• In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live
 • In 5 stappen geregeld
 • Betalen via IDeal of Klarna
 • Campagne binnen 1 week live

Adverteren in de Gelderlander

Adverteren in de Gelderlander

De Gelderlander is een krant die zowel nationaal als internationaal nieuws te bieden heeft, die vervolgens iedereen kent en zich betrokken voelt bij de regio waar zij leven, wonen en werken. Deze krant is een perfect mix voor mensen die een combinatie zoeken tussen ontspanning en uiteraard het laatste nieuws. Met een totaal aantal doordeweekse lezers van 332.000 aantallen, mag De Gelderlander zichzelf een van de grootste dagbladen van Nederland noemen.

 

Gelderlander

 

Direct een offerte aanvragen?

Adverteerweb is specialist op het gebied van krant advertenties. Van klein tot groot formaten in de krant met een landelijk bereik. Uiteraard kunnen wij voor alle edities van De Gelderlander advertenties verzorgen in een vrij kort tijdsbestek. Voor een offerte aanvraag klik je hier om naar de desbetreffende pagina te gaan. Daarnaast is er ook de gelegenheid om contact op te nemen per telefoon via 085 130 4033 of per email naar info@adverteerweb.nl of via de chat rechtsonder van deze website.

 

Over de Gelderlander

Deze krant is vrijwel het grootste regionale dagblad van Nederland en dat voor de grootste provincie van Nederland. De redacteuren begeven zich iedere dag opnieuw in de haarvaten van onder meer de Achterhoek, de Betuwe, de regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant. De Gelderlander is er altijd. Van het Vierdaagse in Nijmegen tot het Volksfeest in Winterswijk. Betrokken, dichtbij en kritisch. Met eigen verslaggevers voor de ruim veertig gemeenten in het verspreidingsgebied, de provincie en de drie topclubs Vitesse, NEC en de Graafschap.

Dagblad de Gelderlander helpt om het nieuws en de wereld beter te begrijpen. Dat geeft vertrouwen, zodat de lezers hun eigen keuzes kunt maken. Deze krant biedt wat jij belangrijk vindt, wat dicht bij jou staat, wat je raakt, wat je graag met anderen wilt delen en wat jou verbindt met de wereld om je heen. Dat kan zijn wat je moet weten, wat leuk is om te weten of gewoon wat je leuk vindt om te doen.

Het dagblad de Gelderlander is een regionale krant die verschijnt in het grootste gedeelte van Gelderland, gebieden in Noord-Brabant en Limburg die op Nijmegen zijn gericht (Maasland) en in de randen van de provincie Utrecht, zoals Veenendaal en Rhenen. De krant was tot eind 2015 eigendom van krantenconcern Wegener Media en is sinds 2015 in handen van het Belgische mediabedrijf DPG Media.

De hoofdredactie is gevestigd in Nijmegen. De redactie van de gemeente Arnhem, Renkum, Veluwezoom en de Betuwe is gehuisvest in Royal, aan het Willemsplein in Arnhem. De Gelderlander had in 2014 een oplage van 121.000 exemplaren van de papieren krant (4% lager dan in 2013) en 69.483 van de digitale versie (een stijging van 61 % ten opzichte van 2013)

 

Grootste regionale dagblad van Nederland voor de grootste provincie van Nederland

 

Edities van De Gelderlander

Buiten de ”hoofd-editie” om, kent de Gelderlander ook nog sub-titels die verspreid zijn door het hele gebied. Hieronder een opsomming van de totale edities die De Gelderlander kent:

 • De Gelderlander editie Betuwe/Rivierenland
 • De Gelderlander editie Groot Arnhem
 • De Gelderlander editie Nijmegen stad
 • De Gelderlander editie omgeving van Nijmegen
 • De Gelderlander editie regio Arnhem
 • De Gelderlander editie regio Arnhem en Doetinchem
 • De Gelderlander editie regio Doetinchem
 • De Gelderlander editie regio Nijmegen

 

 

Verschijnt in:

Aalten (Gelderland), Arnhem (Gelderland), Berg en Dal (Gelderland), Berkelland (Gelderland), Beuningen (Gelderland), Boxmeer (Noord-Brabant), Bronckhorst (Gelderland), Buren (Gelderland), Cuijk (Noord-Brabant), Culemborg (Gelderland), Doesburg (Gelderland), Doetinchem (Gelderland), Druten (Gelderland), Duiven (Gelderland), Ede (Gelderland), Gennep (Limburg), Grave (Noord-Brabant), Heumen (Gelderland), Lingewaard (Gelderland), Mill en Sint Hubert (Noord-Brabant), Montferland (Gelderland), Mook en Middelaar (Limburg), Neder-Betuwe (Gelderland), Nijmegen (Gelderland), Oost Gelre (Gelderland), Oude IJsselstreek (Gelderland), Overbetuwe (Gelderland), Renkum (Gelderland), Renswoude (Utrecht), Rheden (Gelderland), Rhenen (Utrecht), Rozendaal (Gelderland), Sint Anthonis (Noord-Brabant), Tiel (Gelderland), Utrechtse Heuvelrug (Utrecht), Veenendaal (Utrecht), Wageningen (Gelderland), West Betuwe (Gelderland), Westervoort (Gelderland), Wijchen (Gelderland), Winterswijk (Gelderland), Zevenaar (Gelderland)

 

gelderlander

 

Kosten advertentie in De Gelderlander

Onderstaand wat tarieven van verschillende advertentieformaten voor de hoofd editie van De Gelderlander. Uiteraard is het mogelijk om uit meerdere formaten te kiezen. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, mail of online via de chat.

 

Oplage 314.000 Formaat Prijzen
Formaat R2/5VS 104 x 374 € 6.657,00
Formaat R1/4VL 266 x 92 € 4.481,00
Formaat R1/4S 104 x 233 € 4.481,00
Formaat R1/5S 104 x 186 € 3.699,00
Formaat R1/7L 158 x 92 € 2.806,00

 

Gelderlander

 

Het ontwerp aanleveren

Mocht je helaas niet in het bezit zijn van een mooie advertentie ontwerp, dan kan Adverteerweb tegen meerkosten van €195 ex btw een op maat gemaakt ontwerp voor jou ontwerpen. Zodra de foto’s en teksten zijn aangeleverd kunnen wij vervolgens aan de gang gaan met het design. Uiteraard is er de mogelijkheid om correcties door te geven waar nodig. Raadpleeg ons hiervoor per telefoon, per mail of via de online chat.

 

Conclusie

Door te adverteren in De Gelderlander bereik je een enorm groot publiek. Zowel kleine als grote advertenties doen het goed. Regel jouw campagne in een paar stappen via de website en geef alles uit handen. Adverteerweb is een specialist als het gaat om advertenties in de krant plaatsen op landelijk niveau.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Reclame maken als fotograaf
Reclame maken als fotograaf Wil je reclame maken als fotograaf, maar weet je niet precies hoe? In dit artikel leggen wij je haarfijn uit
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt
Waarom buitenreclame aanstekelijk werkt    In dit artikel leggen wij je uit waarom buitenreclame zo aanstekelijk werkt, wat de voordelen ervan zijn en wat
Eindejaarsmailing gebruiken voor meer extra omzet
Eindejaarsmailing gebruiken voor meer extra omzet Het jaar is nog niet voorbij en dat betekent dat je dus nog flink kunt gaan profiteren. Maak

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!