• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Wijnfolder verspreiden in de decembermaand

Wijnfolder verspreiden in de decembermaand

 
 

Ooit gedacht om een mooie wijnfolder te verspreiden in de decembermaand? Dit is namelijk een unieke periode om dat uit te gaan voeren. In onderstaand artikel leggen we jou het een en ander uit over het folder verspreiden en wat handige tips. 

wijnfolder verspreiden in de decembermaandVoordeel van een wijnfolder verspreiden huis aan huis

Als je erover denkt om een wijnfolder te gaan verspreiden huis aan huis in de decembermaand, dan is dat een zeer goede optie. Waarom? De Decembermaand kent veel koopjes die vrijwel de hele maand actief zijn, van begin tot eind. Mocht je dus niet actief zijn met het reclame maken van jouw wijnfolder, dan is dit dus echt de geschikte maand.

Iedereen die een wijnfolder door de brievenbus krijgt, is meestal wel enthousiast omdat er in de decembermaand over het algemeen veel meer gedronken wordt dan doorgaans in het jaar. Je kunt natuurlijk flink hier op in spelen, door acties erin te verwerken wat de aandacht alleen maar groter maakt.

 

”Kies de juiste periode voor jouw wijnfolder om vervolgens ervan te profiteren’

 

Hoe bereik je meer klanten met de wijnfolder?

Door meer klanten aan je te binden ben je sowieso al goed op weg door een wijnfolder uit te brengen. Op deze manier stel je klanten in staat meer kennis en dus waarde te geven, waardoor jij onderaan de streep meer omzet eruit zult halen. Het is uiteraard wel van groot belang dat je speelt met jouw folder. Ga dus niet alleen werken met platte tekst, maar maak het ook interessant voor jouw klanten.

Dit kun je bijvoorbeeld doen op basis van kortingen. Je kunt namelijk een kortingsbon toevoegen aan jouw wijnfolder. Deze kan de klant uitknippen en vervolgens inleveren bij jou in de winkel. Zo heb je meteen een meetinstrument en weet je dus precies hoeveel bonnen er uiteindelijk zijn ingeleverd. Ideaal om te kijken hoe jouw actie is verlopen en om het in het vervolg vaker uit te gaan oefenen. 

  wijnfolder verspreiden in de decembermaand

 

Wat maakt de decembermaand zo interessant?

Wat de decembermaand zo interessant maakt ten opzichte van de andere maanden, is omdat de decembermaand een feestmaand is waar ontzettend veel in gebeurt. Dan praat je bijvoorbeeld over een Cyber Monday, Black Friday, Sinterklaas, Kerst en Oud&Nieuw. Bij dit soort dagen wordt er enorm veel marketing uit de kast getrokken. Ideaal dus om hier een graantje van mee te pikken.
 
Mocht je geen pakkend ontwerp hebben die verkoopt, dan kunnen wij ook een op maat gemaakt ontwerp gaan ontwerpen. Het is namelijk belangrijk dat naast je marketing ook de boodschap luid en duidelijk is, anders verkoop je nog steeds niet hetgeen wat je zou willen.  
 


Welke vormen van verspreiden zijn er?

Bij Adverteerweb bieden wij 3 verschillende mogelijkheden aan op het gebied van verspreiden. Zo bieden wij het folderpakket aan waar jouw folder of flyer vervolgens zit ingeseald. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om jouw folder of flyer in de krant mee te verspreiden. Daarnaast bieden wij ook enkel-separate verspreiding aan. Deze manier van verspreiden is een van de beste vormen van offline marketing. Waarom? Jouw folder of flyer komt los op de deurmat en wordt dus exclusief verspreid zonder enig ander drukwerk.
 
De consument komt hoe dan ook in aanraking met jouw boodschap. Ten opzichte van het reguliere folderpakket wat wekelijks wordt verspreid, zit je vooral in de decembermaand met 20 andere reclamemakers. Dit kan nadelig werken, omdat je gewoonweg minder goed opvalt, terwijl je wel genoeg betaald. Ga dus goed bij jezelf na wat voor vorm je precies wilt gaan verspreiden. 
Recent Nieuws
Offline marketing uitbesteden aan een bureau
Offline marketing uitbesteden aan een bureau Waarom zou je offline marketing uitbesteden aan een bureau? In dit artikel leggen wij je uit waarom dat
Omzet laten groeien door postercampagne
Omzet laten groeien door postercampagne Wil jij ook jouw omzet een tandje bijschalen op een mooie manier van reclame maken? In dit artikel leggen
Meest bekeken
Flyer voor jouw salon
Flyer voor jouw salon Ooit eens nagedacht om jouw salon te voorzien van flyer materiaal? Of je het nou puur alleen af laat drukken
Vacature advertenties in de krant
Vacature advertenties in de krant   Goed personeel vinden is erg belangrijk om jouw organisatie goed op peil te houden en de klanten te
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!