• In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live
  • In 5 stappen geregeld
  • Betalen via IDeal of Klarna
  • Campagne binnen 1 week live

Reclame maken voor museum

Share

Reclame maken voor museum

 
 

Musea worden jaar in jaar uit goed bezocht. Zo heb je verschillende musea op verschillende plekken in heel Nederland. Om jouw museum te promoten hebben wij een aantal tips op het gebied van offline communicatie. 

reclame maken museum


Waarom reclame maken voor museum?

Door goed onder de aandacht te willen blijven onder het (nieuwe) publiek, dien je op een goede en tactische wijze reclame te maken. Het is belangrijk dat je vaak en goed gezien wordt onder de massa. Het brengt verschillende voordelen met zich mee door actief bezig te gaan met reclame voor jouw museum. Door reclame in te zetten voor jouw museum brengt het meer bezoekers met zich mee wat resulteert in meer omzet. 

”Duidelijk in het straatbeeld verschijnen met jouw campagne is goud waard”

 

Welke mogelijkheden zijn er?

Tegenwoordig heb je de keus uit online reclame als offline reclame. Het voordeel van offline reclame is dat je goed onder de aandacht komt bij het juiste publiek in een relatief korte periode. Zo zijn er verschillende keuzes op het gebied van offline reclame die Adverteerweb jou aan kan bieden;

Huis aan huis reclame is een vorm die wij kunnen aanbieden. Ook hier heb je verschillende keuzes in op basis van verspreiding. Zo kun je jouw flyer laten verspreiden in het folder pakket, of je hebt de optie tot enkel-separate verspreiding. Dat betekent dat jouw flyer los op de deurmat verschijnt wat resulteert in een hoge ROI waarde. 

Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse buitenreclame. Zo zijn er diverse mogelijkheden zoals bushokjes reclame, A0 borden of zelfs grote billboards. Buitenreclame wordt steeds vaker toegepast voor verschillende musea.

reclame maken museum


Kosten voor een offline campagne

De kosten zijn verschillend en lopen uiteen. Daarnaast moet je duidelijk in kaart brengen wat jouw eigen budget is wat je kan uitgeven aan de campagne. Het wil niet zeggen dat als je een groter budget ter beschikking hebt ook meer uit jouw campagne kunt halen.

De kunst is om met een klein budget tactisch te werk te gaan dan in plaats van te schieten met hagel. Kosten kunnen uiteenlopen van €500 tot oneindig. Het is dus haalbare kaart om een betaalbare campagne op te zetten die tactisch ingezet wordt. Onze experts van Adverteerweb kunnen jou hier kosteloos in begeleiden. 

reclame maken museum


Het gemiddelde bereik per campagne

Onderstaand een opsomming van het gemiddelde bereik per campagne. Zo heb je meteen een beeld bij de kosten. Tevens kun je meteen naar de bestelpagina gaan om jouw bestelling te maken.

Museum Huis aan huis campagne
Bereik per week: 15.000
Vanaf 450,00
Ga naar de bestelpagina

Museum Krant advertentie campagne
Bereik per week: 30.000
Vanaf 200,00
Ga naar de bestelpagina

Museum Direct mail campagne
Bereik per week: 250
Vanaf 300,00
Ga naar de bestelpagina

Museum Outdoor campagne/Buitenreclame
Bereik per week: 30.000
Vanaf 135,00
Ga naar de bestelpagina

  
Waarom kiezen voor Adverteerweb

De reden waarom je zou moeten kiezen voor Adverteerweb is omdat jij niets betaald voor het gebruik van ons platform. Jij als klant betaalt dus puur alleen voor de dienst waar jij uitsluitend voor kiest. Adverteerweb heeft gezorgd voor de complete infrastructuur die in de website is geïmplementeerd, waardoor het jou in staat stelt gemakkelijker een bestelling te kunnen plaatsen.

Uiteindelijk onderaan de streep is het dus voor jou als klant een stuk goedkoper en natuurlijk erg gebruiksvriendelijk. Op deze manier willen wij een streepje voor zijn en compleet focussen op jou als klant om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

Recent Nieuws
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten
Hoe bereik je de juiste doelgroep
Hoe bereik je de juiste doelgroep Hoe bereik je de juiste doelgroep voor jouw campagne. Dit is een vraag die ontzettend vaak en veel
Meest bekeken
Professioneel jouw direct mailing versturen in 5 stappen
Professioneel jouw direct mailing versturen in 5 stappen   Ben je zelf al actief binnen jouw organisatie professioneel direct mailings te versturen, of ben
Reclame maken voor zwembad
Reclame maken voor zwembad Ben jij een bedrijf dat zwembaden verkoopt of beheer je zelf een groot subtropisch zwembad en wil je meer klanten
Wat is het gemiddelde reclamebudget
Wat is het gemiddelde reclamebudget   Deze vraag wordt meermaals aangekaart als het gaat om de kosten voor offline campagnes. Het gemiddelde reclamebudget verschilt

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

Volg ons

"*" geeft vereiste velden aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij jou bellen?

Laat dan je gegevens hiernaast achter en wij nemen vrijwel direct contact met je op. Uiteraard is het de mogelijkheid om ook met ons contact op te zoeken. Wij zijn te bereiken via de mail: info@adverteerweb.nl of via telefoonnummer 085 130 4033 of uiteraard online via de chat!