• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken in Amsterdam

Reclame maken in Amsterdam

 
 

Ooit nagedacht om reclame te maken midden in Amsterdam? In dit artikel leggen we je uit hoe je precies reclame kunt gaan maken in Amsterdam en welke mogelijkheden er allemaal zijn om dat te organiseren. Tevens interessante tips die handig zijn om eventueel mee te nemen.

reclame maken in amsterdam

 

Voordelen van reclame maken in Amsterdam

Amsterdam de hoofdstad van Nederland met ongekend veel inwoners en toeristen. Een ideale plek dus om jouw advertentie tot zicht te laten komen. Het complete gebied maakt het extra interessant ten opzichte van andere gebieden in het land. De reden hiervan is omdat dit deel van het land gewoonweg het meest bezocht wordt, wat het dus extra interessant maakt voor als je een advertentie wilt promoten voor praktisch hetzelfde bedrag dan een gebied 20km verder op.

Een prima plek om dus ook bijvoorbeeld een pilot op te starten. Mocht je zelf nog niet eerder bijvoorbeeld aan buitenreclame gedaan hebben, dan raden we je aan om een centraal gebied te pakken zoals een plek als Amsterdam. Het aantal passanten ligt een stuk hoger en je hebt te maken met een gevarieerd publiek waaraan je dagelijks jouw campagne aan laat zien. 

 

”Centraal gelegen voor dezelfde tarieven’

 

Welke mogelijkheden biedt Amsterdam?

Amsterdam biedt ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om de verschillende soorten reclame. Adverteerweb werkt puur alleen op basis van offline marketing die dus ook voor een groot deel wordt toegepast in Amsterdam. Denkend aan het huis aan huis flyeren van jouw foldermateriaal. Daarnaast biedt Amsterdam een aantal ”lokale” kranten aan die puur alleen in Amsterdam worden verspreid.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om te gaan adverteren middels buitenreclame, zoals bushokjes reclame en mupi’s die her en der door de stad zijn verspreid, en uiteraard niet te vergeten; de welbekende A0 borden die geprepareerd staan verspreid door Amsterdam. Al deze opties zijn gemakkelijk in 5 stappen af te nemen via onze website. 

omzet brochure

 

Wij houden van praktische tips 😏

Onze checklist ‘De omzetbrochure voor al jouw vragen’ staat vol met zulke makkelijk toepasbare tips.
Een leuke startersgids en een handige checklist voor als je al bezig bent of nog moet beginnen.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Naam(Vereist)

reclame maken in amsterdam

 


Wat wij aanraden voor Amsterdam

Uit ervaring weten wij inmiddels wat eigenlijk de beste mogelijkheden zijn als het gaat om een goede dekkende reclame in een stad als Amsterdam. Je kunt ervoor kiezen om 1 reclame-uiting te kiezen. Wat wij aanraden zijn meerdere reclame-uitingen kiezen die synchroon lopen. Zo is naar onze mening de perfecte combinatie de mupi’s en bushokjes verspreid door Amsterdam in combinatie met de A0 borden.

Om het af te maken zou je er nog voor kunnen kiezen om een separate huis aan huis verspreiding uit te voeren. Dit houdt in dat jouw drukwerk echt ”los” op de deurmat verschijnt zonder dat het in een pakket oid terecht komt. Deze wijze van verspreiding heeft de hoogste ROI ten opzichte van elk ander reclame medium. Waarom? Ieder huishouden krijgt daadwerkelijk zo’n flyer op de deurmat. Of je het nou mooi vindt of niet, je raakt er altijd in aanraking mee.


De gemiddelde doorlooptijd

De gemiddelde doorlooptijd van een campagne in Amsterdam is gemiddeld zo’n 2 weken. Mocht je gaan voor buitenreclame in een bepaalde periode van het jaar denkend aan kerstmis, dan moet je er vanuit gaan dat de doorlooptijd langer kan duren. Je hebt te maken met grote partijen die dit soort periodes al ver van te voren vastleggen.

Houdt daar dus op tijd rekening mee om teleurstelling te voorkomen. Wat betreft huis aan huis verspreidingen op separaat gebied kunnen wij soms al binnen een week als spoedopdracht invoeren als dat nodig is. Kortom; we zijn dus erg flexibel.

reclame maken in amsterdam

 


Jouw campagne in 5 stappen geregeld

Het voordeel is dat jouw campagne binnen 5 stappen geregeld kan worden via Adverteerweb. Heb real-time inzage in de tarieven, zodat je dit per direct kunt afstemmen met jouw marketingbudget. Geen lange wachttijden of offerte aanvragen die je moet gaan uitvoeren. Real-time keuzes maken tegen voordelige tarieven in 5 stappen geregeld. Dat is de kracht van een samenwerking met Adverteerweb.

Op basis van deze mogelijkheden kunnen wij als partij alle focus op de eindklant richten, zodat jij al jouw vragen ten alle tijden kunt stellen. Je kunt ons op werkdagen bereiken op 085 130 4033, of via info@adverteerweb.nl of online via de chat!

Recent Nieuws
Flyer los op de mat
Flyer los op de mat Je ziet en merkt het vast wel steeds vaker. Veel bedrijven stappen over van het reguliere folderpakket naar separate
Bereik miljoenen reizigers
Bereik miljoenen reizigers Wil je in een relatief korte periode zoveel mogelijk mensen bereiken? En met name reizigers? In dit artikel leggen wij je
Meest bekeken
Hoe ziet een direct mail eruit?
Hoe ziet een direct mail eruit? Direct mailings zien er verschillend uit. Daar waarbij de een een envelop kiest, kiest de ander bijvoorbeeld een
Kosten folders verspreiden
Kosten folders verspreiden   Het verspreiden van folders en flyers is en blijft een sterk medium. Mocht je nog niet bekend zijn met dit
Vergroot je zichtbaarheid met posters
Vergroot je zichtbaarheid met posters Vergroot je zichtbaarheid met posters voor jouw dienst of evenement. Vaak wordt dit onderdeel onderschat, terwijl men eigenlijk niet

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!