• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Marketing en communicatie

Marketing en communicatie

 
 

Waar staat marketing en communicatie nou eigenlijk precies voor en wat kun je er precies mee? Tegenwoordig de tijd bestaan er complete afdelingen op het gebied van marketing en communicatie om het bedrijf uiteindelijk groter te maken dan het al is en natuurlijk om ”on point” te blijven bij de juiste doelgroep.

Bekijk hieronder wat tips over marketing en communicatie.

marketing en communicatie


Waar staat marketing en communicatie voor?

Marketing en communicatie is niks meer dan het vermarkten van jouw boodschap. Het duidelijk naar buiten brengen van jouw informatie naar de desbetreffende doelgroep. De reden waarom dit ingezet wordt is om jouw bedrijf te laten groeien. Bij hoe meer mensen je onder de aandacht komt, hoe groter het bereik voor jouw bedrijf, hoe meer omzet je uiteindelijk kunt genereren.

Het is belangrijk wat voor een aanpak je hanteert voor jouw bedrijf. Je kunt niet zomaar lukraak een vorm van communicatie aannemen en het vervolgens gaan vermarkten. Het is altijd belangrijk om enigszins onderzoek uit te voeren. Zonder een dergelijk onderzoek uit te hebben gevoerd, kan het plan mislukken en verwaarloos je jouw marketingbudget.

Door tactisch te werk te gaan zal het je brengen naar meer en betere inzichten en zal het jou onderaan de streep een flinke besparing opleveren.

 

”Een dergelijk onderzoek kan jou een flinke besparing opleveren”

 

Welke mogelijkheden zijn er precies

Bij Adverteerweb heb je de keus uit diverse offline kanalen, zoals het reclame maken huis aan huis. Zo bieden wij verschillende mogelijkheden aan tot verspreidingen die uitgevoerd kunnen worden. Je hebt de keuze uit het verspreiden in het reguliere folderpakket, het verspreiden van jouw flyers in de krant en het separaat verspreiden van jouw drukwerk. Dat wilt zeggen dat het drukwerk los op de deurmat verschijnt zonder al het andere drukwerk. 

Een andere mogelijkheid is dat je een advertentie laat plaatsen in de lokale weekkrant. Deze manier van reclame maken bestaat al ontzettend lang, maar men vergeet nog steeds wat de impact daarvan is. Door ”lokaal” te gaan adverteren bereik je een speciale lokale doelgroep. Naast de lokale weekkrant heb je ook de keuze uit diverse dagkranten. Wij kunnen deze kranten zowel lokaal als landelijk voor je inzetten. Daarnaast de keus om het wekelijks in te zetten, maandelijks of in te plannen voor het hele jaar. Alles is mogelijk op dit gebied van reclame maken.

Wat ook een interessante optie is om jouw reclame buiten te laten hangen. Dan moet je denken aan eventuele wegreclame of bushokjes reclame. Het voordeel van deze manier van reclame maken is dat je al snel wordt gezien als A-merk. Je kunt er uiteindelijk zelf voor kiezen om de gebieden te kiezen waar je ze wilt plaatsen om zo jouw doelgroep te benaderen.

marketing en communicatie


Waar kan Adverteerweb jou in helpen?

Door onze jarenlange ervaring in de offline communicatie wereld hebben wij genoeg expertise om jouw merk onder de aandacht te brengen met de juiste marketingmiddelen. Of je nou kiest om op de korte termijn snel te groeien, of juist op de lange termijn. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en kunnen aan je worden voorgelegd. 

De gemiddelde looptijd van een dergelijke campagne is 2 weken. Mocht je nog sneller willen schakelen, dan kun je ervoor kiezen om het in 1 week te laten realiseren. Wij zullen dan echt maatwerk moeten leveren om alles in goede banen te laten leiden. 

Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Digital Out of Home inzetten voor campagne (DOOH)
Digital Out of Home inzetten voor campagne (DOOH) DOOH oftewel Digital Out of Home reclame is perfect in te zetten voor jouw bedrijf. In
Posters, wildplakken & Affichage
Posters, wildplakken & Affichage Wil je op een nieuwe interessante, snelle en relatief goedkope manier naam maken voor jouw product, dienst, evenement of festival?
Reclame maken voor mijn kinderopvang
Reclame maken voor mijn kinderopvang   Onlangs een kinderopvangorganisatie begonnen, of heb je er al een in bezit? Dan heb je vast vaak de

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!