• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Kosten drukwerk reclame

Kosten drukwerk reclame

 
 

De kosten voor drukwerk reclame kan heel erg verschillend zijn. Als je kijkt naar offline marketing activiteiten dan kan Adverteerweb jou een helpende hand bieden. Door onze grote wekelijkse doorvoeringen kan het voor jou een totale besparing opleveren van 70%. Bekijk hieronder de tarieven van offline marketing.

kosten drukwerk reclame


Kosten drukwerk reclame

Onderstaand wat tarieven voor de kosten van huis aan huis reclame inclusief drukwerk. Adverteerweb is een partij die alleen drukwerk uitvoert met offline marketing activiteiten.

Formaat + gewichtOplagePrijzen
A5, 135 grams15.000€ 660,00 
A5, 170 grams15.000€ 675,00
A5, 250 grams15.000€ 735,00
A5, 400 grams15.000€ 975,00
Alleen verspreiden15.000 
Formaat + gewichtOplagePrijzen
A4, 135 grams15.000€ 765,00
A4, 170 grams15.000€ 825,00
A4, 250 grams15.000€ 930,00
A4, 400 grams15.000€ 1.260,00
Alleen verspreiden15.000€ 570,00

 

”Hoe groter de afname hoe goedkoper de prijs”

 

Huis aan huis tips voor jouw campagne

Probeer kort maar krachtig te werk te gaan met jouw huis aan huis campagne. Probeer ook niet teveel informatie op jouw drukwerk te zetten, want dat wordt niet gelezen. Als je werkt met teveel informatie dan wordt het niet meer interessant, dus altijd verstandig om te werken met het liefst 1 tekstregel.

Uiteraard kunnen onze experts jou helpen bij de opzet van jouw campagne. We zijn gemakkelijk te bereiken per telefoon of via de online chat rechtsonder in dit scherm.

kosten drukwerk reclame


Wat is de doorlooptijd?

De gemiddelde doorlooptijd die wij hanteren is 2 weken. Doordat wij wekelijks veel doorvoeringen hebben, zijn wij vrij flexibel ingesteld.  Zo kunnen we last-minute altijd nog opdrachten doorvoeren en kan de doorlooptijd zelfs opgeschroefd worden naar 1 week. We praten dan over meer maatwerk, waar overigens geen extra kosten aan verleend zullen worden. Voor meer vragen over deze stap kun je altijd contact met ons opnemen.

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken in Amsterdam
Reclame maken in Amsterdam Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat eventuele
Meest bekeken
Waarom zichtbaarheid belangrijk is voor jouw product of dienst
Waarom zichtbaarheid belangrijk is voor jouw product of dienst Wil jij ook meer zichtbaarheid voor jouw product of dienst? Dan is het tijd om
Reclame maken voor cryptobedrijven
Reclame maken voor cryptobedrijven   Tegenwoordig kun je er niet meer onderuit en hebben vrijwel de meesten onder ons wel crypto in het bezit.
De kracht van reclame
De kracht van reclame Voor ieder bedrijf geldt hetzelfde. Zonder reclame kom je tegenwoordig de tijd nergens. Je moet uitblinken met jouw bedrijf om

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!