde flyers vol met vacatures en carrièremogelijkheden, zijn we jouw partner in de zoektocht naar succes”

 

Ga voor separate verspreiding

 

Wanneer flyers separaat worden verspreid, dus los op de deurmat, kan dit enkele voordelen bieden ten opzichte van het verspreiden van flyers in een folderpakket. Allereerst kunnen separaat verspreide flyers opvallen en meer aandacht trekken van potentiële kandidaten, omdat ze niet samen met andere flyers en folders worden bezorgd. Dit kan leiden tot meer bekendheid van de vacature en meer sollicitaties van gekwalificeerde kandidaten.

Daarnaast kunnen flyers die los op de deurmat worden bezorgd, een gevoel van exclusiviteit en urgentie creëren bij de ontvanger. Het idee dat de flyer alleen aan hen is gericht, kan ervoor zorgen dat potentiële sollicitanten de vacature serieuzer nemen en zich meer betrokken voelen bij het bedrijf. Het creëren van een gevoel van urgentie kan ook helpen om potentiële kandidaten te motiveren om snel te solliciteren voordat de vacature sluit.

Een ander voordeel van het separaat verspreiden van flyers is dat het bedrijf meer controle heeft over wie de flyer ontvangt. In tegenstelling tot het verspreiden van flyers in een folderpakket waarbij de ontvanger niet specifiek wordt geselecteerd, kan het separaat verspreiden van flyers gericht zijn op specifieke doelgroepen die meer kans hebben om geïnteresseerd te zijn in de vacature. Dit kan de kans vergroten dat de flyer wordt gezien door potentiële kandidaten die daadwerkelijk geschikt zijn voor de openstaande functie.

Ook kan het separaat verspreiden van flyers ook meer betrokkenheid van potentiële kandidaten creëren. Ontvangers kunnen het idee krijgen dat het bedrijf meer persoonlijke aandacht aan hen besteedt door de flyer direct aan hen te adresseren. Dit kan leiden tot een positieve indruk van het bedrijf en kan de kans vergroten dat sollicitanten daadwerkelijk solliciteren via de flyer.

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.

Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

flyer maken voor vacatures

 

Tips voor het maken van de juiste flyer voor jouw vacature

 

Hier zijn enkele suggesties om ervoor te zorgen dat jouw flyer opvalt en de juiste kandidaten aantrekt:

  1. Houd het kort en krachtig: Een flyer heeft meestal beperkte ruimte, dus zorg ervoor dat de tekst kort en krachtig is. Gebruik bondige zinnen en vermijd overtollige woorden en details die niet relevant zijn voor de functie.

  2. Maak gebruik van bullet points: Gebruik bullet points om de belangrijkste vereisten van de functie op te sommen. Dit maakt het gemakkelijker voor de lezer om snel te scannen en te begrijpen wat de functie inhoudt.

  3. Maak het visueel aantrekkelijk: Maak gebruik van een aantrekkelijk ontwerp en afbeeldingen om de aandacht van potentiële kandidaten te trekken. Zorg ervoor dat de afbeeldingen relevant zijn voor de functie en dat ze de boodschap versterken.

  4. Wees duidelijk over de vereisten: Zorg ervoor dat je duidelijk aangeeft wat de vereisten zijn voor de functie. Dit kan onder meer vaardigheden, opleiding en ervaring omvatten. Door dit te doen, zorg je ervoor dat alleen gekwalificeerde kandidaten reageren op de vacature.

  5. Gebruik krachtige keywords: Gebruik woorden die relevant zijn voor de functie en de branche. Dit zal helpen om jouw flyer op te laten vallen tussen andere vacatures. Vergeet niet om ook gebruik te maken van specifieke zoekwoorden die potentiële kandidaten zullen gebruiken om naar een dergelijke vacature te zoeken.

  6. Voeg contactgegevens toe: Voeg contactgegevens toe, zodat geïnteresseerde kandidaten contact met je kunnen opnemen. Dit kan bijvoorbeeld een e-mailadres, telefoonnummer of website zijn.

  7. Zorg voor een duidelijke call-to-action: Zorg ervoor dat je een duidelijke call-to-action opneemt, zoals “solliciteer nu” of “neem contact op”. Dit zal potentiële kandidaten aansporen om actie te ondernemen en te solliciteren.

 

Waarom flyers verspreiden?

 

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om vacatures te plaatsen, overweeg dan het gebruik van flyers. Door vacatures te plaatsen op een flyer, kun je gericht potentiële kandidaten bereiken binnen een specifiek gebied. Dit kan leiden tot een hogere respons en meer gekwalificeerde sollicitanten.

Een ander voordeel van het gebruik van flyers is dat je op creatieve wijze de aandacht van potentiële kandidaten kunt trekken. Door opvallende kleuren, afbeeldingen en duidelijke koppen te gebruiken, kun je de interesse van de lezer wekken. Hierdoor vergroot je de kans dat de flyer opvalt tussen ander promotiemateriaal en dat meer geïnteresseerde sollicitanten zullen reageren op de vacature.

Een groot pluspunt van het gebruik van flyers voor vacatureplaatsing is dat het goedkoper kan zijn dan andere vormen van promotie. Het plaatsen van vacatures in kranten, tijdschriften of online vacaturebanken kan behoorlijk prijzig zijn, terwijl het maken en afdrukken van een flyer relatief goedkoop kan zijn, vooral als je deze in grote hoeveelheden laat drukken en verspreiden.

Een ander voordeel van het plaatsen van vacatures op een flyer is dat het een persoonlijke touch kan geven. Door de flyer op een persoonlijke manier te ontwerpen en een boodschap toe te voegen die gericht is op de potentiële kandidaat, kun je een gevoel van betrokkenheid creëren en de kans vergroten dat de kandidaat solliciteert.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectieve, kostenefficiënte en creatieve manier om vacatures te plaatsen, overweeg dan zeker het gebruik van flyers.

flyers verspreiden voor vacatures

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen
Landelijk adverteren in een handomdraai regelen Wil jij ook landelijk adverteren in een handomdraai? Het klinkt zo makkelijk, maar in de praktijk merken wij
De impact van event communicatie
De impact van event communicatie   Een festivalseizoen gaat samen gepaard met veel communicatie. Zonder enige vorm van communicatie komen er ook geen bezoekers
Reclame maken voor mijn sportschool
Reclame maken voor mijn sportschool   Je hebt jouw eigen sportschool of je gaat er nou juist een beginnen? Dan is het onvermijdelijk om

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!