• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Abri reclame in amsterdam 

Abri reclame in amsterdam

 

Abri reclame regelen in Amsterdam kan in een handomdraai geregeld worden via Adverteerweb. Amsterdam is een drukbezochte stad waar veel interactie heerst en waar je vol kunt scoren met buitenreclame. In dit artikel geven wij een aantal tips en wat voordelen voor jou op een rijtje!

 

abri amsterdam

 

De kracht van een abri in Amsterdam

De Nederlandse hoofdstad telt ruim 860.000 inwoners en het Centraal Bureau voor de Statistiek voorspelt dat het inwonertal de komende jaren meer en meer toeneemt.  Deze groei is te danken aan de enorme aantrekkingskracht van de stad: de goede universiteiten en hoge scholen, de werkgelegenheid, het riante cultuuraanbod van onder meer poppodia en musea en de aanwezigheid van parken en grachten, maken dat talloze mensen hier willen studeren en wonen. Hier profiteer jij als adverteerder dus enorm van. Dit is namelijk niet te vergelijken ten opzichte van adverteren in het oosten van het land, terwijl je er hetzelfde voor betaald.

Bij Adverteerweb is het al mogelijk om met 1 abri te adverteren in Amsterdam. Of het nou wel of niet centraal gelegen is maakt voor ons niet uit. De kracht zit hem in het bereik van de locatie waar je precies de abri plaatst. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals bijv. een duur van minimaal 1 week met meerdere abri’s, of uiteraard kiezen voor meerdere weken.

 

Amsterdam trekt jaarlijks zo’n 17 miljoen nationale en internationale bezoekers

 

De analoge en digitale abri’s in Amsterdam

Het vanaf 2013 nieuw geplaatst stadsmeubilair van Adverteerweb bevindt zich uitsluitend in het hart van de stad. Zo zijn de Abri’s te vinden langs het meest dichte ov-netwerk ter wereld, maar ook de Mupi’s zijn op drukbezochte pleinen, in voetgangersgebieden en langs doorgaande wegen niet te missen. Daarnaast beschikt Adverteerweb in deze stad over het digitale Mupi-netwerk Métropole, waardoor adverteerders met bewegende content op 84 inch full HD beeldschermen nog meer impact kunnen creëren. In 2018 is als aanvulling hierop ook digitaal op groot formaat geïntroduceerd: de Avenue aan de Stadhouderskade is een dubbelzijdig full HD led-scherm met een oppervlakte van maar liefst 6,5m². Verder spreken ook de reguliere Billboards (8m²) en de Première Billboards (18m²) een enorm publiek aan.

 

abri amsterdam

 

De toplocaties in Amsterdam

Uiteraard is het netwerk van Adverteerweb verspreid over Amsterdam. Of het nou Zuid, Noord, Oost of West is, in alle gebieden staat ons netwerk wel actief. Als je praat over de toplocaties van abri’s reclame in Amsterdam dan moet je toch wel denken aan gebieden als het Centraal station, Rokin, de P.C. Hoofdstraat en het Damrak. Doordat dit enorm bekende locaties zijn waarvan je profiteert van het enorme aantal passanten, wordt er ook veel beeldmateriaal geproduceerd in dit soort gebieden. TV programma’s die bijv. opgenomen worden waar ook jouw reclame eventueel in tevoorschijn kan komen. Amsterdam is een wereldwijde bekende stad, dus internationaal bereik steek je vrijwel gratis in je broekzak.

 

 

Ook Amsterdam kent exclusiviteit

Sinds 2015 biedt Adverteerweb in Amsterdam de Total View Tram aan; een compleet bestickerde tram. Deze 30 meter lange brand booster rijdt dwars door het drukke centrum van Amsterdam en doet dagelijks een andere lijn aan. Hierdoor is stadsbrede dekking gegarandeerd. De tram rijdt langs en zelfs door diverse drukbezochte winkelstraten.

Naast dit pronkstuk die wij net omschreven biedt Adverteerweb ook de Total View Veerpont aan in Amsterdam. Deze toevoeging op het Amsterdamse media-aanbod van Adverteerweb garandeert veel bekijks. Dagelijks gebruiken zo’n 25.000 mensen alleen al de verbinding Centraal – Buiksloterweg, die allemaal hun blik op het vaartuig richten als hij eraan komt

 

Hoe snel kan het worden geregeld?

Adverteerweb is een partij die er voor kiest het regie in jouw eigen handen te leggen. Doordat jij de regie op je neemt, heb je zelf het complete overzicht wat het nou precies zal gaan kosten en kun je zelf je eigen selecties gaan bepalen tegen voordelige tarieven. Doordat dit proces maar liefst in 5 stappen geregeld kan worden, scheelt het je tijd en bespaar je kosten, zowel op de korte als de lange termijn. Uiteraard kunnen wij je altijd vrijblijvend bijstaan bij het hele proces van begin tot eind. Wij denken graag met je mee en proberen altijd het hoogst haalbare uit een campagne te halen voor het bedrag wat jij hebt vrijgesteld.

 

Conclusie

Adverteren in Amsterdam is zeker de moeite waard. Mocht je een bepaald budget hebben en wil je het maximale eruit halen, dan raden wij zeker abri reclame in Amsterdam aan om jouw boodschap over te laten brengen. Profiteer van het gemak die Adverteerweb jou te bieden heeft en laat geen tijd meer voorbij gaan aan uitgelopen terugbelverzoeken. Wij kennen de markt, regel het helemaal zelf en profiteer maximaal tegen minimale kosten.

Recent Nieuws
Gepersonaliseerd drukwerk
Gepersonaliseerd drukwerk Heb je er wel eens over nagedacht om gepersonaliseerd drukwerk te gaan versturen naar al jouw klanten? Heb je het al wel
Goedkoop folders drukken en verzenden
Goedkoop folders drukken en verzenden    Wil jij goedkoop folders drukken en verzenden? Dan zit je bij Adverteerweb aan het juiste adres. In dit
Meest bekeken
Flyers drukken en verspreiden
Flyers drukken en verspreiden   Flyers drukken en verspreiden kan heel eenvoudig geregeld worden. Wij van Adverteerweb regelen jouw (landelijke) campagne in een handomdraai.
Offline marketing trends
Offline marketing trends Dat trends ontzettend belangrijk zijn is natuurlijk logisch. Jaarlijks vinden er weer nieuwe trends plaats, waar je weer als bedrijf op
De toekomst van drukwerk verspreiden
De toekomst van drukwerk verspreiden Hoe ziet de toekomst er eigenlijk uit van drukwerk verspreiden? Moeten we vrezen dat het gaat stoppen of dat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"(Vereist)" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!