• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen

Marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen

 
 

Zodra het jaar weer bijna in zicht is, is het wederom even goed om de marketing jaarplanning voor komend jaar weer in te plannen. Dit is van essentieel belang, omdat je bepaalde plekken wilt reserveren nu het nog kan. In dit artikel leggen wij je haarfijn uit waar je aan moet denken bij een jaarplanning en geven we je wat tips die je eventueel mee kunt nemen voor jouw campagne. 

marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen

 

Waarom op tijd beginnen van belang is

Bij jaarplanningen komt heel wat tijd bij kijken en uiteraard geld. Om alvast jouw jaarplanning rond te kunnen maken op het gebied van marketing begin je het liefst al 4 maanden van te voren om jouw ideeën uit te werken. Waarom? Er zijn namelijk een tal van mogelijkheden op het gebied van zowel online- als offline marketing. Ieder jaar breid deze markt zich uit en ontstaan er weer nieuwe marketing strategieën die je misschien op de lijst wilt hebben staan.

Je wilt uitsluitend niet achterlopen met jouw marketingcampagne. Daarom is het dus extra belangrijk de markt te volgen op basis van de laatste maanden van het jaar. Je hebt natuurlijk bedrijven ertussen zitten die ieder jaar dezelfde campagne eruit sturen. Dat is uiteraard een optie als het geld oplevert, maar bedenk wel dat de markt continue veranderd en het dus belangrijk is om daar op in te spelen.

 

”Door op tijd te beginnen zul je zien dat het voordelen met zich mee brengt’

 

Het voordeel van alles onder 1 partij onderbrengen

Je merkt dat veel bedrijven samenwerken met diverse partijen om zo hun diensten naar buiten te brengen. Waarom is het dan niet makkelijker om te werken met 1 vaste partij die alles voor jou uit handen neemt? Het standaard reclamebureau is eigenlijk niet meer van deze tijd, omdat deze partijen uiteraard ook een hap van de taart willen hebben.

Wat wel ontzettend in trek is zijn de intermediairs van deze tijd die specialist zijn op een bepaald onderdeel. Het maakt dan niet zozeer uit dat deze partijen het onderbrengen. Sterker nog; door de vele doorvoeringen die wekelijks plaatsvinden kunnen deze partijen groter inkopen, waardoor het jou onderaan de streep scheelt. Adverteerweb is zo’n specialist op het gebied van offline marketing. De focus ligt bij ons bij het bestellen in 5 stappen van jouw campagne.

  marketing jaarplanning voor komend jaar inplannen

 

Campagnes vastzetten voor aankomend jaar

Door al jouw marketingwerkzaamheden alvast vooruit te plannen en al vast te zetten, zal dit enorm in jouw voordeel werken. Je bent verzekerd van jouw plek en hoeft dus geen zorgen te maken voor teleurstelling. Daarnaast kun je ervan uitgaan dat jouw campagne een korting kan krijgen over het gehele jaar, wat onderaan de streep natuurlijk ontzettend veel kan schelen.

Zodra je bij Adverteerweb bijvoorbeeld jouw jaarcampagne zou vast leggen, dan gelden deze redenen dus ook. Of het nou gaat om bushokjes die je vast wilt leggen in het centrum van Amsterdam, billboards op A-locaties langs de snelwegen, het kan allemaal, zodra je het ons maar op tijd aangeeft.


Welke diensten kan ik vastleggen?

Bij Adverteerweb kun je vrijwel alle diensten vastleggen die wij aanbieden op onze website. Of het nou gaat om een jaarplanning op het gebied van flyers verspreiden, direct mailings, advertenties in kranten of bushokjes reclame. Wij kunnen jouw jaarplanning keurig vastzetten zodat jij verzekerd bent van jouw campagnes.

Mocht je willen kiezen voor buitenreclame, dan raden we aan om hier altijd op tijd mee te zijn, omdat veel grote partijen hun campagnes vaak op tijd inzetten. Bij de andere diensten zijn we een stuk flexibeler, maar ook daar geldt, hoe eerder jij jouw campagne vastzet voor het hele aankomende jaar, je uiteindelijk minder betaalt en dus ook korting krijgt. 

 

Vormgeving uit handen nemen

Zodra je ervoor gekozen hebt om jouw jaarplanning van jouw campagne bij Adverteerweb vast te leggen, kunnen wij ook jouw vormgeving uit handen nemen. Wij kunnen in samenspraak met jou een goede doordachte campagne neerzetten wat aan zal slaan. Samen met ons ontwerpteam zullen we de krachten bundelen om een zo’n sterk mogelijke campagne neer te zetten. Uiteindelijk draait alles natuurlijk om de vormgeving, dus het is extra belangrijk om hier extra aandacht aan te geven.

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Reclame maken tijdens de versoepelingen
Reclame maken tijdens de versoepelingen   De versoepelingen zijn aangebroken en dat betekent dat voornamelijk de horeca weer hun terrassen weer open mogen gooien.
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne
Nieuw jaar knallend beginnen met een grote campagne Het nieuwe jaar is weer begonnen en je wilt uiteraard niet stil zitten. Het eerste waar
Op zoek naar meer leads?
Op zoek naar meer leads? Hebben jullie als organisatie ook een klanten dip? En ben je opzoek naar meer leads?  Klanten die niet meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!